Kızlar eski konumdan bilirsiniz eşimle sancılı bir süreç geçiriyorum yanlız 10 gündür eşimde acayip bir şekilde değişme var sürkli iltifatlar göze girmeye çalışmalar alttan almalar... Durumumuzda bi değişiklik yok hala çocuklar babaannesigilde ama bir anda olan bu değişiklik beni korkutuyor eşimin çok planlı hareket ettiğini sizin uyarılarınızla en son tartışmamızda farketmiştim onunla fazla muhattap olmamaya çalışıyorum kavga çıkmasın diye ama güleryüzlüyüm yine de sürekli sen artık beni sevmiyorsun diyor bugün de çocuklarıyla birlikte görümcemi bizi tatile götürmek istediğini söyledi ben de kabul ettim sizce bizi tekrar bi araya getirme çabaları mı bütün bu iyilikler birde tatilde nasıl davranmalıyım.
Bilmeyenler için dipnot: eşimin kızlarıyla birlikte yaşıyorduk yaklaşık bir yıldır ama büyük kızıyla anlaşamıyorduk. İki aydır kayınbabam çocukları götürdü bizde hat safhada tartışıyorduk eşim beni suçluyordu
Bu arada ben bayram tatili için ailemin yanına gittim eşimle en son orada ufak bi tartışmamız oldu ama ailemin yanında değil. Sonra barıştık eşim evimize döndü ben biraz tatil yaptım çocuğumla. Ailem bana ve torunlarına çok düşkün eşim biz tartıştığımız zaman hemen aileme küfrediyor sonra da onların insanlığıyla eziliyor. Bozuntuya vermemeye çalışıyor ama ben farkediyorum. Hem orada kaldığım süre içinde hem de eve geldikten sonra eşimle fazla muhattap olmamamdan dolayı artık onu sevmediğimi düşünüyor sanırım ya da bu da diğerleri gibi bir oyun.
Mesafeli duruyoruz o da fazla yaklaşmıyor bende fırsat vermiyorum. Ama hala aynı sıkıntılar devam ediyor bayramda küçük kızı da alıp gezmeye gittik o gelmek istemedi sanırım babasından gizli bir telefon sahibi olmuş o yüzden gelmedi ama ben görmezden geldim o fazlasıyla bana hissettirmeye çalıştı telefonu olduğunu ama ben hiç oralı olmadım eşime de hiç söylemedim
Mesafeli duruyoruz o da fazla yaklaşmıyor bende fırsat vermiyorum. Ama hala aynı sıkıntılar devam ediyor bayramda küçük kızı da alıp gezmeye gittik o gelmek istemedi sanırım babasından gizli bir telefon sahibi olmuş o yüzden gelmedi ama ben görmezden geldim o fazlasıyla bana hissettirmeye çalıştı telefonu olduğunu ama ben hiç oralı olmadım eşime de hiç söylemedim