• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık ilişkilerim yüzeyselleşmek zorunda kaldı ??

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Klasik belki de herkesin başına gelen şeyler ....

Hep insanlara yardımcı olmaya çalıştım , dost , kardeş belledim , iyi niyet besledim ... Ama meğersem o öyle değilmiş ... İyi şeyler elde etmeye başlayınca , benle işi bitince eyvallah

Artık insanlarla da samimi olmayıorum .. İçimden gelmiyor ... Korkuyorum ..

Ama bu kez de bencil hissetmeye başladım kendimi ..

Kendi hayat mücadelemi veriyorum ... Koşuşturuyorum atanabilmek adına

Geçenlerde soru çözümünde arkadaşıma yardımcı olmak istedim . Benim daha önce çözdüğüm test.. yardımcı olabilirim dedim .. Bana ne desin .. Ben hocadan duymak istiyorum ... :( Bozuldum ..

Bazı insanlar hep kendi düşündükleri doğru olsun istiyorlar . Senin fikrin ona uygun değilse , işine gelmiyorsa ... arkandan bıdı bıdı ...

Hayatı insanları seviyorum aslında .. Ama kendimi suçlu gibi hissettirdiklerinde uzaklaşmak geliyor , tüm neşem kaçıyor , konuşamıyorum :(

Ben de arkadaşımın çözdüğü soruyu dinlemektense hocayı tercih ederdim. Üslubu sert olabilir ama söylediğinde birşey yok bence. Diğer söylediklerine gelirse de hayat bu işte..

Ben de arkadaşımın çözdüğü soruyu dinlemektense hocayı tercih ederdim. Üslubu sert olabilir ama söylediğinde birşey yok bence. Diğer söylediklerine gelirse de hayat bu işte..

Ben daha önce dershanede öğretmenlik yaptım ama ...sonra başka zaman ekstra bir yardımım dokunmayınca , biri bir test vs bilgi verince bencil ilan ediliyorsun.. Bildiğin bir şeyi söylemeyi ihmal edince art niyet olmadan olsa bile .. Bazen kpss kursunda bir yarış içinde olunca böyle şeylerle uğraşmak çok çocuksu geliyor

Birlikten yanayım ama durum mu .. Ne yapacağımı bilmiyorum bazen ... Kendimi suçlu hissetmekten başka ...

Bazi seylerde fazla alingan olabilirsin. Arkadasinin dediginde birsey yok bence de.

Ben de hocadan dinlemeyi tercih ederdim

Ama söyleyiş tarzından kaynaklı galiba ..

Birlikten yana olduğumuzu düşünüyordum o yüzden ...

Hem birlikte çalışalım diyorlar

Hem ben tek başıma çalışınca bencil oluyorum ...

Bu söylemden ötürü alındım .. Bana karşı tavır mı ??

Neyse önemli değil tek durum bu değil tabi kişi ile ilgili .. Neyse kendisi neler söyler .. Herşeyi kendisi bilir... Benim her dediğim sorgulayıcı sanki bana mı öyle geliyor ki ... Paylaşım yapmak gelmiyor artık içimden ... İnsanların hep kendi kesin doğruları var .. Karşı tarafın fikri düşüncesi önemli değil kimse için Hemen bir kenarı atıp ... Acaba böyle de olabilir mi diye sorgulamaktan uzak

Klasik belki de herkesin başına gelen şeyler ....

Hep insanlara yardımcı olmaya çalıştım , dost , kardeş belledim , iyi niyet besledim ... Ama meğersem o öyle değilmiş ... İyi şeyler elde etmeye başlayınca , benle işi bitince eyvallah

Artık insanlarla da samimi olmayıorum .. İçimden gelmiyor ... Korkuyorum ..

Ama bu kez de bencil hissetmeye başladım kendimi ..

Kendi hayat mücadelemi veriyorum ... Koşuşturuyorum atanabilmek adına

Geçenlerde soru çözümünde arkadaşıma yardımcı olmak istedim . Benim daha önce çözdüğüm test.. yardımcı olabilirim dedim .. Bana ne desin .. Ben hocadan duymak istiyorum ... :( Bozuldum ..

Bazı insanlar hep kendi düşündükleri doğru olsun istiyorlar . Senin fikrin ona uygun değilse , işine gelmiyorsa ... arkandan bıdı bıdı ...

Hayatı insanları seviyorum aslında .. Ama kendimi suçlu gibi hissettirdiklerinde uzaklaşmak geliyor , tüm neşem kaçıyor , konuşamıyorum :(

Bende olsam bozulurdum sonuçta yardım etmek istemissin sen anlatirdin bakti yine olmuyo o zaman hocaya giderdi.artik insanlar o kadar duygusuz ki kimin ne diyeceği hic belli olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendimi kötü hissediyorum ki mecburen bulunmak zorunda kaldığım ortam

Sen ne kadar iyi niyetli olsan da insanların o durumunda işine gelmeyen bir durum olsun tamam bitti işin.. Ben de böyle durumlarla karşılıaşıyorum ama önce bir ölçüp biçiyorum . Kimseye tavır almıyorum ki ... Herkes fikirlere saygı duyup bir orta yol bulunur ... Bu gibi durumlarda kimi insanlar hemen karşı duruyor tavır alıyorlar

Yara almayan insan yoktur hayatta. Bu da seni insanlardan uzaklaştırıyor ister istemez mesafe koyuluyor. Hayatına bak ve insanları çok sorgulama. Onu yaptı, bunu söyledi diye kafana takma. Karşındaki belki farkında bile değildir kırdığının. Sürekli öyle davranmıyorsa samimiyetine ver geç yok değilse görüşme, zorunda değilsin...

Ama söyleyiş tarzından kaynaklı galiba ..

Birlikten yana olduğumuzu düşünüyordum o yüzden ...

Hem birlikte çalışalım diyorlar

Hem ben tek başıma çalışınca bencil oluyorum ...

Bu söylemden ötürü alındım .. Bana karşı tavır mı ??

Neyse önemli değil tek durum bu değil tabi kişi ile ilgili .. Neyse kendisi neler söyler .. Herşeyi kendisi bilir... Benim her dediğim sorgulayıcı sanki bana mı öyle geliyor ki ... Paylaşım yapmak gelmiyor artık içimden ... İnsanların hep kendi kesin doğruları var .. Karşı tarafın fikri düşüncesi önemli değil kimse için Hemen bir kenarı atıp ... Acaba böyle de olabilir mi diye sorgulamaktan uzak

Hem yalnız calıstıgınz için bencil diyip hem de yardımcı olmanıza kızıyolarsa yapacak bisey yok. En iyisi takmayın kafanıza. Insanları anlamak zor

Back
X