Bebek Beslenmesi Artık mamayla besliyorum ve çok üzülüyorum..benim gibi bebegini sadece mamayla besleyen varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Kızım 2 buçuk aylık ve sadece bir ay emdi...1 buçuk ayda sagarak verdim..ama artık sadece mamayla beslemek zorundayım....benim gibi mamayla besleyen anneler varmı...bebekleriniz kaç aylık....kaç satte bir kaç ml içiyor?????

Üzülmeyin yalnız değilsiniz benim bebeğimde sadece mamayla besleniyor 10 gün sonra dört aylık olucaz benimki sabırsız bir bebek belkide o yüzden emmedi beni. 2 saatte bir 90 cc ile besliyorum şuanda. Fazlasını içmiyor. 3 saate kadar bekletebildiysem 120 cc yapıyorum dibinde biraz bıraksada içiyor. Cuma günü 6100 kg 64 cm geldi. Erkek bebek bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…