Artik hersey bitti

Ilerde çaresiz hissedersem yada üstesinden kalkmayaçağım bi durumda ne yapacağımı bilmezsem acip burayı okuyacağım ve size bana bunu hatırlattıginiz için hep dua edeceğim farkında değilsiniz ama yazdigin iki cümle aslında benim bi ömür ihtiyaç duyacağım tüm güce vede huzura sahip
... Çok ama Çok teşekkür ederim

Mutlaka zor zamanlar geçireceksiniz..
Bunlar Eşinizin eksikliğinden sebep olmayacak..
Hayat böyle bu yüzden olacak..
Anne baba çocuk aynı evde olup ne Kasırgalar ne kavga gürültüler ne acılar yaşanıyor..
Siz sakin çocuğunuz hayata yenik başladı gibi düşünmeyin asıl yenilgi babasının size acı çektirmeye devam etmesi idi..
Hiçbir eksiği yenilgisi yok o bir bebek..
Dünyanın en mutlu çocuğu belki o olacak..
Yeterki annesi gülsün..

Eşim üvey anne ile büyümüş.. Genç yaşta babasını kaybetmiş.. sahip çıkan sevgi gösteren akrabası olmamış düşe kalka hayata tutunmus ve hayatımda tanıdığım en sevgi dolu huzurlu insan o..

Gülmeyi unutunca açın yine okuyun yine paylaşın durumunuzu.. güzel haberler de paylaşın.. koca bir ömür var önünüzde evlilik ömür içinde bi olay sadece boşanmak da öyle..

Mutlaka zor zamanlar geçireceksiniz..
Bunlar Eşinizin eksikliğinden sebep olmayacak..
Hayat böyle bu yüzden olacak..
Anne baba çocuk aynı evde olup ne Kasırgalar ne kavga gürültüler ne acılar yaşanıyor..
Siz sakin çocuğunuz hayata yenik başladı gibi düşünmeyin asıl yenilgi babasının size acı çektirmeye devam etmesi idi..
Hiçbir eksiği yenilgisi yok o bir bebek..
Dünyanın en mutlu çocuğu belki o olacak..
Yeterki annesi gülsün..

Eşim üvey anne ile büyümüş.. Genç yaşta babasını kaybetmiş.. sahip çıkan sevgi gösteren akrabası olmamış düşe kalka hayata tutunmus ve hayatımda tanıdığım en sevgi dolu huzurlu insan o..

Gülmeyi unutunca açın yine okuyun yine paylaşın durumunuzu.. güzel haberler de paylaşın.. koca bir ömür var önünüzde evlilik ömür içinde bi olay sadece boşanmak da öyle..

Rabbim yuvanıza dert keder vermesin ... İnanın ağlayarak okuyorum ne diyeceğim bilemiyorum evladimda eksik değil bende hepsi imtihan ama yaşananlar yasatilanlar iz birakiyo hani bi yeriniz kanarda daha kabuk tutmadan sizlar ya o misal ... ne hayallerim vardı hepsinin hesabini Allah soracak bundan sonra yüzümü guldursun rabbim ben ve oglumun

Rabbim yuvanıza dert keder vermesin ... İnanın ağlayarak okuyorum ne diyeceğim bilemiyorum evladimda eksik değil bende hepsi imtihan ama yaşananlar yasatilanlar iz birakiyo hani bi yeriniz kanarda daha kabuk tutmadan sizlar ya o misal ... ne hayallerim vardı hepsinin hesabini Allah soracak bundan sonra yüzümü guldursun rabbim ben ve oglumun

Aglamayin :(
Oglunuzla yeni hayaller kurun.. hepsi gerçek olsun.. en iyi arkadaşı olun.. takım olun bir sürü şey yapın beraber..
Herkes yaptığı her kötülüğün hesabını bir bir verecek.. o aglasin şimdi..

Çok üzüldüm
Ama farkli bir sey soyleyecegim şimdi arabasını satıyor sigortasız calisacak demissiniz
Bence acil bir avukat bulup mallara tedbir koydurun
Ayrıca nafaka vermemek için sigortasız çalıştığını sizle bosanmadan başka biriyle imam nikahı kıydığıni kanitlarsaniz ceza verdirebilirsiniz

Çok üzüldüm
Ama farkli bir sey soyleyecegim şimdi arabasını satıyor sigortasız calisacak demissiniz
Bence acil bir avukat bulup mallara tedbir koydurun
Ayrıca nafaka vermemek için sigortasız çalıştığını sizle bosanmadan başka biriyle imam nikahı kıydığıni kanitlarsaniz ceza verdirebilirsiniz
Avukatim zaten durumu biliyor isterse sigortaya düşürsun bu ay yapmışsın onceki öteki aydakini nasıl yok edecek diyor zaten işten çıkması bahane bi yerde ofis açmış benim de daha faydama sadece dua edin kazanan biz olalim oğlum ve ben kaxanalim

Back
X