Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan yoksa mesela
Her gun mu goruyosun ayda yilda mi ben bilmem yazmamissiniz da zatenhergün gördügüm adama neden heyecanlaniim?
Tespitin dibi :)Artık tahammülünüz kalmadıysa, her söylediği her hareketi batıyorsa size, keşke bugün eve gelmese diyorsanız başka erkeklere gözünüz kayıyorsa sevmiyorsunuzdur.
Aslında sevmiyorum demek bence yanlış olur eskisi gibi heyecan duymuyorsunuzdıur. Belki aranızda ki tutku bitmiştir bu yüzden sıradanlık başlamıştır. Sevmeseniz eşinizi ondan uzak durmak içim hatta bitirmek için elinizden geleni yapardınız diye düşünüyorumBen sevmiyorum o halde bir kadın olarak bunu da hissediyorum aslında. Alışkanlık o halde benim hissim. Alışkanlık sanırım en kötüsü.
Aslında sevmiyorum demek bence yanlış olur eskisi gibi heyecan duymuyorsunuzdıur. Belki aranızda ki tutku bitmiştir bu yüzden sıradanlık başlamıştır. Sevmeseniz eşinizi ondan uzak durmak içim hatta bitirmek için elinizden geleni yapardınız diye düşünüyorum