Artık ne düsunücegimi bilemiyorum ,bir akıl verin

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Selamlar arkadaşlar,nasıl bezdim nasıl bunaldim kendimi buraya attım.
Şimdi sorun kv.Daha doğrusu eşim ve ailesi.Hep zorunluuyduk yani ama şimdi kendi kendimi avutuyordum işte yasimizda geçiyor artik eşimde olgunlaşır ,birşeylerin farkına varır diye düşünüyorum ama yok.Benim eşim maalesef hala ağızlarının içine bakıyor.Annesi babası demeyin resmen kullanıyorlar.En basiti bundan bir kaç ay önce eşim e ve bana iftira attılar siz bizim adımıza kredi çekmişsiniz diye.Sok oldum halbuki kartları falan öbür oğlunda.Tabi tepkimi koydum ben ama ben sadece .Eşim hiç yani.Simdi de o kadar olay üstüne hala peşlerinde işlerine koşturuyor.Tabi bizim evin bütün yükü bende kılını kipirdatmaz.Cok yoruldum çok. Inanın buraya yazarken bile toparlayamıyorum.Kusura bakmayın uzun oldu

Allah size sabır versin böyle erkeklerle başetmek zor olsa gerek cevremde de görüyorum ama birşey diyemiyorsun bunları görüp şahit olmak bile çok sinir bozucu

Allah size sabır versin böyle erkeklerle başetmek zor olsa gerek cevremde de görüyorum ama birşey diyemiyorsun bunları görüp şahit olmak bile çok sinir bozucu
Sagolun gerçekten sabır gerekiyor maalesefki galiba bende bıktım artık.Ne yaparsa yapsınlar diyorum olmuyor,eşimle konuşuyorum anlamıyor en basiti ya diyorum onların gözünde sen güvenilmez birisin ben esin olarak kendime yediremiyorum diyorum yok yine ben kötüyüm

Onlar hakkında eşinle konuşma,anlayacak biri olsa senin anlatmama hacet koymaz,kendi görür anlar. Sen kendine odaklan varsa evladina,eşin onlar yüzünden eğer aile huzurunu kaçıracak olursa işte o zaman kopar kızılca kiyameti ama dediğim gibi onlar hakkında iyi ya da kötü konuşma.

Onlar hakkında eşinle konuşma,anlayacak biri olsa senin anlatmama hacet koymaz,kendi görür anlar. Sen kendine odaklan varsa evladina,eşin onlar yüzünden eğer aile huzurunu kaçıracak olursa işte o zaman kopar kızılca kiyameti ama dediğim gibi onlar hakkında iyi ya da kötü konuşma.
Uzun zamandır öyle yapıyorum.Ama dediginiz gibi huzurum yok işte.Kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Cocuklar da büyüdü artik herşeyin farkındalar.Gecen gün oğlum ne dedi biliyormusun anne babamın bir duruşu yokki boşuna yorulma dedi .Çok üzüldüm ne kadar kötü birşey düşünsenize

Uzun zamandır öyle yapıyorum.Ama dediginiz gibi huzurum yok işte.Kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Cocuklar da büyüdü artik herşeyin farkındalar.Gecen gün oğlum ne dedi biliyormusun anne babamın bir duruşu yokki boşuna yorulma dedi .Çok üzüldüm ne kadar kötü birşey düşünsenize
Zor durum,tabii ki ama yapacak bir şey yok,kabullenmekten ya da sevmiyorum bunu söylemeyi ama boşanmaktan baska,o yokmuş gibi ne hali varsa görsün diyeceksiniz kalbimizle aklınızla başka yol yok gibi.

Sagolun gerçekten sabır gerekiyor maalesefki galiba bende bıktım artık.Ne yaparsa yapsınlar diyorum olmuyor,eşimle konuşuyorum anlamıyor en basiti ya diyorum onların gözünde sen güvenilmez birisin ben esin olarak kendime yediremiyorum diyorum yok yine ben kötüyüm
Zaten bu durumda sabır etmekten başka çareniz yok ayrılığı düşünmüyor iseniz. O zaman akışına bırakın düşünmeyin o erkek er geç ailesinin kendine nasıl davrandığını farkedecektir. Zaman da buna çare olmazsa o zaman izleyeceğiniz yol yine sizin kararlarınız olacaktır. Kafanızı bu olaylara değilde başka şeylerle doldurmaya çalışın bu süreçte

Aile olmayı öğrenememiş ki eşiniz.
Tamam ailesi iftiradan sonra atamaz yine görüşür ama mesafeli.
Siz konuştukça daha çok bağlanıyor sanki anne babasına.onlar eşinizi size karşı dolduruyor mu?
En iyisi hiç konuşmayın onların hakkında sonra eşiniz de haksızlığı görür.
Görmezse de evde büyük bir kavga belki biraz aklını başına getirir.
Zor bi durum.

Back
X