Artık evlenmek isteyenler, damat adayı bulamayanlar buraya!!

festy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
37
5
6
35
İstanbul
Ben 26 yaşındayım artık evlenmek mutlu olmak, beni çok seven bir eşe sahip olmak istiyorum.Bütün arkadaşlarım evlendi cocuğu oldu, en yakın arkadaşım hamile.. Cok kıskanıyorum Allahım bana da nasip et diyorum.. Yeni erkek arkadasımdan ayrıldım. :14:Başta deli Divaneydim.. Zamanla onu tanıdıkta sevgim azaldı , yaptığı haraketler artık gözüme batmaya başladı.ne aileme ne kendi yanıma yakıştıramadım, konuşarak ayrıldık ..adam gibi biri bulmadı beni.okudum Kültür'üm hayata bakış acım, neyim eksik acaba diye sorgulamaya başladım artık..talipler oluyor ama ben bi türlü ısınmadım hiçbirine..:19:ayrıldığım sevgilime de cok alışmışım insan zorlanıyor ama ne yapayım yani evlenemeyeceğimi anladım bu saatten sonra beraber olmanın anlamı ne? İçim hem üzüntü hem umut taşıyor..

Şimdi tam da boşluğa düşmüş gibiyim , adam gibi adam sana sesleniyorum sesime gel bul beni.. Of aman denizleri aş da gel kurbanın olam.. Kurtar beni buralardan ne olur:1::43::43:

Var mı bu durumda olanlar, müzmin bekarlar gelin dertleşelim birbirimize dua edelim:ssz:

27 yaşındayım canım bekarım ama evlenmek gibi bir niyetim yok henüz.
ama dostlarımı da yavaş yavaş kaybediyorum o kısım çok can sıkıcı işte..

27 yaşındayım canım bekarım ama evlenmek gibi bir niyetim yok henüz.
ama dostlarımı da yavaş yavaş kaybediyorum o kısım çok can sıkıcı işte..

Evet aynen..etrafımdaki herkes çift oldu bir yere gidince herkes eşiyle geliyor bi tek ben yalnızım .insan sıkılıyor..ve orda burda tek başına bi hayat sürmek çok zor dostlarıma dert paylaşmak iyi tabi ama eşinle olsa daha başka her halini herseyini biliyor eşin sonuçta..

Inşallah hayırlı kısmetler cıkar:2:

Evet aynen..etrafımdaki herkes çift oldu bir yere gidince herkes eşiyle geliyor bi tek ben yalnızım .insan sıkılıyor..ve orda burda tek başına bi hayat sürmek çok zor dostlarıma dert paylaşmak iyi tabi ama eşinle olsa daha başka her halini herseyini biliyor eşin sonuçta..

Inşallah hayırlı kısmetler cıkar:2:

Burda derken? Nerdesinki?

:) bende sizdenim..yaşım gelmiş yolun yarısına ama evlilik adına bi adım atamıyorum maalesef..hem şuan için olmaz atarsam başım borçtan çıkmaz hemde evlilik ürkütüyor bazen beni açıkcası..Allah bilir kısmet nasip işini,neyse kısmetim o olur :)
ama ben kendimi paralamıyorum çünkü biliyorum içime atar üzülürsem hasta oluyorum :(

27 yasındayım kımse yok hayatımda..hayırlı biri olmadıkdan sonra tek kalsam daha iyi.. onemlı olan hayırlı birinin bızı bulması yoksa evlensek çile çekip ayrılsak dahamı iyi.. halıme genede sukredorum

Son düzenleme:
30yasindayim ve dogru adam hala yok hayatimda..bugun bisey duydum..allah 3 sekilse es verirmis;
1. sukredebilecegin biri
2.dualarinla israrla istedigin biri
3.sabrini deneyebilecegin biri..olarak...dilerim hepimiz 1.sukredebilcegimiz kisilerle karsilasiriz..ama bekarlik gun gectikce zorlasiyor.etrafimda herkes cift ve ben artik bi ortama katilmak istemiyorum tek tabanca gibi ;(( nerdesin ruhesim cik artik bir an once karsima hadi nolurrrr....

