- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
- Konu Sahibi KalenderMesrepim
25 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ..
Artık kilolarım çok canımı sıkmaya başladı hep diyorum ki tamam artık yemeyeceğim ama yine de tutamıyorum kendimi.
hamile kalmadan önce çok zayıftım keşke o günlerime dönebilsem ..
doğumdan sonra hiç veremedim desem yeri..
ben kilolu halimle çok fotoğraf çektirmiyorum..
en son oğlumun arkadaşının doğumgününde fotoğrafımı çekmişler gördüm ve de gözlerime inanamadım..böyle bişey olamaz enine boyuna o kadar kocaman bir kadınım ki anlatamam sanki 35-40 yaşında görünüyorum o fotoyu gördüğümden beri sabahları bile çok mutsuz uyanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Genelde yemelerim ziyan olmasın diye oluyor oğlumun artıkları eşimin artıkları böyle böyle 73 kiloyum Allah bana yardımcı olsun
sizlerde destek verin ne olur
ben eskisi gibi olmak istiyorum
irade sahibi olmak istiyorum
kendimi tutabilmek istiyorum
en önemliside bu kendimi tutabilmek ..
nasıl yapacağım?
Artık kilolarım çok canımı sıkmaya başladı hep diyorum ki tamam artık yemeyeceğim ama yine de tutamıyorum kendimi.
hamile kalmadan önce çok zayıftım keşke o günlerime dönebilsem ..
doğumdan sonra hiç veremedim desem yeri..
ben kilolu halimle çok fotoğraf çektirmiyorum..
en son oğlumun arkadaşının doğumgününde fotoğrafımı çekmişler gördüm ve de gözlerime inanamadım..böyle bişey olamaz enine boyuna o kadar kocaman bir kadınım ki anlatamam sanki 35-40 yaşında görünüyorum o fotoyu gördüğümden beri sabahları bile çok mutsuz uyanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Genelde yemelerim ziyan olmasın diye oluyor oğlumun artıkları eşimin artıkları böyle böyle 73 kiloyum Allah bana yardımcı olsun
sizlerde destek verin ne olur
ben eskisi gibi olmak istiyorum
irade sahibi olmak istiyorum
kendimi tutabilmek istiyorum
en önemliside bu kendimi tutabilmek ..
nasıl yapacağım?