Artık dur dememin vakti geldi ve geçiyor...

minikkus78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
103
0
116
Merhaba ben ilayda
konuyu açtıım yerden de belli olacağı gibi kilo vermek istiyorum.ben 172 boyunda ve malesef 80 kilo olmuş biriyim.lise son sınıf ogrencisiyim. ve artık etrafımdaki insanların laf atmalarından sıkıldım.mesela oğretmenim sen şişmişsin noldu sana böyle mezuniyet var bak demesi.yada kardeşim liseyi bandırmada okuyor bayram için geldi,kardeşim napıyon dedi bn daha iyiyim demeden annem napsın yiyip yiyip oturuyor dedi.komsumuzda vardı.sinirden bayılcaktım gözlerim karardı ya.bıktım artık teyzem balon gibi olmussun diyor.ya yeter kilo aldım diye bunları demeye hakları yok.motive etmeleri gerekiyor damarıma basıyorlar.sıkıldım artık.anneme diyet yapcam diyorum.inadına onume yaglı yiyecek koyuyor.mesela düün etli patates yemeği yapmış.suyunu aldırmak için kalktım aldı elimden laf yapıyor.bu kadar yağdan nolurmus ta falan da filan bir tafralar.annem kilo verdi 62 kilo bebek gibi oldu.baskalarının annesi sen sanıyorlar diyo.annem orda beni savuncağına az da olsa havalara giriyor.yeter ya yeter.bunlara maruz kalmak yoruyor beni.yazarken dahi gözlerim doldu.

yeterince uzattım ben 80 kilo değil 55 60 kilo olmak istiyorum.bu laflara maruz kalmak istemiyorum.zayıf olmak ve övgüleri toplamak istiyorum.2 yıl onceki halimin fotosunu koymak istiyorum.

$55052_4210774901914_539076925_o.webp $545015_3854949265232_263461196_n.webp

bacaklarım ne kadar güzel,işte ben yine o halime dönmek istiyorum.pembe ceketli fotomda gene 75 kiloydum.şimdi 82 bile gördüm.çatlaklarımı soylemıyorum bıle berbat mosmorlar. belimde var.dizlerime kadar geçti yani. yardım edin.neler yapayım .kürleriniz varmı.burdan baktım.ama ben sizlerin yaptığı daha dogrusu denemiş oldugunuz diyetleri,kürleri bilmek istiyorum. burdaki kürlerin hepsi denenmiş olamaz.sizlere güveniyorum.desteklerinize çok ihtiyacım var.yeşil çay içemeye basladım.aç karnına.yemeklerden önce.bide leslie yaptım 1 mil

şimdiden teşekürler :kkk::kkk::kkk:

Annenin yaptığı patatesli yemeği herseyi ye bunlar kilo yapmaz ama onun dışında yediklerini yemiyeceksin.Mesela kola, hazır çorba,hamburger,lahmacun,hamur işi,şeker,cips,çikolata,biskuvi,pogaca ,tatlı çeşitleri, börekler bunlar yasak..Bu arada yemek ye diyorum ama oturup 2 yada 3 tabak yemiyeceksin 1 tabak yemek ye ekmeğinide ye..Meyvenide ye ama abartmadan.Sakın sirkeymiş, lahanaymış öyle şeyler deneme, ilaç içme..Açda kalsan asla bir kurabiye, biskuvi,gofret yeme, diet hiçbir ürün yeme neden diyeceksin.Diet denilen ürünler mesela yediğin diet 1 yulaflı bisküvi normal biskivinin 4 de 3'ü kadar ama napıyorsun bu diet nasıl olsa deyip hepsini yiyorsun sonra ben hiçbirşey yemiyorum ama yine kilo veremiyorum yok öyle birşey herhangi hormonal yada başka hastalığın yoksa kilo verirsin.Birde sabah spor yapmıyacaksın akşam yemeğinden sonra 1 saat yürü ve sonra 1 elma yada salatalık,havuc vb. dışında hicbirşey yemiyeceksin.Ağır fitnes sporda asla yok..Tatlıın tadını unutacaksın, insanların birtaneden birşey olmaz demelerine kapılmayacaksın, bunun geçici bir dönem olduğunu istediğin kiloya ulaşınca hepsini yiyebileceğini kendine hatırlatacaksın.

