Artık sevmediğinizi nasıl anlarsınız?

britneyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
223
147
103
Başlıkta olduğu gibi sorum artık sevmediğinizi nasıl anlarsınız? Sevgi yada alışkanlık arasındaki farkı nasıl ayırt edersiniz?

Sevdigimi nasil anliyorsam sevmediğimi de anlayacağım elbette.insaniz bir aklimiz var.Gerci hayvanlar bile sevip sevmediklerini anliyorlar.Demek ki cok zeki olmaya gerek yok..

Her gün 4 senedir görünce heyecanlanıyorum.. Karşılıklı olarak..
Önce bunu sağlamalı.
Edit:(yıllanmış evlilikleri bilemicem)

Hergün görüyorum eşim ama bence birini seviyor muyum alışkanlık mı bunu ayırt edememek garip değil? Insan olarak sevmek var birde yani. Anlatamıyorum belki de ben ne demek istediğimi.

ona karşı olan ilgim alakam dan anlarım mesela konuşmalarda buluşmalarda sıkılırım,sıkılmalar başladıktan sonra yanındaysam hala alışkanlıktır yalnız kalmamak için ya da elaleme ne derim diye duruyorumdur

Ben sevmiyorum o halde bir kadın olarak bunu da hissediyorum aslında. Alışkanlık o halde benim hissim. Alışkanlık sanırım en kötüsü.

Artik kaybetme korkusu yoksa, ben bu adamsiz da yasarim diyebiliyorsam, beni mutlu ettiginden cok mutsuz ediyorsa, eski sevgilim cok sık aklima geliyorsa, en onemlisi ozlemiyorsam sevmiyorum demektir

Ben sevmiyorum o halde bir kadın olarak bunu da hissediyorum aslında. Alışkanlık o halde benim hissim. Alışkanlık sanırım en kötüsü.
Aslında sevmiyorum demek bence yanlış olur eskisi gibi heyecan duymuyorsunuzdıur. Belki aranızda ki tutku bitmiştir bu yüzden sıradanlık başlamıştır. Sevmeseniz eşinizi ondan uzak durmak içim hatta bitirmek için elinizden geleni yapardınız diye düşünüyorum

Aslında sevmiyorum demek bence yanlış olur eskisi gibi heyecan duymuyorsunuzdıur. Belki aranızda ki tutku bitmiştir bu yüzden sıradanlık başlamıştır. Sevmeseniz eşinizi ondan uzak durmak içim hatta bitirmek için elinizden geleni yapardınız diye düşünüyorum

Aslında ne kadar uzak durulursa o kadar duruyorum. Her açıdan. Icimden gelmiyor yakın olmak. O his yok yani ama bitirmek de tek taraflı zor eğer karşı tarafın hala ümidi varsa belkide suçlu olmak istemiyorum. Bitiren olmak ona göre elimden geleni yapıyormuşum.

Back
X