Artık pasif olmak istemiyorum ne yapmaliyim?

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
selam arkadaşlar karşımdaki insana karşı pasif olmak ve hiç bişey diyememek. ezik hale düşürmekten yoruldum..
susuyorum sesimi çikaramiyorum bide işitme kaybim var konuşulanlari geç anliyorum. kimsenin ispiyoncusu olmak istemiyorum kimsenin benim konuşmamim tercüme etmesini istemiyorum ben konuşuyorum konuştuğumu anlasin istiyorum bana demeyip başka birine deyip başka biri de bana demesini istemiyorum..
böle oldukça gerçekten özgüvenim kaybolmak üzere. kimseden yardim felan istemiyorum kızlar. çok pasif biriyim..
bişey diyememek.. susmak... dilvar agzi yok demesinler... dilsiz demesinler.. vayy çok açiksözlü hiç kendini ezdirmiyor desinler istiyorum ...
tükenmek üzereyim.. aktif dobra açiksözlü kimseden yardim almadan yapabilen bir insan olmak istiyorum..
lütfen yardinci olun...
sizi seviyorum
sevgilerimle...

selam arkadaşlar karşımdaki insana karşı pasif olmak ve hiç bişey diyememek. ezik hale düşürmekten yoruldum..
susuyorum sesimi çikaramiyorum bide işitme kaybim var konuşulanlari geç anliyorum. kimsenin ispiyoncusu olmak istemiyorum kimsenin benim konuşmamim tercüme etmesini istemiyorum ben konuşuyorum konuştuğumu anlasin istiyorum bana demeyip başka birine deyip başka biri de bana demesini istemiyorum..
böle oldukça gerçekten özgüvenim kaybolmak üzere. kimseden yardim felan istemiyorum kızlar. çok pasif biriyim..
bişey diyememek.. susmak... dilvar agzi yok demesinler... dilsiz demesinler.. vayy çok açiksözlü hiç kendini ezdirmiyor desinler istiyorum ...
tükenmek üzereyim.. aktif dobra açiksözlü kimseden yardim almadan yapabilen bir insan olmak istiyorum..
lütfen yardinci olun...
sizi seviyorum
sevgilerimle...
Benim bu forumda dediğiniz özelliklere sahip olduğunu düşündüğüm üye yenGEnC yenGEnC
Size yardımcı olacaktır ☺️

Aslında çok klişe ama istersen yaparsın!
Güçlü olmak öyle zannedildiği kadar zor değil.
Kendine güven ve yola devam et.
Anlatımında ve konuşmanda zorlanıyorsan yardım alabilirsin,muhakkak faydasını görürsün.

Aslında çok klişe ama istersen yaparsın!
Güçlü olmak öyle zannedildiği kadar zor değil.
Kendine güven ve yola devam et.
Anlatımında ve konuşmanda zorlanıyorsan yardım alabilirsin,muhakkak faydasını görürsün.
hayır hiç zorlanmiyorum tane tane anlatmaya çalışıyorum anliyorlar da.
ben anlamaz bilemez diyip başkasina somasina rahatsizlik ediyor.
tercüme ve ispiyonculuk kesin istemiyorum.
bunu aşmak için yardim istedim ...
özgüvenimi yerlerde.. bu durumda çitayi yüksetmek istiyorum. ama nasıl olacak?
pasif olmak istemiyorum..
HAYIR dedikçe HAYIR olsun... ne bilim..
ben aileme karşı çok pasifim. eşim buna kızıyor.
işarkadaşlarimla muhabbet edemiyorum. anlamak istemiyor.

