Artık kendimden bıkmaya başladım !

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhabalar konuya hemen giriyorum.Bir kaç yıldır duzensiz giden hayatım var bu durumdan gerçekten çok sıkıldım.Uykum duzensiz sabaha kadar oturuyorum ağzım boş durmuyor zaten kilo artışıda var malesef ki..benim mesleğim modellik ileride işimide engelleyecek bu olay ondan korkuyorum ama düzeltemiyorum da..akşama kadar uyuyorum 8 9 gibi kalkıyorum yine aynı sabaha kadar oturup yemek..yataktan çıkmıyorum tabı defilem,cekimim vs olana kadar oda zar zor insan aglayarak mı gider işe ya ..aşırı üşengeçlik var üstümde inanın su içmeye bile kalkmak istemiyorum annem de bu durumdan çok şikayetci hergün tartışmaktan sıkıldım haklı sonuna kadar ama düzelemiyorum veya düzelmek istemiyorum çaba sarfetmiyorum..ayrıyetten erkek arkadaşımla çok sorun yaşıyoruz uykum üşengeçliğim yüzünden uykumdan feda edip görüşmüyorum bile o kadar çok özlediğim halde..kızlar ne yapıcam ben bugun defilem var inanın kalkamam diye uyumadım bile akşama kadar uykusuz kalacağım bunun için şimdiden huzursuzum ( psikoloktan yardım alsam mı sizce ne yapsam ben..

Bir sıkıntı oldugu aşikar.
Kendi kendinize düzeltemiyorsunuz diye birşey yok bana göre.
Kalkın bir silkelenin mis gibi bir duş hafif bir kahvaltı ve sonra gidin bir kuaföre biraz kendinize birseyler yaptırın bir fön bile yetiyor bazen insanın kendini iyi hissetmesine.
Alışverişe çıkın,vitrin bakın.
Bol bol gülümseyin :)
Bakın bahar geliyor insanın en cok mutluluk hissettiği zamandır

öncelikle 1 gününüzü uykusuz geçirdikten sonra o gece 11 de yatağa giriceksiniz ve 7 bucukta kalkmayı alışkanlık haline getiriceksiniz
15 gün sıkıntı yaşarsınız yatakta döner durursunuz uyku tutmaz ama her ne olursa olsun 7 buçukta kalkmaktan ödün vermeyin
kalkın güzel bi kahvaltının ardından güne başlayın günün tadını alın
herşeyden önce sabırlı olun

Uyku düzeniniz bozulmuş
Hatta depresyon haline dönmüş gibi
Bi sebebi olmalı mutlaka ama

İsterseniz dişinizi sıkıp uykuyu erteleyebilirsiniz.
Gündüz uyumazsanız akşam normal saatler de uyur geceyi yemek yiyerek değil de uyuyarak geçirmiş olursunuz
Birkaç gün tekrardan sonra düzene girecektir

Saydıklarınız depresyon belirtileri, doktora görünmek lazım. Yalnız toplumda ne kadar çok arttı bu ruhsal sorunlar cidden, hepimiz hayatımızın bir döneminde depresyonla boğuşuyoruz mutlaka. Ne ürkütücü.

bir sorun var belli ... oturup düşünsene herşey ssırf buyüzden kötüye gidiyor bak sewgilini işini bile kaybedebilirsin...
önce kendi kendini iyileştirmeye çalış birkaç kez kendini zorla ağlasanda sızlasanda o yataktan çıkmayı uyku düzenini oturttur bi.
baktın hala olmuyor ozaman bi yardım alabilirsin

merhaba arkadasim gecmis olsun cok uzuldum cunku ayni sorunlari bende yasadim cok iyi anliyorum seni ve elinden olmadan kendini uykuya verdigini hicbirseyden zevk almadigini tahmin ediyorum ben depresyon yasadim uykusuzluk yuzunden cunku elimde olmadan cok sinir yapti gozlerimin alti mosmor olmustu konusacak halim yoktu halbuki cok sakin uyumlu bir insanimdir, 2 aydir allaha cok sukur uykum duzene girdi birsure uyku ilaci aldim gece yatmadan malasef onunda faydasi olmadi birgun inat ettim gunduz uyumadim bu uyumama 3 gun surdu 3 gun gozumu kirpmadim ve kendimi yordum bu 3 gun boyunca erkenden disariya ciktim gezdim vs 3 gunun sonunda vucut pes etti aksam 10 gibi uyudum sabah 9'a kadar ama uyanir uyanmaz yataktan ciktim halsiz olsam dahi ve bu boyle devam etti suan hersey yolunda insallah sende tez zamanda bu sikintindan kurtulursun

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar söylediklerinizi bir bir uygulayacagım sağolun.. :)

ben de kendimden bıktım canım
uykuya bayılıyorum hele de gündüz uykusuna
Garfield sendromu bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…