artık kadın cinayeti haberleri yayınlayıp cahil adamların aklına bu fikri sokulmasın

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
ya allahım çıldırmak üzereyim sinirden
bugünde 2 kadın yaa rezalet
nasıl yazdığımı bilmiyorum bu haberciler yüzünden hergün kadın cinayetleri işleniyor
cahil herifler haberlerde görüp aaa bak yapan varmış bende yapayım diyerek gidip eşlerini öldürüyorlar
neden bir tane bile kadın kocasını dövüp öldürdü haberi yok
neden hep kadın
bu haberciler yüzünden yemin ediyorum ki
cahil adamlar bu haberlerden fikir alıp uyguluyorlar eşlerine
ahlaksızlar
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar
ve birçoğuda haberleri görüp eşine
bak izle haberi akıllı ol bende sana aynısını yaparım diyor
kadın boşanmak isteyincede yapıyorlar aynısını
ya da birçok cahil bu haberleri görüp helal olsun adama be cesaretliymiş diyor
örnek alıyor kendine
münevver cinayetini bile örnek almışlardı birsürü kişi
çevremdeki arkadaşlarımdan bazılarının sevgilileri
akıllı ol bak bana yamuk yaparsan münevver gibi olur sonun diyordu
bunu bizzat duydum yeter artık
şu pisliklere daha ağır cezalar uygulansın
burası türkiye burda sadece akıllı mantıklı insanlar habere üzülüp kendine ders çıkarır
diğer taşradaki cahil herifler örnek alır kendine:84:

Etrafta o kadar manyak var ki
bence hepsi erkeklerin acizliklerinden oluyor eğitimlede alakası kalmadı artık bu işin avukat hakim bile olsa yapıyorlar..
Biz kadınlar aslında hayat 1-0 yenik başlıyoruz..
Fedakar olmak zorundayız,evi idare etmek zorundayız,kocalara hizmet etmek zorundayız çocuklarla sadece biz ilgilenmek zorundayız hep bizim sırtımızda yük..
Artık erkekler sadece yatıp kadınlarının paralarını yiyorlar azıcık ses çıkardın mı hepsi kükreyen aslan oluyor.
Devir gerçekten değişti..Tavuk keser gibi kesiyorlar her gün kan her gün şiddet..
Bu kadar ekranlarda olması bneimde sinirimi bozuyor sürekli aciz tarafmışız gibi gösteriliyoruz asıl aciz erkekler..!
Yemek yapmadığı için öldürülenler,Hatta daha gecen haftalarda yoğurdu çok yediği için öldürülen bi teyze vardı ..
Lanet olsun böyle erkeklere diye çıkıp bas bas bağırasım geliyor.Ama sorun tamamen bizde..
susmak zorunda değiliz ve bu erkekleri çekmek zorunda hiç değiliz..
Giden bizim ömrümüzden gidiyor onlarda sözde ''namus'' temizledikleri için dövüp terbiye ettikleri için (!) gururla geziyorlar

Ben de kiziyorum buna. Her Allah'in gunu Munevver'in haberini vere vere, hepten katil ruhlu canilerin beynine kazidilar boyle haberleri. yoks saci bulundu, yok elbisesinde bu var..... Millet ne yapsin yaa! Isine bak iste, ne diye hergun haberlerde veriyosun!
Farketmissinizdir, son 2 senedir yeni modamiz bogaz kesmek. Kafayi vucuttan koparmak. Ee bangir bangir bagirirsan boyle olur iste. Butun katil ruhlular artik bogaz kesmeden birakmiyorlar

Yayınlıyorlarda ne oluyor sanki, değişen ne??? Hala daha devletin bir şey yaptığı yok !!

Vatandaşını bile koruyamayan bir ülkeyiz işte !!

Böyle giderse daha çok cinayet haberi izleriz...

Ne acı ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz...hala kadına değer verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz...vahşet haberleri duyabiliyoruz...geçen gün tv de izlediğim bi haberde kadın senelerce şiddet görüyor en sonunda bahçede pompalı tüfekle kocası tarafından öldürülüyor...fakat koca serbest bırakılmış...tutuksuz yargılanacakmış...çünkü kazara olmuş...böyle bir mantıksızlık olabilirmi ya eline kzaramı geçti pompalı tüfek ve okadar yer varken kadınamı denk geldi kurşun pes doğrusu artık adalette yok bu memlekette...kimseye güven kalmadı...kim vurduya gidiliyo yani...

bu ülkede adaletin işlemesi için paran ve çevren olması lazım yani arkan sağlam olması gerekiyor ki adam yerine konulasın
gerçekten habercilerde malzeme çıkıyor die sevindiklerinden yayınlıyorlar
bence yasaklanmalı yeter artık
münevverden sonra genç kız cinayetleri
ayşe paşalıdan sonrada boşanmak isteyen dayak yien kadın cinayetleri yemin ediyorum ki böyle cahil bir ülkede yaşadığım için utanıyorum
Atatürk böyle mi olmamızı istemişti yazık
2011 yılında hala cahillik cahillik cahillik
oysa ki Atatürkün hayalleri dünyanın en gelişmiş en zeki kültürlü ülkesi olmasıydı Türkiyenin
ama al işte görüyoruz kültürü yerlerde sürükleniyor