hayır hiç zorlanmiyorum tane tane anlatmaya çalışıyorum anliyorlar da.
ben anlamaz bilemez diyip başkasina somasina rahatsizlik ediyor.
tercüme ve ispiyonculuk kesin istemiyorum.
bunu aşmak için yardim istedim ...
özgüvenimi yerlerde.. bu durumda çitayi yüksetmek istiyorum. ama nasıl olacak?
pasif olmak istemiyorum..
HAYIR dedikçe HAYIR olsun... ne bilim..
ben aileme karşı çok pasifim. eşim buna kızıyor.
işarkadaşlarimla muhabbet edemiyorum. anlamak istemiyor.
Bir şey söyleyim mi sen rahatsızlığını belli ettikçe daha çok üzerine gelirler. Aksine hiç üzerinde durma,kaale alma. Muhabbet etmek istemeyeni de zorlama.
Gel burada takıl,derdini boşalt,geyik bölümünde eğlen vs.
Ailene karşı neden pasif duruyorsun ki?
"Evim ayrı,yolum ayrı,beğenmeyen gelmesin" dersin,mesafe her zaman iyidir.

Ses tonunuzu yükseltin diyebilirsin, sana pasif hissettirenlere de gerekli tepkini koy. Herkes adımını denk alsın. Kimseye eyvallah etme. Inan herkes bir zaman sonra sana saygı duyacak

Bir şey söyleyim mi sen rahatsızlığını belli ettikçe daha çok üzerine gelirler. Aksine hiç üzerinde durma,kaale alma. Muhabbet etmek istemeyeni de zorlama.
Gel burada takıl,derdini boşalt,geyik bölümünde eğlen vs.
Ailene karşı neden pasif duruyorsun ki?
"Evim ayrı,yolum ayrı,beğenmeyen gelmesin" dersin,mesafe her zaman iyidir.
böle düşünmem bu sabah oldu.
eşim de kızdı nedeni annem gece 3:30 ta msj atiyor yarin getirin diyor.;
bende sabah hazirlanmişim kızımı annemlere birakmak için.. kızım da uyandi msji gece bakmiyorum ki.
sabah aradim yaringetiremem cumada dedim.. bu hafta gelemeyiz dedim. eşim de noldu tam giyiniyordu ki..
oda sinirlendi. o sirada babam aradi getir bugün dedi yok gelmiyoruz desem anlayan yok getir... ilaa..
eşim de bizenayi miyiz kukla miyiz diyo konuşulanlari duydu. çok sinirlendi.
çok pasifsin bu kadar olma dedi.
bende bişey diyemiyorum of...:kızgın:
artık böle olmamam lazim..
muhabbet etmek istemeyenin yanina gitmiyorum tek kelime ettikleri için.
ben böle degilim diyorum degişimi farkediyorum özgüvenim yok olmuş. .
geri gelmesini istiyorum.. .

Ses tonunuzu yükseltin diyebilirsin, sana pasif hissettirenlere de gerekli tepkini koy. Herkes adımını denk alsın. Kimseye eyvallah etme. Inan herkes bir zaman sonra sana saygı duyacak
işte ben bunu istiyorum.
tepki koymak için ... adimi geri tepmemek için.. güçlü olmak istiyorum.

bende sabah hazirlanmişim kızımı annemlere birakmak için.. kızım da uyandi msji gece bakmiyorum ki.
sabah aradim yaringetiremem cumada dedim.. bu hafta gelemeyiz dedim. eşim de noldu tam giyiniyordu ki..
oda sinirlendi. o sirada babam aradi getir bugün dedi yok gelmiyoruz desem anlayan yok getir... ilaa..
İster anlasınlar ister anlamasınlar.
Hayır dediysen evete çevirme.
Onlar inatsa sen daha inat ol.

işte ben bunu istiyorum.
tepki koymak için ... adimi geri tepmemek için.. güçlü olmak istiyorum.
Birisi mesela sana bir şey demedi mi, sen duymazsın diye düşünüp başka birine mi anlatmaya başladı, bir gun benimle de konusmak icin gelin diyebilirsin sert bir sesle. Rahatsız olduğunu belli edersin

Veya seninle ilgili bir konuda konuşurken sana doğru söylemediler mi, araya aracı mı koydular, ben sağır değilim biraz yüksek sesle konuşulunca gayet de güzel duyuyorum diyebilirsin. Cevap verdikçe onlar da seni ciddiye alacaklar

