Ben 26 yaşındayım artık evlenmek mutlu olmak, beni çok seven bir eşe sahip olmak istiyorum.Bütün arkadaşlarım evlendi cocuğu oldu, en yakın arkadaşım hamile.. Cok kıskanıyorum Allahım bana da nasip et diyorum.. Yeni erkek arkadasımdan ayrıldım.
Başta deli Divaneydim.. Zamanla onu tanıdıkta sevgim azaldı , yaptığı haraketler artık gözüme batmaya başladı.ne aileme ne kendi yanıma yakıştıramadım, konuşarak ayrıldık ..adam gibi biri bulmadı beni.okudum Kültür'üm hayata bakış acım, neyim eksik acaba diye sorgulamaya başladım artık..talipler oluyor ama ben bi türlü ısınmadım hiçbirine..
ayrıldığım sevgilime de cok alışmışım insan zorlanıyor ama ne yapayım yani evlenemeyeceğimi anladım bu saatten sonra beraber olmanın anlamı ne? İçim hem üzüntü hem umut taşıyor..
Şimdi tam da boşluğa düşmüş gibiyim , adam gibi adam sana sesleniyorum sesime gel bul beni.. Of aman denizleri aş da gel kurbanın olam.. Kurtar beni buralardan ne olur

Var mı bu durumda olanlar, müzmin bekarlar gelin dertleşelim birbirimize dua edelim

Şimdi tam da boşluğa düşmüş gibiyim , adam gibi adam sana sesleniyorum sesime gel bul beni.. Of aman denizleri aş da gel kurbanın olam.. Kurtar beni buralardan ne olur

Var mı bu durumda olanlar, müzmin bekarlar gelin dertleşelim birbirimize dua edelim