- Konu Sahibi Nazarlik20
-
Tecrubelerinize dayali goruslerinize ihtiyacim bar kac kilo olmam lazim....:26:
Merhaba. Aslında kilon iyi gerçekten de. Ama dediğin de doğru, insan onlardan biri olmak istiyor. Benim de memleket ziyaretinde en büyük korkum o korkunç akrabalar. Ki bazıları cidden iyi birşey söylediğini düşünerek söylüyor. Çocukluğumdan beri en büyük kabusum. Şimdi o eski 12-18 yaş arası fotograflarıma bakınca aslında zayıfmışım diyorum ama ince kemikli olduğum için hep etliydim senin tarif ettiğin gibi. Ve yüzüm yuvarlak. Bu da tahmin edersin ki şişman sayılmak için yeterli.
Senin vücut kitle endeksini hesapladım. 21 çıkıyor. 21 gayet iyi ve sağlıklı. Normal kilo ağırlığında ve sağlıklı olmak için en düşük 19 olabilirsin en yüksek ise 25. Yani sen aslında alt sınıra da yakınsın. O yüzden kilo veremezsen hiç üzüleceğin birşey yok. Ama illa zayıf görüneyim diyorsan, ki hak verebilirim bu konuda dediğim gibi, en düşük 56 olmalısın. Benim boyum 167. Olduğum en düşük kilo 53-54'tü. Evlenince baya aldım ama geri veriyorum şu an. 54 kilo olduğumda gayet manken gibi oluyorum ve 34 beden elbiseler tam oluyor hatta bazı markalarda bol geliyor. Boyun dört santim uzun benden, onu da hesaba katmalısın tabi.
Ama dikkatli ol, sağlıklı bir diyet yap, ya da spor yap ki vücudun şekillensin. Çok fazlan olmadığı için sadece spor bile yetebilir sana. Callanetics çok iyi bu konuda diye biliyorum ama ben pek beceremedim
Bu kadar ilgili ve açıklayıcı yanıtladıgınız için çok teşekkürler.
Dediğiniz egzersizi ilk kez duyuyorum, internetten ve forumdan biraz araştırdım benim için inanılmaz bir umut kaynağı oldu bir ayım var en azından bölgesel fıskıran!!! Sorunlardan kurtulayım
Kesinlikle denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?