- 27 Mayıs 2017
- 8
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Lavieestcourte
Evet yazıyorum çünkü ne çarem var ne de bi yolum. Ailem alkolik ben beni bildigimden beri gecinemezler babam hep bizi doverdi icip içip o zamanlar fe ti biraz duzeldi derken bu seferde annem olacak kadin alkole basladi ve neler yasadim zira onlara bisey oldugu yok olan bana oluyor hep. Psikolojik tedavi gördüm yarida biraktim 7 sene oluyo neredeyse hala atlatamadihim sorunlar işte. Ve simdilerde bosanmiyolarda sürekli tartosma hir gür en sonunda küstüler gelen bana is buyuruyo bu anne olacak kadin hicbi ise elini surmuyo su ictigi bardagi bile kaldirmiyo hep isten geliyo odaya geçip içki iciyo babamda hep iciyo ediyo bana gelince para yok ama. Üniversite okuyorum 6 yillik iliskim var ama sevgilimde okuyo yeni kazandik üniversiteyi ilk senemiz ve ailelerimizle ayni sehirde okuyoruz ve birtakım olaylar yüzündende gizli görüşüyoruz çünkü annem onu en bastan sebepsizce istemedi tipiymis parasiymis begenmemis falan sonra babamida doldurdu etti gorusmemizi yasakladi güya 22 yasimdayim ne evden gidebiliyorum nede durumlar duzeliyo ne yapacagimi şaşırdım yardim edin nolur dayanamıyorum omulu bitirmezsek boktan islerle ömür gecmez diyo sevgilim haklı da ama boylede dayanamıyorum hergün aksam 7 gibi okuldan geliyorum yemek temizlik utu sanki ben evliyim gibi ama annem giyinir suslenir isten gelir icer ise gider.ne arkadasim oluyo ne bi 5 kurusum. Ozel masraflarimida erkek arkadasimin yardımiyla karsiliyorum.uzun oldu biraz ama delircem artık o kadar sıkıldım ki bu durumlardan dayanamıyorum