• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sabrım kalmadı yardım edin

Lavieestcourte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
8
2
1
31
Evet yazıyorum çünkü ne çarem var ne de bi yolum. Ailem alkolik ben beni bildigimden beri gecinemezler babam hep bizi doverdi icip içip o zamanlar fe ti biraz duzeldi derken bu seferde annem olacak kadin alkole basladi ve neler yasadim zira onlara bisey oldugu yok olan bana oluyor hep. Psikolojik tedavi gördüm yarida biraktim 7 sene oluyo neredeyse hala atlatamadihim sorunlar işte. Ve simdilerde bosanmiyolarda sürekli tartosma hir gür en sonunda küstüler gelen bana is buyuruyo bu anne olacak kadin hicbi ise elini surmuyo su ictigi bardagi bile kaldirmiyo hep isten geliyo odaya geçip içki iciyo babamda hep iciyo ediyo bana gelince para yok ama. Üniversite okuyorum 6 yillik iliskim var ama sevgilimde okuyo yeni kazandik üniversiteyi ilk senemiz ve ailelerimizle ayni sehirde okuyoruz ve birtakım olaylar yüzündende gizli görüşüyoruz çünkü annem onu en bastan sebepsizce istemedi tipiymis parasiymis begenmemis falan sonra babamida doldurdu etti gorusmemizi yasakladi güya 22 yasimdayim ne evden gidebiliyorum nede durumlar duzeliyo ne yapacagimi şaşırdım yardim edin nolur dayanamıyorum omulu bitirmezsek boktan islerle ömür gecmez diyo sevgilim haklı da ama boylede dayanamıyorum hergün aksam 7 gibi okuldan geliyorum yemek temizlik utu sanki ben evliyim gibi ama annem giyinir suslenir isten gelir icer ise gider.ne arkadasim oluyo ne bi 5 kurusum. Ozel masraflarimida erkek arkadasimin yardımiyla karsiliyorum.uzun oldu biraz ama delircem artık o kadar sıkıldım ki bu durumlardan dayanamıyorum

Okuldan sonra part time çalış. Eve geç git yemeğini dışarda ye. Toplama evi. Yurda başvur kykya çıkarsa şansına gider kalırsın onlar da ne hali varsa görür[ yurtta kalmamada izin vermiyolar okulum 45 dakika servise binmek gidis donus 20 tl bide sehir icinde biniyorum günlük 30 tl ve ayda 300 tlye yurt var ama neymis orospu kahbe olurmusum diye yollamiyolar bide hic öyle insan degilimdir bugune kadar kafami kaldirmadim yerden, amcam akli basindadir bunlarla konuştu etti ama nafile zaten okulada amcam sayesinde yolladilar okumamida istemiyolardi o yüzden caresiz kalıyorum hep is bulsam calismami istemiyolar is yerine gelip abuk sabuk konusuyolar son isimdeb kovuldum bunlar hergün geliyo diye, herseyi mahvediyolar kapana kısılmis gibiyim resmen o kadar cahil ve sirretlerki millete rezil olmaktan sıkıldım bigün odami dagitrim diye babam resmini cekip komsulara falan gosteriyodu dedikodumu yapiyo insanlara bile bunlar öyle mahluk.ben burda oruc tutuyorum onlar hep içki iciyo ve hep onlarin istemeyecegi bisey yapacak olursam para pul vermem git napiyosan yap diyolar ben is bulunca onuda mahvediyolar.

Tövbe tövbe. Ben de yurtta kaldım da bizi seyapan olmadı yani hiç ursp olcak. Ailen normal değil zaten. Bence sen dinleme onları bir yolunu bul başka yerde yasa böyle olmaz ki yurda git boşver amcana anlat madem bi daha o okula gitmeme vesile olmuş yurda da izin verir belki