Bir ara şırıngalı sapık çıkmıştı . Ortalık şırıngalı sapıklar kaynamıştı . Böyle cani adamların akıllarına bu sokulursa elbet icraat olur.
bunları yayınlayacaklarına şehit haberlerini yayınlasınlar her gün her saat de can vatan için verilir böyle cani manyak adamlar için değil bunu görelim .

artık böyle haberleri ekranlarda görmek istemiyorum sinirlerim bozuluyor eşime kızıyorum erkek milleti işte akıl yok hiçbirinde diye eşimde güya bana takılıyormuş kimbilir kadın ne yapmıştır diyor tam deliriyorum.bunun şakası bile hoş değilbu duruma artık bir dur denmeli devlet kadınlara sahip çıkmalı koruyabilmeli.böyle canilerin psikopatların eline düşmüş kadınlar kendi kaderine terkedilmemeli çok yazık 2011 türkiyesinde kadınların düştüğü durum içler acısı

Sizin düşüncenize göre o zaman cinayet kitapları da yayınlanmasın...
Malum insanlar oradan da okuyup o katlediliş hikayelerini örnek alırlar filan...
Neme lazım cahil insanları da düşünmeliyiz...!

Yanlis anlasilmasin ama zaten Türk kanallarindaki haber programarinin cogu kalitesiz ve cok basit. Yaz tatili boyunca da abuk sabuk reklamlarla gecirdiler.

Neden illa kadın cinayetlerini ayırıyoruz ki burada? Kadınlar kulübü diye mi? Bence hayvan telefleri, erkek ölümleri fark etmez. Cinayet cinayettir ve haberler katilleri teşvik amacıyla değil bilgilendirme amacıyla yapılır. O zaman cinayetler, trafik kazaları, afet haberleri, intihar haberleri hiçbiri gösterilmesin. Haber yapılmasın. Herkesi teşvik edecek bir şeyler var orada. Yapılacaksa da altın fiyatları, pazarda bulgurun kilosu bilmem ne haberleri olsun. Olur mu öyle şey ya?
Cinayetlere üzüleceğine ekrana baktığında, haber okuduğunda morali bozuluyor diye yayınlanmamasını isteyen insanlara ise ne desem bilemedim.

Sadece haberciler mi? Fatmagülün suçu ne filmi yayına girdiği tarihten sonra sırf 2 ay içerisinde toplu tecavüz vakaları inanılmaz artış gösterdi. Şimdi kimse söyleyebilirmi böyle dizilerin zararı yok diye?

Ama bide şöle bi durum var şimdi bunlar örnek alacak diye ozaman hiçbişe yayınlamasınlar.Böyle de olmaz ki yani fatmagülü izleyip tecavüz edenler varsa bu onların sapıklığını gösterir..
bence çok ince bi çizgi arada

Katılıyorum...
Ayrıca, bunları görmezden gelip sussak bu olayların daha çok artacağını düşünüyorum.

Medya sektörü erkekler egemen okuyun yöneticiler arasında hiç bayan ismi varmı ancak bayan bol dekolte magazin habercisi, yada diğer haber peşinde karar alma verme mekanızmasında kadın kız yok yükselenlerde etlerini göstererek bir yerlere geliynrlar(güzellik yarışması) basın-gazetecilik bölümünden mezun kızlarımızın çoğu işsiz!

bu kadın cinayetleri de tıpkı şehit haberleri gibi sıradanlaştı herkes aaa bugünde mi şehit kaç kişi şehit olmuş neyse neyse diğer günlere göre azmış şehitler.. ya da bugün de mi töre cinayetleri aa bak bu seferki karısını nasıl infaz etmiş aaaa bu seferki kesmiş kesmiş geçenki boğazlamıştı.. nasılda bu kadar acı olayları önemsizleştiriyorlar anlamıyorum.. yazıktır günahtır gencecik bedenler bu dünyadan ve sevdiklerinden ayrılıyor.. töre cinayetlerine de, piskopat adamlarada, bu terör belasınıda çözüm bulamazsa devlet, askeri güçler artık kapı komşumuzun başına gelse daha da etkilenmiyecek duruma gelecek bu vicdan muhasebemiz.. (hani soğuk suya giremezsin yadırgarsın ama sonradan yavaş yavaş alıştıra alıştıra giripte bunu sürekli yaparsak beden alışır bu soğukluğa ve okadar etkilemez bedeni bunun gibi olacak durumumuz biliyorum) haberlerde buzun görünmeyen kısmını gösteriyor ve cahil insanlara bunun olağan olduğunu hissettirip teşvik ediyor gerçektende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…