- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Ben de aynen anlattigin gibiydim canım. Hiç erkek arkadaşım olmamıştı. Emin ol daha zamanı gelmemiştir. Mezun ol eline mesleğini al. Karşına düzgün ve seveceğin birinin çıkması önemli. Ben mezun oldum göreve başladım ve eşimle tanıştım. Iyi ki o zamanlar sırf bu duygusal boşluğu doldurmak için hatalar yapmamisim. Eskilerin bi lafı var ya küçüktür büyüyecek ya uzaktır gelecek. Sabret
Huh! Tek derdin bu olsun yahu. Bak burada benim gibi yasitlari evlenmeyi gectim cocuk sahibi olanlar var. Sonra bosananlar var. Bizim daha sevgilimizz bilem yok.Yalan yanlis iliskiler yasamaktansa dogru kisinin karsina cikmasini beklemek daha karli. O yuzden daha yasin henuz 20 iken tek derdin bu olsun diyorum... Hayatta bi yerlere gelmek emin ol sevgiliden vs. daha onemli. Burada goruyoruz, kadin kocasiyla sevgili olup evlenmis ama "isim yok gucum yok napicam ben" deyip koca siddetine boyun egiyor. Onceligin kendin olsun. İyi yere gelirsen, iyi kisilerle kRsilasma ihtimalin artar.
aşk duygu işi bacısı istemekle sipariş etme gibi olmuyor daha zamanı var o bir yerlerde seni bekliyoo
Ben 20 yasindayim universitede okuyorum daha once hic erkek erkek aradasim olmadi hoslandiklarim olmustu ama hep platonik beni isteyenleri de ben istemedm bisey hissetmeden cikmiyim diye.Zaten lisede caliskan bir ogrenciydim.Unidede ikinci yilim bitiyor.Cok istiyorum ama olmuyor.artik sevgilileri gorunce moralim bozuluyor misal gecen disardayim kiz sevgilisine sarilmis cocuk bna goz kirpti biyandan bide boyle seyler yassyinca iyice sinir oluyorum.Ne biliym erkek arkafas sevgisi farklidir sonucta yani duygusal bi bosluk var sanki icimde,hep dha zmani gelmedu diyorum ama kendime boyle demekten sikildm artik cidden bu konuyu takinti yaptim hatta eskiden agliyodum psikologa falan gidicektim sirf bundankendime bakan bi kizim arksdsdlarmdan falan hep duyarum cok guzel kokuyosun cok guzelsin vs diye.yani sevgilim demesi gerekirken kiz arkadaslarimdan duymak sinir bozucu instagramda cift fotograflarina like atmktan biktim yemin ederim oyle imreniyorum ki benim yasimda olup kac senelik iliskisiolanlar var isteyince mi olmuyor anlmadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?