Tövbe tövbe. Ben de yurtta kaldım da bizi seyapan olmadı yani hiç ursp olcak. Ailen normal değil zaten. Bence sen dinleme onları bir yolunu bul başka yerde yasa böyle olmaz ki yurda git boşver amcana anlat madem bi daha o okula gitmeme vesile olmuş yurda da izin verir belki
işte durum öyle bişeyki gitsem gene rahat bırakmazlar şizofren gibiler bu yüzden bunaldım gecen sene amcamlara gittim ayrı eve cıkcam dedim okulda umrumda değil dayanamıyorum dedim geldiler hergün hır gür hatta babam dediki biri sana bişeymi yaptıda gelmiyon eve dedi bakirelikten falan bahsetti amcamda o zaman ev dön dedi onunda cocukları masrafları var düğünleri yeni oldu borçları var ve yengem konusmak istemıyo bizlerle haklı olarak onun yuvası bozulmasın diye eve döndüm..teyzemler dedemler herkes konuşuyo ediyo ama umurlarında değil amcamlarda kaldım diye bile elin evinde yatana orospu derler deyip içkili içkili gecenin 3ünde beni almaya geldi bide amcamlar alt sokakta evleride..velhasıl öyle bi çıkmazki bu durum ondan bunalıyorum evden kaçsam iş bulup eve cıksam benim hayatım mahvolur gene bulurlar beni kıyamet kopar ve okulumuda seviyorum ama böyle ne olacak bilmiyorum.sevgilimin ailesini bile arayıp ana bacı sövdüler ettiler sırf beni terketsin diye ama o beni onlarla yargılamadı ama oda çaresiz şu durumda sen evden kaçsan ne benim kapımada dayanırlar katil olurum bu kez annemin babamın başı belaya girer diyo o kadar nefret ediyorumki ölsünler diye dua ediyorum ama ölmüyolarda işte ne yola girsem çare yok napcamm ben off

İzini buldurmadan evden ayrıl, çalış, kyk kredisi de çek kendine ayrı hayat kur. 22 yaşındasın izin vermezseler de vermesinler. Çok ciddiyim, izini kaybettir, çalıştığın yerden yaşadığın yerden hiçbir haberleri olmasın. Bak bakalım mahvedebiliyorlar mı daha hayatını. Allah sabır versin...

İzini buldurmadan evden ayrıl, çalış, kyk kredisi de çek kendine ayrı hayat kur. 22 yaşındasın izin vermezseler de vermesinler. Çok ciddiyim, izini kaybettir, çalıştığın yerden yaşadığın yerden hiçbir haberleri olmasın. Bak bakalım mahvedebiliyorlar mı daha hayatını. Allah sabır versin...
sağol ama işte sevdiğimide bırakamam ve onada musallat olmalarından korkuyorum onlarıda düşününce kalıyorum temeli böyle,kaç kere intiharı denedim olmadı,bir de teyzemler falan konuitular işe yaramadığı görünce bana yükleniyolar okulunu bitirene kadar sabret evlenirsin yada o zaman evden git diye ama o zamana kadar dayanamıcam zaten cocukluktan çekiyorum ama çareside yok sevgilimde ben onlardan seni falan istetmem diyo aileme o kadar sövdüler ettiler bide istemeye gelirsek hepten kavga gürültü çıkarırlar dıyo evliliğide bilmiyorum ne olacak resmen hayatım mahvoldu giibi..birde işin diğer boyutu bulacagım işlerden cıkabilirim ederim ömrümü öyle nasıl geçireyimki izimi kay ettirip okulumuda bırakmış olucam kafam o kadar dolu ki cidden evi yakıp gidesim var arkama bakmadan

Canım sevgilin de numarasını değiştirsin, onu nasıl bulacaklar başka türlü ki? Adres bilmiyorlardır herhalde... Kaçış yolu olmamalı evlilik, yanlış sonuçlanır sonra kötü olur. Okulu bitirmeyi bekle ama kaç derim ben başka yere.