Annenin yaptığı patatesli yemeği herseyi ye bunlar kilo yapmaz ama onun dışında yediklerini yemiyeceksin.Mesela kola, hazır çorba,hamburger,lahmacun,hamur işi,şeker,cips,çikolata,biskuvi,pogaca ,tatlı çeşitleri, börekler bunlar yasak..Bu arada yemek ye diyorum ama oturup 2 yada 3 tabak yemiyeceksin 1 tabak yemek ye ekmeğinide ye..Meyvenide ye ama abartmadan.Sakın sirkeymiş, lahanaymış öyle şeyler deneme, ilaç içme..Açda kalsan asla bir kurabiye, biskuvi,gofret yeme, diet hiçbir ürün yeme neden diyeceksin.Diet denilen ürünler mesela yediğin diet 1 yulaflı bisküvi normal biskivinin 4 de 3'ü kadar ama napıyorsun bu diet nasıl olsa deyip hepsini yiyorsun sonra ben hiçbirşey yemiyorum ama yine kilo veremiyorum yok öyle birşey herhangi hormonal yada başka hastalığın yoksa kilo verirsin.Birde sabah spor yapmıyacaksın akşam yemeğinden sonra 1 saat yürü ve sonra 1 elma yada salatalık,havuc vb. dışında hicbirşey yemiyeceksin.Ağır fitnes sporda asla yok..Tatlıın tadını unutacaksın, insanların birtaneden birşey olmaz demelerine kapılmayacaksın, bunun geçici bir dönem olduğunu istediğin kiloya ulaşınca hepsini yiyebileceğini kendine hatırlatacaksın.

çok teşekkür ederim desteğin için.dediklerinize uyucam.

sporsuz bu iş olmaz bebeğim
şunu yapabilirsin kısa ve etkili

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

onun dıında bir şeyi kafana takma kendine sürekli telkin ver zayıflayacağım zayıfken güzelik vs diye
benimde iki yıldır veremediim kilom var, ama emin ol 20 kilo hayli hayli daha kolay verilir

bana linkini atarmısın acaba.arıyorum ama bulamıyorum çıldırcam.sadece 3 video mu. level 1 level 2 level 3 bunun dısında baska bişi yok mu.ısınma hareketleri falan.

bana linkini atarmısın acaba.arıyorum ama bulamıyorum çıldırcam.sadece 3 video mu. level 1 level 2 level 3 bunun dısında baska bişi yok mu.ısınma hareketleri falan.

3 video
level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün
(10 günü tamamladıktan sonra level 2 ye yine 10 gün level 2 yi yapınca level 3 üçü de 10 gün yapıyorsun)
ısınma hareketi hepsini yapıyor kadın zaten videoda

3 video
level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün
(10 günü tamamladıktan sonra level 2 ye yine 10 gün level 2 yi yapınca level 3 üçü de 10 gün yapıyorsun)

Allah bin kere razı olsun,çok teşekkür ederim.
öncesi sonrası videolarıda vardı.harika olmuş herkes inşallah bende böyle olurum.

tekrar teşekkürler:46:
:52:

3 video
level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün

peki level 1 gün 2 ,level 1 gün 3 gibi ayrılıyor mu.

yani level bir sabit 10 gün aynı hareketler mi yoksa gün gün farklı hareketler mi oluyor.hergün için level 1 ama gün 2 3 ayrılcak mı.
linkler ölü bu arada. o kadar ümitlendim ki:26:

10 gün boyunca level 1
ardından 10 gün bouynca level 2
level ikide bitince ardından 10 gün boyunca level 3 ü yapıyorsun

Back
X