Merhabalar konuya hemen giriyorum.Bir kaç yıldır duzensiz giden hayatım var bu durumdan gerçekten çok sıkıldım.Uykum duzensiz sabaha kadar oturuyorum ağzım boş durmuyor zaten kilo artışıda var malesef ki..benim mesleğim modellik ileride işimide engelleyecek bu olay ondan korkuyorum ama düzeltemiyorum da..akşama kadar uyuyorum 8 9 gibi kalkıyorum yine aynı sabaha kadar oturup yemek..yataktan çıkmıyorum tabı defilem,cekimim vs olana kadar oda zar zor insan aglayarak mı gider işe ya ..aşırı üşengeçlik var üstümde inanın su içmeye bile kalkmak istemiyorum annem de bu durumdan çok şikayetci hergün tartışmaktan sıkıldım haklı sonuna kadar ama düzelemiyorum veya düzelmek istemiyorum çaba sarfetmiyorum..ayrıyetten erkek arkadaşımla çok sorun yaşıyoruz uykum üşengeçliğim yüzünden uykumdan feda edip görüşmüyorum bile o kadar çok özlediğim halde..kızlar ne yapıcam ben bugun defilem var inanın kalkamam diye uyumadım bile akşama kadar uykusuz kalacağım bunun için şimdiden huzursuzum( psikoloktan yardım alsam mı sizce ne yapsam ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?