işte durum öyle bişeyki gitsem gene rahat bırakmazlar şizofren gibiler bu yüzden bunaldım gecen sene amcamlara gittim ayrı eve cıkcam dedim okulda umrumda değil dayanamıyorum dedim geldiler hergün hır gür hatta babam dediki biri sana bişeymi yaptıda gelmiyon eve dedi bakirelikten falan bahsetti amcamda o zaman ev dön dedi onunda cocukları masrafları var düğünleri yeni oldu borçları var ve yengem konusmak istemıyo bizlerle haklı olarak onun yuvası bozulmasın diye eve döndüm..teyzemler dedemler herkes konuşuyo ediyo ama umurlarında değil amcamlarda kaldım diye bile elin evinde yatana orospu derler deyip içkili içkili gecenin 3ünde beni almaya geldi bide amcamlar alt sokakta evleride..velhasıl öyle bi çıkmazki bu durum ondan bunalıyorum evden kaçsam iş bulup eve cıksam benim hayatım mahvolur gene bulurlar beni kıyamet kopar ve okulumuda seviyorum ama böyle ne olacak bilmiyorum.sevgilimin ailesini bile arayıp ana bacı sövdüler ettiler sırf beni terketsin diye ama o beni onlarla yargılamadı ama oda çaresiz şu durumda sen evden kaçsan ne benim kapımada dayanırlar katil olurum bu kez annemin babamın başı belaya girer diyo o kadar nefret ediyorumki ölsünler diye dua ediyorum ama ölmüyolarda işte ne yola girsem çare yok napcamm ben off
Kaç sene kaldi okulun bitmesine ? Akşamları geç gelirsen de laf ederler değil mi ? Aksaalr sadece uyumaya gitsen çok rahat olurdu da işte. Çok agzibozuk babanın ya kıyamam sana neler yaşıyorsun içinde kim bilir :(

Canım sevgilin de numarasını değiştirsin, onu nasıl bulacaklar başka türlü ki? Adres bilmiyorlardır herhalde... Kaçış yolu olmamalı evlilik, yanlış sonuçlanır sonra kötü olur. Okulu bitirmeyi bekle ama kaç derim ben başka yere.
evinide biliyolar zaten o yüzden tedirginim ve bunlar bela olur insana onlarada rahat vermezler biliyorum korkuyorumda o yüzden

Kaç sene kaldi okulun bitmesine ? Akşamları geç gelirsen de laf ederler değil mi ? Aksaalr sadece uyumaya gitsen çok rahat olurdu da işte. Çok agzibozuk babanın ya kıyamam sana neler yaşıyorsun içinde kim bilir :KK43:
akşam 7 gibi okuldan gelince bile bi araba laf ediyo dövüyo bazende kimle nerde ne bok yiyosun diye telefonumu sessizden cıkaramıyorum evde mesaj gelir eder diye hemen orospuluk ediyosun bilmem ne diyo okulun bitmesine 4 sene var daha 1.sınıfı bu sene bitirdim ama alttan derslerim kaldı uzayacak cunku hem günde 2 saat yol çekip üstünede bu evle bunlarla ugrasmaktan derse zamanım kalmıyo hiç

Evini de biliyorlarsa inan bilemedim, Allah yardımcın olsun. Hani diyeceğim en fazla üç beş kere giderler sevgilinin ailesine, aslında ayrıldık süsü versen birkaç aya da sıvışsan evden belki ihtimal vermezler onları da rahatsız etmezler.

Evini de biliyorlarsa inan bilemedim, Allah yardımcın olsun. Hani diyeceğim en fazla üç beş kere giderler sevgilinin ailesine, aslında ayrıldık süsü versen birkaç aya da sıvışsan evden belki ihtimal vermezler onları da rahatsız etmezler.
Gitsem nereye gidiyim kuzum akrabalar var okulu birakmakta istemiyorum ben gidince sevdigimde gelmek zorunda kalacak oylede onun ailesi razi gelmez dugun olmadan kaçmış gibi olur gelmese tek kalamam memleketin hali ortada bi bayan olarak ne kadar tek yasayabilirim orda burda sacma islerle..cikar bi yol yok o kadar caresizimki su 2 senedir böyle cekiyorum

Aynen
Konu sahibesi ailen kafayı yemiş
Yurda taşın sim kartını da at gitsin ulaşamasınlar

