Artık isyan edeceğim

alaimisemaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1.705
1.072
133
Merhaba arkadaşlar. Ben 1.67 boyunda 52 kg ağırlığındayim. Kayinbabam, kaynim ve özellikle kayinvalidem kiloma kafayi takmış bulunmakta. Her sofrada az yememe laf söylüyorlar. Lafın yeri geldiği an zayıflığimi yüzüme vuruyorlar. Sırf yeyip de kilo alayim diye... Bu durumdan hoslanmadigimi ima ile bazende Şakayla karışık ifade etsem de nafile.. usandim sabrim tükendi artık sonunda hepsinin kalbini kiracagim diye korkuyorum. Aslinda hepsini de severim benj düşündüklerini de biliyorum ama artık canım sıkılıyor yediğim halde yemiyorsun denmesi yokmu büsbütün beni delirtiyor.
:37: :47:
Siz olsaniz naparsiniz

bende 1.63 50lıyım bana da kus kadar yıosun dıkkat et ruzgarda ucma falan fılan bı suru muhabbet ama ben bı ara kılo aldım ve coookk kotuydu gobek falan sonra kılo verdım bır daha dedım asla ama asla baskasının lafına işe girişmiyecem

eger kılondna memnunsan konussun dursunlar bosver hiç cevap bile verme elbet usanırlar bırgun onlatrda

Kilon çok iyi, boy ve kilomuz hemen hemen aynı ama ben psikolojik olarak hala aynaya bakınca şişman görürüm kendimi:9:
Bana da al biraz diyolar ama alınca mutsuz olan benim ve alınca mide büyüdüğü için devamı kesin geliyo.
Onlara kilonun sağlıklı bi'şey olmadığını söyle:19: Hatta yaşınız gereği sizin de çok dikkat etmeniz lazım az yiyin falan de:37:
Annem evlendiğinde 48 kilo falanmış memlekette hep hastalıklı mı bu kız derlermiş boyu da uzun değil ki annem yalvarırmış nolur kilo alıyım diye şimdi 60 küsür şimdi de nolur kilo veriyim modunda. Yaşlılar kiloyu sağlık olarak benimsemiş.

Son düzenleme:
alırsam da ver diyceksin anne der güler geçersin boşver takma boyuna göre kilon iyi bence çok zayıf değilsin ki

aynı şeyleri yaşıyorum
ve ben böyle mutluyum elleşmeyin diyorum
bunun için isyan etme lütfen:31:

Son düzenleme:
Ben de yaklasik olarak 165 falanim kilom da 50. Cok da zayif degilim ama cevremden kilo al kilo al lafini duymaktan biktim. Ben memnunum size ne yahu, millete gore kilo mu alip verecegim.

Bence acikca soyle yapicak baska bisey yok gibi gozukuyor :/

sızı uzen bu olsun allah başka dert vermesın:)..

epey bunalmışsınız anlaşılan...aılenıze... gr da alsam anında haber verecegım yeterkı bır daha bu konuyla ılgılı konuşmayalım ..gerçekten cok kırılıyorum desenız...

ben 1.70 boyunda 50 kiloyum. ama hiç kötü durmuyor çevremdekiler öve öve bitiremiyor kemiklerim mi iri acaba :32: bende halimden gayet memnunum. sizde kimin ne söylediğine aldırış etmeyin kendiniz halinizden memnunsanız sıkıntı yok. hamile kalmadıysanız eger hamileliğe saklıyorum kilolarımı diyip geçiştirin :33:

Merhaba arkadaşlar. Ben 1.67 boyunda 52 kg ağırlığındayim. Kayinbabam, kaynim ve özellikle kayinvalidem kiloma kafayi takmış bulunmakta. Her sofrada az yememe laf söylüyorlar. Lafın yeri geldiği an zayıflığimi yüzüme vuruyorlar. Sırf yeyip de kilo alayim diye... Bu durumdan hoslanmadigimi ima ile bazende Şakayla karışık ifade etsem de nafile.. usandim sabrim tükendi artık sonunda hepsinin kalbini kiracagim diye korkuyorum. Aslinda hepsini de severim benj düşündüklerini de biliyorum ama artık canım sıkılıyor yediğim halde yemiyorsun denmesi yokmu büsbütün beni delirtiyor.
Siz olsaniz naparsiniz

senin durumla benim durumda zıt benimde kilom olduğu için kv yediğime karışıyor.en azından seninkiler ye diye baskı yapıyor benimkide yediklerimi sayıyor..üzme kendini boşver kilo alana kadar keyfini çıkar kilo aldığın zaman az ye derlerseler daha çok gücüne gider.üzme kendini.

Son düzenleme:
Yeni evlendiğimde 45 kiloydum boyum 1.57 eşimin ailesi özellikle kilo al diye sürekli söylüyolardı

şuan 53 kiloyum kendimi duba gibi hissediyorum,hoş ben kendimi herzaman şişman hissettim :31:

kilonuz çok normal bence tam olması gereken şekilde.

kilo alsanız kötü durur.

ben 1.70 boya 53 kiloyum ve tam idealim diye düşünüyorum,çevremdeki bazı insanlarda sizinkiler gibi baskı yapıyor kilo al diye ama benim kimseyi dinleyeceğim yok kendimi böyle mutlu hissediyorum ve normalim zaten.

bence anormal olan yapılan baskılar,nedir bu milletteki kilo sevdası anlamış değilim.

Siz olsaniz naparsiniz

canım boy ve kilomuz aynı sayılır benim 68 boy 53 kilo ...çokta memnunum halimden bence sende takma boşver gül geç benim kv de de çok takılırdı seninki gibi iyi niyetle bile değil hem:10:..gülüp geçince 1 - 2 sonra vazgeçiyorlar...takıldığın şeye bak allasen:1::1:
fitsin işte ne güzel:16:

Eski insanlarda bu kilo deliligi hep var maalesef. Yani ben 1.50 yim ve 47 kiloyum hatta bir ara 50 kg oldum hala yemiyorsun derlerdi deli olurdum. Eskiden sismanlik = zenginlik belirtisiymis ve onemli bir guzellik kistasiymis. Koylerde de tarlada calisacak ev halkindan sisman ve guclu olmasi beklenirmis. Yani bu onlarin mantigi. Ama ikidebir soylenmesi cidden sinirbozucu. Ben en sonunda sofradan kalkip gitmemi istiyorsaniz devam edin demistim. Yine idare etti bir sure.

canım, benim kilom 52 boyumda senden uzun, 172...şükür sağlığımız yerinde...sen aldırma onlara..benim kayınvalidem kayınbabam, çevrem eşim dostum, en yakınımdan en uzağıma kadar herkes her gördüğünde ye ye ye diye diye bıktırdılar usandırdılar beni...ama kimse anlamaz anlamıyorlar..en iyisi kulak tıkamak..neim kv dem de sofraya her oturuşumuzda laf duyurur, sanki onu ne ilgilendiriyorsa benim kilom...
eline bi meyve alsa ağzıma uzatır ye de bedenine can gelsin kurudun iyice diye... önceleri bende sinir oluyordum ama artık takmıyorum..hatta evet anne verde yiyeyim şişko olayım sen tombalak bi gelin istiyon diyorum...şakaya vuruyorum...sende öyle yap...hiç bozma boşver...bugün bozlulurlar sonra unutur gene yaparlar..zayıf olana ye diyen çok olur...yiyipte alamadığını bildikleri halde..

Hepinize verdiginiz cevaplar için teşekkür ederim. Kendim gibilerini görünce cidden rahatladım..
Bu arada ye ye demeleri devam ediyor. Ufff :37:

Back
X