Ya da hiç sana laf etmeden kendi aralarında mi konuşuyorlar, ben çıkayım siz daha rahat konuşun diyebilirsin. Örnekler uzar gider

Zaten sen atar yapınca direk ay yanlış anladın moduna girerler. Bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim diyebilirsin 🌺

Mesela yarın getir yazınca bugün ses etmeyip yarın Bugün cuma getiremeyiz diyebilirsin. Illa getir derlerse planimiz var sonra getiririm artık, dün getirecektim siz müsait değildiniz, bugün de biz müsait değiliz diyebilirsin

Mesela yarın getir yazınca bugün ses etmeyip yarın Bugün cuma getiremeyiz diyebilirsin. Illa getir derlerse planimiz var sonra getiririm artık, dün getirecektim siz müsait değildiniz, bugün de biz müsait değiliz diyebilirsin
öle yapacagim illa derlerse inadina yapmayacagim. :)

Birisi mesela sana bir şey demedi mi, sen duymazsın diye düşünüp başka birine mi anlatmaya başladı, bir gun benimle de konusmak icin gelin diyebilirsin sert bir sesle. Rahatsız olduğunu belli edersin

Veya seninle ilgili bir konuda konuşurken sana doğru söylemediler mi, araya aracı mı koydular, ben sağır değilim biraz yüksek sesle konuşulunca gayet de güzel duyuyorum diyebilirsin. Cevap verdikçe onlar da seni ciddiye alacaklar

Ya da hiç sana laf etmeden kendi aralarında mi konuşuyorlar, ben çıkayım siz daha rahat konuşun diyebilirsin. Örnekler uzar gider

Zaten sen atar yapınca direk ay yanlış anladın moduna girerler. Bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim diyebilirsin 🌺
ben bunu sölüyorum.;
dedim ki başkasina sormaya ne geregi duyuyorsun dediğini anladim dedim.
sasirdi. rahatsiz ettiğimi belli ettim yine ayni.. böle oldukça o kişiden uzaklaşıyorum..
ispiyonculuğu sevmedim yanimda refakatçi de istemiyorum bu durumdan nefret ettim ezik gibi düşürmelerine.. kendime güvenmek istiyorum adimi ben atayim derdimi ben anlatayim istiyorum..
başkalarindan yardim almak için gelmedim ben bu dünyaya.. kendime güvenmeye. güçlü olmak için doğdum.. ezik olarak doğmadik hiç birimiz..
bi konu vardi senden kiymetlisi yok demişti..
işte insan kendinden başka kıymetlisi olmadığından. kendime güveni tam olduğu göstermek istiyorum.
herkesin huyuna canina saygı göstermeli..

pasif degil aktif biri olmak istiyorum.

ben bunu sölüyorum.;
dedim ki başkasina sormaya ne geregi duyuyorsun dediğini anladim dedim.
sasirdi. rahatsiz ettiğimi belli ettim yine ayni.. böle oldukça o kişiden uzaklaşıyorum..
ispiyonculuğu sevmedim yanimda refakatçi de istemiyorum bu durumdan nefret ettim ezik gibi düşürmelerine.. kendime güvenmek istiyorum adimi ben atayim derdimi ben anlatayim istiyorum..
başkalarindan yardim almak için gelmedim ben bu dünyaya.. kendime güvenmeye. güçlü olmak için doğdum.. ezik olarak doğmadik hiç birimiz..
bi konu vardi senden kiymetlisi yok demişti..
işte insan kendinden başka kıymetlisi olmadığından. kendime güveni tam olduğu göstermek istiyorum.
herkesin huyuna canina saygı göstermeli..

pasif degil aktif biri olmak istiyorum.

Işte böyle aktif olmak için sana yapılan saygısızlığı affetmeyeceksin pat diye cevaplarını vereceksin. Ortamlardan kaçmak yerine ortamlardaki kişilere bunu öğreteceksin. Güçlü olmak için biraz yorulmak gerekiyor. Ama üstesinden geleceğimize eminim. Kararlı olmak başarmanın yarısı ise siz yolu yarılamışsınız 😍

Back
X