Artik diş çıkarıyoruz :)

zemmrax

hastasiyim......
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
622
0
96
- Yurtdışı
Oglum dis cikariyor ama ne zormus......... Cocugum 2 haftadir cok huzursuz, griplide ve hala patlamadilar. ne zaman gelecekler. Ben de cok sevincliyim...ayy bebekler ilk disleriyle ne kadar bi tatli oluyorlar yaaa yemede yaninda yat... Önce anlamadim ama belirtileri arastirinca baktim hepsi oglumda mevcut.

Iste Dis cikarma belirtileri:

Huzursuzluk, uyku bozuklugu, gece uykunun hafif olusu ve daha cok uyanma. Aglayarak uyanma.
Kati gidalari bazende emmeyi reddetmeleri (benimki ek gida agzina almiyor ara verdim sade emziriyorum)
Yanakta, yüzde kizarikliklar
Salyalanma
Herseyi isirmaya calismasi. Annesinin memesini isirmasi
Damaginin acik pembe beyazimsi olusu
Elini sürekli kulagina götürmesi
Öksürmesi, burun akmasi/tikanmasi, hapsirmasi (bagisikligi zayifliyor)
Poposunda pisik olusmasi
Ishal

Neler yapmali

Dis eti kasiyici( dolapta saklayarak)
Papatya cayina temiz bi tülbent batirip eline verin emsin ve isirsin
Parmaginizla damagini kasiyin (benim parmagimi isiriyor yalniz)
Eline gözetiminiz altinda havuc veya elma parcasi verin kemirsin
Mama yedirirken isisini daha düsük verin
Dis cikarma Melhemi sürün

bende bu belirtiler var bekliyorum bakalım inş. hayırlısıyla çıkarırlar incilerini kuzular..büyüdükçe tatlanıyolar valla :))

bizim de patladı ele geliyor baya ve tam cıkmadan digeri de etin içinden gorunmeye başladı. şimdi bu kdr tatlıyken tek dişle nolurlar bilemiyorum :))) bu arada benimki de nezleye tutuldu burnu tıkalı zavalımın dişle ilgisi oldugu dogruysa içim bi nebze de olsa rahatlayacak. Rabbim kolaylıklar versin

bizim de patladı ele geliyor baya ve tam cıkmadan digeri de etin içinden gorunmeye başladı. şimdi bu kdr tatlıyken tek dişle nolurlar bilemiyorum :))) bu arada benimki de nezleye tutuldu burnu tıkalı zavalımın dişle ilgisi oldugu dogruysa içim bi nebze de olsa rahatlayacak. Rabbim kolaylıklar versin

aa ne güzel gözün aydin hadi.canim dis cikarirken bagisiklik sistemi zayif oldugu icin hastaliklara karsi zayif oluyorlarmis. bu yüzden grip olacbiliyorlar benimkide hem grip hemde 10 gündür poposundaki pisik gecmek bilmedi sürekli krem sürüyorum. birazdan doktoruna gidicez bakalim bisiy vericekmi.

bende bu belirtiler var bekliyorum bakalım inş. hayırlısıyla çıkarırlar incilerini kuzular..büyüdükçe tatlanıyolar valla :))

bizim dişlerimiz patladıı

akannehir

zemuszemus oh kurtarmissiniz siz. :nazar: :nazar: sizinde böyle sorunlumu oldu. bazilarinin hic hissettirmeden bile aniden cikiyormus. benimkinin cok zor oluyorda

görünürde bi kabarklık pembelik yok ama,salya,gece uyanma,memeyi ısırmaeyvahedigeldismileher şeyi ısırmaya çalışma bizde de var..hayırlısı...

Huzursuzluk, uyku bozuklugu, gece uykunun hafif olusu ve daha cok uyanma.:YENI BASLADI
Aglayarak uyanma.BAZEN BOYLE UYANIYOR
Kati gidalari bazende emmeyi reddetmeleri (benimki ek gida agzina almiyor ara verdim sade emziriyorum)BAZEN BU DA VAR
Yanakta, yüzde kizarikliklar YOK
Salyalanma VAR
Herseyi isirmaya calismasi. Annesinin memesini isirmasi YENI YENI BASLADI
Elini sürekli kulagina götürmesi BUGUN YAPMAYA PASLADI
Öksürmesi, burun akmasi/tikanmasi, hapsirmasi (bagisikligi zayifliyor) BIRKAC GUNDUR VAR
Poposunda pisik olusmasi 2 GUNDUR POPOSU KIZARDI
Ishal[/QUOTE] YENI BASLADI

YA bu belirtiler boyle ne kadar devam edecek bir iki haftami suruyor yoksa - BIRKAC ayi bulur mu?

Huzursuzluk, uyku bozuklugu, gece uykunun hafif olusu ve daha cok uyanma.:YENI BASLADI
Aglayarak uyanma.BAZEN BOYLE UYANIYOR
Kati gidalari bazende emmeyi reddetmeleri (benimki ek gida agzina almiyor ara verdim sade emziriyorum)BAZEN BU DA VAR
Yanakta, yüzde kizarikliklar YOK
Salyalanma VAR
Herseyi isirmaya calismasi. Annesinin memesini isirmasi YENI YENI BASLADI
Elini sürekli kulagina götürmesi BUGUN YAPMAYA PASLADI
Öksürmesi, burun akmasi/tikanmasi, hapsirmasi (bagisikligi zayifliyor) BIRKAC GUNDUR VAR
Poposunda pisik olusmasi 2 GUNDUR POPOSU KIZARDI
Ishal
YENI BASLADI

YA bu belirtiler boyle ne kadar devam edecek bir iki haftami suruyor yoksa - BIRKAC ayi bulur mu?
[/QUOTE]

valla canim uzun sürüyormus. 2 hafta gecti benimkinin poposu pisik yani mantar oldu grip gibi oldu filan doktor ilac verdi onlari gecirttik. ama poposunu daha tam gciremedik. :sinifsinif: iyiye gidiyor. ne zormus. eyvahedigeldismile.. ben böyle oldugunu bilmezdim

bence poposunun kizarikligi artarsa bi doktora git cünki ilerleyince gecirmeside zor oluyor. bide kasiniyor yavrum kasimaya calisiyor. bezini acik birakmak iyi geliyormus ama benimki üstünü müstünü cisliyor valla....:kedi: poposunu sildikten sonra iyice kuruluyorum (nemli kalinca ilacta ise yaramiyor). ondan sonra melhemi sürüyorum. ben bunlari yapana kadar benimki hallediyor ortaligi genelde..... Ve saat basi yada 2 saatte bir degisiyorum. ancak böyle savmaya durdu

Back
X