Artık gerçekten dayanamıyorum.

gncndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
108
47
48
32
Oncelikle merhaba arkadaslar acil tip teknisyeniyim. Geçtiğimiz bütün sene kpssye calistm sinava girdim, ciktim. Bana gore iyide bi puan aldim atama bekliyorum. Daha saglik bakanligi aliminin ne zaman olacagi belli bile değil. Bende ya yine bile olmazsa korkusu var. Ya da atanirsam diye başka işe giremiyorum. Annem bekledin bekledin az daha bekle diyo. Zaten ise girsemde sözleşme yapiyolar ayrilamiyosunuz isten vs vs. Ama bu boşluk, bilinmezlik beni oldurucek artık dayanamiyorum. Geleceğim öyle bir belirsiz öyle bir bosluktaym ki. Kurslara gideyim, spora basliyayim falan diyorum ama bundan başka bisey dusunemiyorum. Üstüne erkek arkadaşımda anneannem gibi yaşamaya basladin falan diye üstüme geliyo. Gerçekten herseyden cok sikildim. Nolur akıl verin

Gecici bir iste calissan en azindan evde oturmaz,vakit gecirmis olursun..
Bu zaman icinde de hayirlisiyla sonuclanir insallah..

Gecici bir iste calissan en azindan evde oturmaz,vakit gecirmis olursun..
Bu zaman icinde de hayirlisiyla sonuclanir insallah..

Inşallah ya bende dört gözle bekliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum artık is ariyorum zaten ama atama bekledigimi duyan ise almaya degil gorusmeye bile tenezzül etmiyo.

Inşallah ya bende dört gözle bekliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum artık is ariyorum zaten ama atama bekledigimi duyan ise almaya degil gorusmeye bile tenezzül etmiyo.
Canim ben sana calis derken gidip bir sirkete ,hastaneye gir calis demiyorum..
Zaten suanlik icin cok zor olur..
Yapabilecegin baska isler vardir mutlaka..
Bir ay iki ay calisabilecegin..

Sozlesmeli degilde kucuk yerlerde kolay isler bulun cafe gibi. Yada spora gidin hem saglikli umarim hemennnn atanirsin

Canim seni cok iyi anliyorum belirsizlik cok zor gercekten bende bu sene ogretmen atamalari gecikince ayni duyguyu yasadim is basvurusu yapamadim atanip atanmayacagim belli degildi en son ucretli icin bir okulla anlastim aksama kontenjanlar aciklandi atanacagim kesinlesti. Simdi sana soyleyecegim hicbir sey seni rahatlatmiycak malesef... insallah atanirsin o zaman tum hu yasadiklarini unutacaksin ve hersey cok guzel olacak :)

Teşekkür ederim ilgilendiginiz icin inşallah bulabilirim. Balikesirde de biraz zor ama

Belirsizlik en en kötü şey.. Ben de ayni haldeyim..

Ama umutsuzluğa saplanmamak için bir şeyler yapmak gerek.. Yoksa bunalim kacinilmaz oluyor...

Ben iyi havalarda koşmaya basladim mesela müzikle birlikte iyi geliyor.. Beslenmemi düzenlemeye detoksa falan basladim..(sıkıntıdan:))) Evde pilates yapiyorum pilates seti aldim ebru salli videolarından bakarak bir şeyler yapiyorum..

Kendine bakmak daha iyi hissettiriyor..

Sevgiline de ataninca görürsün anneanneyi sonra yalvaracaksin evde otur diye ben dinlemeyecegm de:)

En iyisi buymus hemen arastirmaya baslicam teşekkür ederim. Umarim ileride bugunlerimizi çok arariz

bugünlerinin kıymetini bil bence. işe başlayınca tatil günlerini hesaplayacaksın. iznimi nasıl değerlendirsem diye telaşlanacaksın. başka başka bi sürü telaşın olacak ve gerçekten bu günlerini arayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…