kızlar uzun surelı bır ılıskım var hala okuyo askere gıdıcek falan 3 senedır onu beklıyorum aldırgı ılk sene bır tektas yuzuk bu zamana kadar bunun dısında bana doğru duzgun bısey almadı bıle.eskiden yanına giderken kalbım yerınden cıkarmıs gıbı atardı.kıskanırdım onu cok hosuna gıdrdı .sımdı bulusmak bıle ıcımden tam gelmıyo yanına gıttıgımde gerılıyorum kardesı evlenıcek hep bıseyler atıyo evlılık konusunda gıbı gelmeye basladı .içimden bı ses bosa beklıyosun sen dıyo artık ayaklarım gerı gerı gıtmeye basladı bugun uzun uzun ona baktım bı ara bısey anlatıyodu dınlemedım bıle onu doğrumu yapıyorum dıye sorgulamaktan sıkıldım sanırım...yıprandıgımı hıssedıyorumm yan yanayken gozlerını baskasında yakalıyorum mal ben ona ole bağlıydımkı gozum ondan baskasını gormezdı ama benımde gozlerım baskalarına bakmaya basladı napıyorum bennn sevmıyomuyumm ha bıde telını hıc gostermıyo bı kerede bı kızdan msj gordum kuzenım dedı 3 senedır benı tanıstırmadıgı kuzenıı :)erkek mılletınden uzak bı yerde yasamak ıstıyorumm bıktım sızdenn bıktırdınız vallaa delirttiniz beni:)