artik icim bile acimiyor bu yasamakmise

ucanninja

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
43
28
8
54
Selam kizlar , ilk gunum bugun uzun suredir yazip yazmamakta direndim .43yasindayim iki cocugum var 20li yaslarda cok sikinti fedakarlikla birseyler sahibi olduk.emekli oldu yeniden calismaya basladi , cok iyi bir konumda 2.evi aldik arabanin modelini degistirdik ama is yurt disinda20gun disarda 10gun yanimizda sonra biseyler ters gitmeye basladi orada kullandigi bir tel dahavar, caldi panikledi sonra diger hatti arandi ingilizce konustugu icin tam olmasada biseyler sezdim.aciklama kaldigi otelde birsey unutulmus buna aitmi degilmi onu soruyorlarmis himm?.peki icimde bir ates disari ciktigi an telefonu kurcaladim aman allahim neler zencimi, cinlimi , hongkonglumu dondum .hepsinede sevdigini yazmis hediyeler suprixler yapmis.bitmediii sorawatsaptan benden onceki 25sene onceki eski sevgilisiyle konusmalarini okudum kadin evli iki kixi var kapali buna acik fotolarini yollamis .yabancilari birkenara biraktim bu beni mahvetti kizini calistigi sirkete sokacakmis.hergun konusmuslar ne olarak dost, arkadas ne? Bu arada kadin baska bi sehirde daha once yasafigimiz yerde , oraya ailemi ailemi gormeye gittigimde oda gorusmek istemis ama hep terslikler cikmis.isim yok cocuklarim universitede annem babamin durumu iyi degil.kisaca tum belgelerin flas bellekte topladim .ama korkuyorum gucum yok evde surekli huxursuzluk cikariyordu sebeb beni cocuklarimi artik istemiyor.Allah herseyin hayirlisini versin durumumuz kotu olsaydi ama bunlari yasamasaydim.isin aci tarafi yuzune haykiramiyorum annemi babami cocuklari herseyi dusunuyorum .bide okadindan nefret duygusuyla yaniyorum.artik aglayamiyorum icimi dokmek yazmak istedim.hakkinizi helal edin uzun oldu.

Hayvanoğluhayvan.

Bu yaşta azanları teneşir paklar ancak.

Bence diyin ki ,karıştırdığın haltları biliyorum hayvan herif ya insan gibi davranırsın ya da işyerine ,ailene arkadaşlarına yurtdışındayken yediğin naneleri anlatırım. Çocuklarımız okulu bitirip iş bulana kadar birlikteyiz sonra evi bana bırakıp defolacaksın.

Boşanırsanız her şeyi alırsınız bu arada. Evden de atabilirsiniz. Çirkefleşirse mesajları sosyal medyada ifşa edin.

Son düzenleme:
Nasil seszis kalabildiniz bunu anlamadim o an insan cildirir yani gercekten cok zor birdurum ay allahim sen akil fikir ver bu miilete cok üzücü ya nedesem az ama boyle yasanilmazki ay birde kadin evli acik hallerini gonderiyor:KK62:ayy millette ar namusta kalmamis tovbe ya allah size sabir versin inalalh kurtulursunuz bu adamdan inslalah bir yol bukursunuz nedim bende soktayim he:rolleyes:

Cocuklarinda buyukmus isin daha kolay babalarinn ne mal olduklarini bilmeye haklari var bence bosanin

Evin biri senin zaten, nafaka da alır Gül gibi geçinirsin neyi dert ediyorsun anlamadım ben.
Elmayra nin da dedigi gibi bu kadar basit iste konu sahibi. Herseyi de belgelemissiniz . Hic dert etmeyin defolsun gitsin hayatinizdan. Calissin odesin nafakanizi da mecbur. Siz cocuklarinizla annenizle babanizla mutlu olun . O da surunur belki

Sosyal medyada ifsa etmeyi cok cok isterdim18yasinda ,23yasinda iki evlat babalari sonucta utansinlar istemiyorum.yoksa neler dusunmedim .kadininn numarasi elimde kocasina ulassam haykirsam oradada 2cocuk cinayet cikar.ben yandigimla kaliyorum yine.

Bu yasta azınca daha fena oluyor bunlar.
Maddi durumu takmayın kafanıza, malın yarısı sizin zaten.
Benim baba da bu durumdaydı, boşandılar.
Bu sizin için en iyisi, biran önce boşanmaya bakın.

Çocuklarınız büyümüş, lütfen önceliği kendinize verin.
Delilleriniz var elinizde, her durumda siz haklı çıkacaksınız.
Aman dikkat edin böyleleri boşanma durumunda çirkefleşir.
Attığınız her adımı bilinçli atın. Babamın mektupları vardı annemde, boşanma durumunda mahkemeye sunacağını söyledi.
Buna karsılık babam anlaşmalı boşanmaya razı oldu, evi ve istenilen miktar da nafakayı anneme bıraktı.
Anlaşmalı boşanmaya şartlarınız dahilinde yanaşırsa daha iyi olur.