30yasindayim ve dogru adam hala yok hayatimda..bugun bisey duydum..allah 3 sekilse es verirmis;
1. sukredebilecegin biri
2.dualarinla israrla istedigin biri
3.sabrini deneyebilecegin biri..olarak...dilerim hepimiz 1.sukredebilcegimiz kisilerle karsilasiriz..ama bekarlik gun gectikce zorlasiyor.etrafimda herkes cift ve ben artik bi ortama katilmak istemiyorum tek tabanca gibi ;(( nerdesin ruhesim cik artik bir an once karsima hadi nolurrrr....

İnşallah canım burda olan herkese en yakın zamanda hayırlı biri çıkar karşısına inşallah.. Artık evlenmek istiyoruz Allahım ne olur bize hayırlı eşler nasip et aminnn:14:

İnşallah canım burda olan herkese en yakın zamanda hayırlı biri çıkar karşısına inşallah.. Artık evlenmek istiyoruz Allahım ne olur bize hayırlı eşler nasip et aminnn:14:

Merhaba kızlar ben de sizdenim..inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur en yakın zamanda.. tek tabanca olmaktan kurtuluruz .. peki nasıl birilerini istiyor herkes...?

neredeyse bütün arkadaşlarım evli ve çoçukları var. ister istemez bu konu yüzünden bunalıma giriyorum.şuana kadar hiç doğru dürüst ilişkim olmadı .:KK43: çok şansızım bu tür konularda. sevmek sevilmek değer vermek istiyorum. tip giyim umrumda değil .ama olmuyo.

inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

amin :) ben 29 yaşındayım. 30 uma merdiven dayadım. inan senin durumun benden iyi:) zaten bence bir kadının ideal evlenme yaşı 25 ten itibaren başlamalı.benim görüşüm bu. 25-30 arası.
hayırlısı olsun inşallah hepimize. .şimdiden çok sıkıntı yapma .

Ben 26 yaşındayım artık evlenmek mutlu olmak, beni çok seven bir eşe sahip olmak istiyorum.Bütün arkadaşlarım evlendi cocuğu oldu, en yakın arkadaşım hamile.. Cok kıskanıyorum Allahım bana da nasip et diyorum.. Yeni erkek arkadasımdan ayrıldım. :KK14:Başta deli Divaneydim.. Zamanla onu tanıdıkta sevgim azaldı , yaptığı haraketler artık gözüme batmaya başladı.ne aileme ne kendi yanıma yakıştıramadım, konuşarak ayrıldık ..adam gibi biri bulmadı beni.okudum Kültür'üm hayata bakış acım, neyim eksik acaba diye sorgulamaya başladım artık..talipler oluyor ama ben bi türlü ısınmadım hiçbirine..:KK19:ayrıldığım sevgilime de cok alışmışım insan zorlanıyor ama ne yapayım yani evlenemeyeceğimi anladım bu saatten sonra beraber olmanın anlamı ne? İçim hem üzüntü hem umut taşıyor..

Şimdi tam da boşluğa düşmüş gibiyim , adam gibi adam sana sesleniyorum sesime gel bul beni.. Of aman denizleri aş da gel kurbanın olam.. Kurtar beni buralardan ne olur:KK1::KK43::KK43:

Var mı bu durumda olanlar, müzmin bekarlar gelin dertleşelim birbirimize dua edelim:KK14:

Bende varım 26 aynı yaş hersey var ama malesef hayatimizda iyi biri yok aynı şeyi bende çok sordum kendime eksik olan ne dıye artık oluruna bıraktım kısmet hayırlısı olsun hakkımızda bizim kismetimiz nerde bakalım Allah İyilerle karsilastirsin cumlemizi

Ben de ben de varım :110: 29 um, sevgilimden yeni ayrıldım. Bu aralar çok fena evlenme isteği ağır basıyor boşluktan mı nedir :dua: Allâh hepimize gönlümüze göre eş versin inşallah yaa benim dayanacak gücümde kalmadı. Bu Ramazan çok dua edelim inşallah kızlar. Ne var olverse herşey gönlümüze göre.

Back
X