27 yaşındayım canım bekarım ama evlenmek gibi bir niyetim yok henüz.
ama dostlarımı da yavaş yavaş kaybediyorum o kısım çok can sıkıcı işte..
Evet aynen..etrafımdaki herkes çift oldu bir yere gidince herkes eşiyle geliyor bi tek ben yalnızım .insan sıkılıyor..ve orda burda tek başına bi hayat sürmek çok zor dostlarıma dert paylaşmak iyi tabi ama eşinle olsa daha başka her halini herseyini biliyor eşin sonuçta..
Inşallah hayırlı kısmetler cıkar:2:
Burda derken? Nerdesinki?
İyi sıkıcı bi yerde degilmissin.Ailem Ankara'da ben istanbuldayım...öğrencilik bitti master yapıyorum
30yasindayim ve dogru adam hala yok hayatimda..bugun bisey duydum..allah 3 sekilse es verirmis;
1. sukredebilecegin biri
2.dualarinla israrla istedigin biri
3.sabrini deneyebilecegin biri..olarak...dilerim hepimiz 1.sukredebilcegimiz kisilerle karsilasiriz..ama bekarlik gun gectikce zorlasiyor.etrafimda herkes cift ve ben artik bi ortama katilmak istemiyorum tek tabanca gibi ;(( nerdesin ruhesim cik artik bir an once karsima hadi nolurrrr....
İnşallah canım burda olan herkese en yakın zamanda hayırlı biri çıkar karşısına inşallah.. Artık evlenmek istiyoruz Allahım ne olur bize hayırlı eşler nasip et aminnn
Ben 26 yaşındayım artık evlenmek mutlu olmak, beni çok seven bir eşe sahip olmak istiyorum.Bütün arkadaşlarım evlendi cocuğu oldu, en yakın arkadaşım hamile.. Cok kıskanıyorum Allahım bana da nasip et diyorum.. Yeni erkek arkadasımdan ayrıldım.Başta deli Divaneydim.. Zamanla onu tanıdıkta sevgim azaldı , yaptığı haraketler artık gözüme batmaya başladı.ne aileme ne kendi yanıma yakıştıramadım, konuşarak ayrıldık ..adam gibi biri bulmadı beni.okudum Kültür'üm hayata bakış acım, neyim eksik acaba diye sorgulamaya başladım artık..talipler oluyor ama ben bi türlü ısınmadım hiçbirine.. ayrıldığım sevgilime de cok alışmışım insan zorlanıyor ama ne yapayım yani evlenemeyeceğimi anladım bu saatten sonra beraber olmanın anlamı ne? İçim hem üzüntü hem umut taşıyor..
Şimdi tam da boşluğa düşmüş gibiyim , adam gibi adam sana sesleniyorum sesime gel bul beni.. Of aman denizleri aş da gel kurbanın olam.. Kurtar beni buralardan ne olur
Var mı bu durumda olanlar, müzmin bekarlar gelin dertleşelim birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?