Sosyal medyada ifsa etmeyi cok cok isterdim18yasinda ,23yasinda iki evlat babalari sonucta utansinlar istemiyorum.yoksa neler dusunmedim .kadininn numarasi elimde kocasina ulassam haykirsam oradada 2cocuk cinayet cikar.ben yandigimla kaliyorum yine.
Eğer kadının eşiyle konuşursanız boşanırlar ve eşiniz sizinle boşanıp onunla evlenmek ister. Onlar boşanmadan siz sadakatsizliği ispatlayarak ve tazminatla boşanmaya çalışın. Bu sizin için daha hayırlı olur. Öbür türlü olursa sizi kıskançlıkla ve iftirayla suçlarlar.

Çocuklarınız büyümüş, lütfen önceliği kendinize verin.
Delilleriniz var elinizde, her durumda siz haklı çıkacaksınız.
Aman dikkat edin böyleleri boşanma durumunda çirkefleşir.
Attığınız her adımı bilinçli atın. Babamın mektupları vardı annemde, boşanma durumunda mahkemeye sunacağını söyledi.
Buna karsılık babam anlaşmalı boşanmaya razı oldu, evi ve istenilen miktar da nafakayı anneme bıraktı.
Anlaşmalı boşanmaya şartlarınız dahilinde yanaşırsa daha iyi olur.

Tamda soylediginiz gibi cirkefleseceginden eminim, normalde kredi kartlari odemeleri benim standarttir okadar rahat beni sucluyorki bagirinca soyleyeceklerimi unutuyorum gozlerim doluyor.bogazimda bir seyler dugumleniyor beni pasifize etti.

Tamda soylediginiz gibi cirkefleseceginden eminim, normalde kredi kartlari odemeleri benim standarttir okadar rahat beni sucluyorki bagirinca soyleyeceklerimi unutuyorum gozlerim doluyor.bogazimda bir seyler dugumleniyor beni pasifize etti.
Bağırırlar çünkü suçlular. Babam kendi istemişti boşanmayı kadın ile evlenmek için. Bu aşamada mal için iftiraya kadar gitti.
Hele bir koysunlar akıllarına, Allah Islah etsin.
Boşanma kararına ne tepki verir eşiniz?
Çocuklarınızın haberı var mı bu durumdan?

Selam kizlar , ilk gunum bugun uzun suredir yazip yazmamakta direndim .43yasindayim iki cocugum var 20li yaslarda cok sikinti fedakarlikla birseyler sahibi olduk.emekli oldu yeniden calismaya basladi , cok iyi bir konumda 2.evi aldik arabanin modelini degistirdik ama is yurt disinda20gun disarda 10gun yanimizda sonra biseyler ters gitmeye basladi orada kullandigi bir tel dahavar, caldi panikledi sonra diger hatti arandi ingilizce konustugu icin tam olmasada biseyler sezdim.aciklama kaldigi otelde birsey unutulmus buna aitmi degilmi onu soruyorlarmis himm?.peki icimde bir ates disari ciktigi an telefonu kurcaladim aman allahim neler zencimi, cinlimi , hongkonglumu dondum .hepsinede sevdigini yazmis hediyeler suprixler yapmis.bitmediii sorawatsaptan benden onceki 25sene onceki eski sevgilisiyle konusmalarini okudum kadin evli iki kixi var kapali buna acik fotolarini yollamis .yabancilari birkenara biraktim bu beni mahvetti kizini calistigi sirkete sokacakmis.hergun konusmuslar ne olarak dost, arkadas ne? Bu arada kadin baska bi sehirde daha once yasafigimiz yerde , oraya ailemi ailemi gormeye gittigimde oda gorusmek istemis ama hep terslikler cikmis.isim yok cocuklarim universitede annem babamin durumu iyi degil.kisaca tum belgelerin flas bellekte topladim .ama korkuyorum gucum yok evde surekli huxursuzluk cikariyordu sebeb beni cocuklarimi artik istemiyor.Allah herseyin hayirlisini versin durumumuz kotu olsaydi ama bunlari yasamasaydim.isin aci tarafi yuzune haykiramiyorum annemi babami cocuklari herseyi dusunuyorum .bide okadindan nefret duygusuyla yaniyorum.artik aglayamiyorum icimi dokmek yazmak istedim.hakkinizi helal edin uzun oldu.
Bir kadın eşi ancak iki şeyi yaptığında anında boşanın sloganları atarım ben:Biri şiddet,diğeri ihanet...İkisinin de affı olamaz.
Kesinlikle BOŞANIN!!!
Her şeyi belgelediğiniz içinde boşanmanız kolay olur.Nafakanızı da çatır çatır alırsınız.
Korkmayın,her şey olacağına varır.Çocuklarınız da artık kendi başlarının çaresine bakacak yaştalar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eğer kadının eşiyle konuşursanız boşanırlar ve eşiniz sizinle boşanıp onunla evlenmek ister. Onlar boşanmadan siz sadakatsizliği ispatlayarak ve tazminatla boşanmaya çalışın. Bu sizin için daha hayırlı olur. Öbür türlü olursa sizi kıskançlıkla ve iftirayla suçlarlar.

Allahim hic kimseye yasatmasin , nasil ustesinden gelicem.kafam oyle karisikki...

Back
X