- 25 Mayıs 2015
- 43
- 28
- 8
- 54
Selam kizlar , ilk gunum bugun uzun suredir yazip yazmamakta direndim .43yasindayim iki cocugum var 20li yaslarda cok sikinti fedakarlikla birseyler sahibi olduk.emekli oldu yeniden calismaya basladi , cok iyi bir konumda 2.evi aldik arabanin modelini degistirdik ama is yurt disinda20gun disarda 10gun yanimizda sonra biseyler ters gitmeye basladi orada kullandigi bir tel dahavar, caldi panikledi sonra diger hatti arandi ingilizce konustugu icin tam olmasada biseyler sezdim.aciklama kaldigi otelde birsey unutulmus buna aitmi degilmi onu soruyorlarmis himm?.peki icimde bir ates disari ciktigi an telefonu kurcaladim aman allahim neler zencimi, cinlimi , hongkonglumu dondum .hepsinede sevdigini yazmis hediyeler suprixler yapmis.bitmediii sorawatsaptan benden onceki 25sene onceki eski sevgilisiyle konusmalarini okudum kadin evli iki kixi var kapali buna acik fotolarini yollamis .yabancilari birkenara biraktim bu beni mahvetti kizini calistigi sirkete sokacakmis.hergun konusmuslar ne olarak dost, arkadas ne? Bu arada kadin baska bi sehirde daha once yasafigimiz yerde , oraya ailemi ailemi gormeye gittigimde oda gorusmek istemis ama hep terslikler cikmis.isim yok cocuklarim universitede annem babamin durumu iyi degil.kisaca tum belgelerin flas bellekte topladim .ama korkuyorum gucum yok evde surekli huxursuzluk cikariyordu sebeb beni cocuklarimi artik istemiyor.Allah herseyin hayirlisini versin durumumuz kotu olsaydi ama bunlari yasamasaydim.isin aci tarafi yuzune haykiramiyorum annemi babami cocuklari herseyi dusunuyorum .bide okadindan nefret duygusuyla yaniyorum.artik aglayamiyorum icimi dokmek yazmak istedim.hakkinizi helal edin uzun oldu.