Artık gerçekten bıktım...

milaonalti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
18
29
3
40
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık dört senelik evliyim.Bir yıl önce kayınvalidem rahatsızlandı kalp krizi geçiriyorum yetişin dedi koştuk.Ambulans falan ama acilde birşeyin yok dediler kendisi rahatsız olduğunu üsteleyince kardiyolojiden randevu alın o zaman detaylı muayene olun dediler.O sürede kayınvalidem ben yalnız yaşıyorum yalnız başıma ölücem bilmem ne binbir bahaneyle bizi yanına taşınmamız için ikna etti.Biz apar topar taşındık.Neyse ben 15 gün sabahın köründe kalkıp hastanelere götürdüm.Şikayetleri merdiven çıkamamak çabuk yorulmak ve ağrı çekmek.Doktor teyzecim kalbinde tahlillerinde hiç bir sorun yok dedi, artık 60 yaşındasım bunlar normal dedi gönderdi bizi.Kadının hiç bir şeyi yok.Aynı evin içindeyiz bir kere yüzü gülmüyor sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapıyorum kendisi saat 1 de kalkıyor onu neden beklemedim diye surat yapıyor.Sürekli of poff sesleri geliyor.Her zaman odamın pis olduğundan bahsediyor ne kadar temizlesemde asla begenmiyor.Kendisi gencliğinde esimle dogru duzgun ilgilenmemis umursamamiş ama ne hikmetse evlendikten sonra oğlu kıymetli oldu.Bütün gün sürekli gelip oglum aksama ne yiyecek diyor.Yapacagim yemegi soyluyorum e ben onu yemem biz ne yiyecegiz diyor.Gorumcemin cocuklari eve geliyor surekli onlara yemek yapmami istiyor.Ben bunlara hep susuyorum huzursuzluk cikmasin diye.Bugun hamur isi yapiyorum oglum onu yemez ona ne yemek yapacaksin derken ustune esim aradi sesli bir sekilde onada oglum ne yiyeceksin aksama diye soruyor bende dedimki artik nefret ettim surekli yemek konusmaktan bunaldim.Bu sefer basladi piii geline bak ben şuan şoktayım vay bee cik cik cik bende dedimki anne oglun 35 yasinda cocuk degil acliktan olmez hem hangi gun ac biraktim yeter artik bu sefer aglamaya basladi.Ben artik bu kadina da bununla yasamaya da katlanamiyorum.Esime soylesem o kiyamet koparacak annesine bagirip cagiracak bu seferde ana ogul arasi acmis olacagim diye esimede soyleyemiyorum icime ata ata bittim tukendim.Hic mutlu degilim ne yapmam gerek bilmiyorum.Suan maddi ve manevi anlamda ayri eve cikma imkanimizda yok.Bu kadinin laf sokmalari suratsizligi beni yedi bitirdi.cok uzun oldu hakkinizi helal edin ama anlatip desarj olmazsam delirecektim artik.

Son düzenleme:
Eşinizle sakince konuşup, artik kredimi olur borc mu olur biran önce taşınmak. Eşyalarınız nerede bu arada?Çekilmez böyle

60 yasinda merdiven cikamamak doktora sikayetmi yahu. Evimizin5. Katta oturuyoruz ve asansorsuz. Ki kalbimda 7ml siviyla yasiyorum :) kisacasi bende merdiven cikarken hasil hasil ediyorum ama hic doktora gidip bnm sikayetim bu demedim. Nedir bu kvlerden cektogimiz :) kuzucum duymamazlitan geldi her soyledigine cvp verme sessiz kal. 10 cumlesinden 1 tanesine he de gec. 9unda sus. Bence esine sikayet eder gibi soyleme ama en azindn olanlardan bahset.