Aynen
Konu sahibesi ailen kafayı yemiş
Yurda taşın sim kartını da at gitsin ulaşamasınlar
Onlar ne bela bilseniz korkudan gidemiyorum geri kafalilar birde bulurlarsa beni öldürürler okulumla evin arasi 1 saatlik yol ilk bakacaklari yer okulum orda yatarlar gene beni bulurlar kan davasi gibi ya off delircem gene babam icmis gelmis bagiriyo icerde bende uyuyo numarasinda size yazıyorum. Bana dua edin nolur :'(

Gitsem nereye gidiyim kuzum akrabalar var okulu birakmakta istemiyorum ben gidince sevdigimde gelmek zorunda kalacak oylede onun ailesi razi gelmez dugun olmadan kaçmış gibi olur gelmese tek kalamam memleketin hali ortada bi bayan olarak ne kadar tek yasayabilirim orda burda sacma islerle..cikar bi yol yok o kadar caresizimki su 2 senedir böyle cekiyorum
Allah yardımcın olsun şu mübarek ayda dua ediyorum ki sana çıkar yol göstersin. Keşke başka bir şey gelse aklıma... Konuşmak istersen yaz bana, dertleşiriz.

Değerli arkadaşım,
Öncelikle o evde yaşaman hayra alamet değil. Eğer psikolojik tedavi gördüysen git doktordan rapor al ve bir dönem okulunu dondur. Okulda ev arkadaşı olarak yaşayan kişiler eminim vardır. Bu kişileri araştırıp yanlarına taşın. Emin ol o kişiler sana ailenden daha çok dikkat edecektir. Öncelikle ailenin sana bu yaptıklarının delillerini topla gizli gizli ses kaydı, fotoğraf ve video al. Gerekirse gizlice darp raporu al yarın öbürgün işine yarayabilir. Okula yakın apart, paylaşımlı ev tarzı bir yer bulursan iyi olur. Böyle yerlerin kirası aylık 400-500 TL'dir. Sonra asgari ücretle iş bulmaya bak genelde marketler ya da market zincirleri çok fazla işçi alıp eğitirler. Yanlış hatırlamıyorsam asgari ücret 1.600 TL civarında 3 ay boyunca 600 TL harcamaya çalışarak 1.000 TL'sini biriktir. Birkaç hafta telefon kullanma ya da yeni hat çıkartma birkaç hafta sevgilinle görüşme, konuşma. Sınıf arkadaşlarınla iletişime geçme sosyal medya hesapların varsa hepsini kapat. Birkaç hafta sonra kendine bir hazır kart al ve sevgilinle telefonda konuş çok fazla buluşma. 3-4 Ay çalış diğer döneme geçmeye yakın varsa ikinci öğretiminiz ikinci öğretime geçiş yap ya da hocalarınla konuş durumu anlat ve ikinci öğretimin derslerine gir. Gündüz çalışmaya devam et. Bu 3-4 aylık sürede ailen seninle iletişime geçmeye çalışsa bile sana ulaşamaz. Okulda kaydın dondurulmuş gözükeceğinden ve arkadaşlarının senden haberi olmadığı için seni bulamazlar. Bu sürede sevgilini takip etselerde görüşmediğinizden sana ulaşamaz sevgiline de bir şey yapamazlar eğer yapmaya yeltenirlerse sevgilin başvurup uzaklaştırma kararı çıkartabilir. Sende aynı şekilde elindeki deliller ile isim-soyadı değişikliği yapabilirsin.
Bu şekilde hem para biriktirip hem kendi kendine yetebilirsin. Üniversite de hem çalışıp hem okuyan bir çok arkadaşım vardı. Para biriktirdikten sonra 3+1 ya da 2+1 bir eve taşınıp yavaş yavaş üniversite bitmeden eşyalarını tamamlayabilirsin.

Emin ol ne akrabaların ne de sevgilin ya da herhangi biri seni bu hayattan çekip almayacak. Yapman gereken şeyi kendi kendine yapmalısın. Sevgili Nil Karaibrahimgil bir şiirinde şöyle der; ''Korkmaktan korkma. Ödün bile kopsun. Sonra kapa gözünü bas karanlığına. Belki biri taş döşemiştir; kim bilir.''

L Lavieestcourte Bu arada en son Mayıs'ta yazmışsın son durum nedir?

Back
X