Doğuma Hazırlık Artık Ne Yapmam Gerektığını Bilmiyorum AMA SABRIM TAŞTI :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah...
aynı sorunu biz yaşadık tam 6 ay isim bulamadık hergün isim tartışması...ne koysak ne olsa kızımızn ismi
ecemi,zeynep,sinem,esra,ceren,ezgi...benm eşimde moderin isimlerden yanaydı bende tam tersi,,,ayşe sinem istemiştim beğenmdei..neler neler saydım beğenmedi....dğuma 1 hafta kala ceydaya karar verdik doğum yaptım geldim 3 gün isimsiz kaldı prensesim en sonunda ceyda oldu ismi..........
rabbm adıyla hayırlı uzun ömürle yaşasın inş...
darısı sizinkine içiniz hangisine ısındıysa onu koyun eşinizde ikna edin masal hayal konusunda....
kolay gelsin:44:

Sagol cnm bnm cok tsk ederm sizinki cok güzel bi anı olarak kalmis ne kadar güzel bizim durum savasa döndü = D artk hep hayırlar var :((( bende senn gibi düsünüyorum modern degilde anlamı bir isim.. oda modern isimden yanaydi bakalm hayırlısı cnm ya insALLAH bizde koyariz bi isim siz koymussunuz bakalm biz ne zaman koyucak ALLAH analı babalı büyütsün cnm :))

aynı sorun bizim evde de var:1: hala kızımızın ismine karar veremedik :50: bizde de tam tersi durum söz konusu eşim eski isimlerden olsun diyor mesela Zeynep Elif gibi... bende herkes bu isimleri koyuyor modern bir isim olsun diyorum bu sefer eşim beğenmiyor yeni isimleri saçma ve söylemesi zor buluyor herkes güzel telafuz edemezmişşşş:31: iki isim koyalım diyoruz bakalım ne olacak oğlumda da 9 ay karar veremedik... oğlum doğdu 10 gün yine isim koyamadık ortak bir noktada buluşamadık her kafadan bir ses çıktı derken en sonunda yeter artık sen soyadını veriyorsan benim annelik hakkım var 9 ay ben taşıdım ben ağrı sancı çektim oğlumuza benim sevdiğim isim koyulacak dedim meğer bunu söylememi bekliyormuş adam peki senin istediğin olsun canım dedi ve oğluma benim istediğim isim koyuldu :1: sonradan da iyiki bu isimi koymuşuz diye gururlanarak herkesin yanında söylüyor oğlumuzun ismini çok seviyor bunda da en sonunda resti çekicem sanırım :52:

NE güzel olmus cnm sizinki öle ya cok sempatik bir anı olarak kalmış ALLAH ayırmasın sizi ALLAH analı babalı büyütsün kızınıda hayırlıca kucagna almayı nasip etsin insALLAH

NE güzel olmus cnm sizinki öle ya cok sempatik bir anı olarak kalmış ALLAH ayırmasın sizi ALLAH analı babalı büyütsün kızınıda hayırlıca kucagna almayı nasip etsin insALLAH

aminn canım sende bebişini hayırlsıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu isim işi gerçekten zor yaa kararsızlık daha da zor:31:

Kız ismi gerçekten zormuş,Zeynep ismini ben de çok beğeniyorum ama gerçekten çok çok fazla var.Oğlumun yan sınıfında tam 4 tane zeynep varmış,sınıf 16 kişilik.Öğretmen çok zorlanıyormuş,ikinci isim koyun diyorlar o zaman onu da kullanmak gerek.Ben de çift isimden yana değilim.Gülse çok hoşuma gidiyor,Gülse Birsel in biyogrofisinde anne babasının isimlerinin birleşiminden olduğunu görünce açıkçası çekindim.

Kız ismi gerçekten zormuş,Zeynep ismini ben de çok beğeniyorum ama gerçekten çok çok fazla var.Oğlumun yan sınıfında tam 4 tane zeynep varmış,sınıf 16 kişilik.Öğretmen çok zorlanıyormuş,ikinci isim koyun diyorlar o zaman onu da kullanmak gerek.Ben de çift isimden yana değilim.Gülse çok hoşuma gidiyor,Gülse Birsel in biyogrofisinde anne babasının isimlerinin birleşiminden olduğunu görünce açıkçası çekindim.

Evet cnm cok haklısın cok Zeynep var cok zor oluyor isim koymak bu yüzden begendigini begenmezler begendigin cok vardir büsürü sey ALLAH sonumuzu hayır etsin :)) Hayırlısı olsun cnm ne diyelım..

aynı sorun bende de var maalesef eşim inatçi değldr isim konusunda inadı tuttu adamn:27::27:
bakalım bnm sonum ne olucakkk:37:

Back
X