Eşinizle sakince konuşup, artik kredimi olur borc mu olur biran önce taşınmak. Eşyalarınız nerede bu arada?Çekilmez böyle
Esyalarimizi getirince kendi beyaz esyalarini koltuk takimlarini falan bunlarda cok eskimisti iyi oldu diye atti bir güzel.Bizde bir oturma grubu ve yatak odasiyla iki odaya yerlestik.

60 yasinda merdiven cikamamak doktora sikayetmi yahu. Evimizin5. Katta oturuyoruz ve asansorsuz. Ki kalbimda 7ml siviyla yasiyorum :) kisacasi bende merdiven cikarken hasil hasil ediyorum ama hic doktora gidip bnm sikayetim bu demedim. Nedir bu kvlerden cektogimiz :) kuzucum duymamazlitan geldi her soyledigine cvp verme sessiz kal. 10 cumlesinden 1 tanesine he de gec. 9unda sus. Bence esine sikayet eder gibi soyleme ama en azindn olanlardan bahset.
Valla 33 yasindayim benimde her gun bir yerim agriyor diyorum ki e artik bunye yavasliyor normal.Kadinin doktora anlattigi sikayetlere doktor bile guldu artik.Teyzecim normal artik demekten dilinde tuy bitti adamin.

Neden ayri eve cikamiyorsunuz onceden nasil geciniyordunuz, eşyalariniz nerde? Kadin kalp krizi geciriyorum dedi diye kaldi ki ortada kalp krizi de yok, ne diye paldir kuldur yanina tasiniyorsunuz ki? Hastane isleri bitene kadar o sizde kalsaydi.
Cok garipsiniz. Esiniz niye bsgirip cagiracak insan gibi konusamiyor mu annesiyle?

Neden ayri eve cikamiyorsunuz onceden nasil geciniyordunuz, eşyalariniz nerde? Kadin kalp krizi geciriyorum dedi diye kaldi ki ortada kalp krizi de yok, ne diye paldir kuldur yanina tasiniyorsunuz ki? Hastane isleri bitene kadar o sizde kalsaydi.
Cok garipsiniz. Esiniz niye bsgirip cagiracak insan gibi konusamiyor mu annesiyle?
Suan ben isimden ayrildim,calismiyorum ve tasinmak suan icin fazla masrafli olacak bizim icin.Esim gecmiste ailesinin ilgisizliklerini yasadigi icin kendisini zaten cok yakin hissetmiyor ailesine ve ikimizinde nasil karakterler oldugunu biliyor o yuzden verecegi tepki yuksek olacaktir

Doktorla anlaşın, ne yemek yapıyorsan, yemesini söylettirin, biraz evde hareket etsin, temizlik yapın birşeyin kalmaz desin, bak uzun yaşamak için yapıyor mu :)

Doktorla anlaşın, ne yemek yapıyorsan, yemesini söylettirin, biraz evde hareket etsin, temizlik yapın birşeyin kalmaz desin, bak uzun yaşamak için yapıyor mu :)
Cevabınız bu üzgün halimle beni gülümsetti çok teşekkür ederim.Aslında mantıklı onun kadar yaşamayı seven başka bir insan görmedim açıkcası

artık kredi mi çekersiniz naparsınız bilmem ama bu böyle gitmez.al başını annenin babanın evine git bir süre kafanı dinle dönünce taşınıyoruz / taşınırken dönerim diye resti çek eşine.işe neden girmiyorsun? evinize çıkınca işe de girer yardımcı olursun krediye.

artık kredi mi çekersiniz naparsınız bilmem ama bu böyle gitmez.al başını annenin babanın evine git bir süre kafanı dinle dönünce taşınıyoruz / taşınırken dönerim diye resti çek eşine.işe neden girmiyorsun? evinize çıkınca işe de girer yardımcı olursun krediye.
Açıkcası bir süre uzaklaşıp rest çekmeyi düşündüm.Şuan iş arayışındayım yakın zamanda bir işe girip buradan ayrılmaktı niyetim fakat bekleyemeyeceğim sanırım

Back
X