artık sevmiyormuyum??

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
kızlar uzun surelı bır ılıskım var hala okuyo askere gıdıcek falan 3 senedır onu beklıyorum aldırgı ılk sene bır tektas yuzuk bu zamana kadar bunun dısında bana doğru duzgun bısey almadı bıle.eskiden yanına giderken kalbım yerınden cıkarmıs gıbı atardı.kıskanırdım onu cok hosuna gıdrdı .sımdı bulusmak bıle ıcımden tam gelmıyo yanına gıttıgımde gerılıyorum kardesı evlenıcek hep bıseyler atıyo evlılık konusunda gıbı gelmeye basladı .içimden bı ses bosa beklıyosun sen dıyo artık ayaklarım gerı gerı gıtmeye basladı bugun uzun uzun ona baktım bı ara bısey anlatıyodu dınlemedım bıle onu doğrumu yapıyorum dıye sorgulamaktan sıkıldım sanırım...yıprandıgımı hıssedıyorumm yan yanayken gozlerını baskasında yakalıyorum mal ben ona ole bağlıydımkı gozum ondan baskasını gormezdı ama benımde gozlerım baskalarına bakmaya basladı napıyorum bennn sevmıyomuyumm ha bıde telını hıc gostermıyo bı kerede bı kızdan msj gordum kuzenım dedı 3 senedır benı tanıstırmadıgı kuzenıı :)erkek mılletınden uzak bı yerde yasamak ıstıyorumm bıktım sızdenn bıktırdınız vallaa delirttiniz beni:)

Bu arada benim eskmde bana uc yil boyunca bi tisortten baska bisey almadi sonunda evlilik karari aldik o zaman tlfn faturami internet faturami herseyi odedi ve aldi sagolsn..simdi evliyiz o gunlerin acisini aliyorum ondan :)

ara versem olmaz bak noldu bılıyomusun bana bu 6 ay kadar once olmuyo dedı ben cok yalvardım falan olmaz bıtmesın dıye ayrıldık 1 hafta gectı arkasından kedı gıbı msj attı surundurdum bıraz sonra barıstık ama ıste bende hata surundurmedım sonra 2 ay gectı tamammı bı baktım benden habersız face acmıs altında bı suru kızlar yorumlar falan var yaa bılgısayarıdan asagı kaynar sular dokuldu gıbı sankı o an uzerıme sustum 2 hafta bısey demedım ama bı gun dayanamadım kavga ettık bu bı gorsen burnu havalarda hıc toz da kondurmuyo hatasına ama yıne ben kazandım evımın onune geldı kac gece yarısı bekledı durdu tabı sonrası yınee eskı tas eskı hamam

öncelikle hislerinden emin olabilmek için bir süre ayrı kal
mesela başka bir şehirde yaşayan akrabaların varsa onların yanına git bir süreliğine
ayrıca şu 3 yıldır tanışmadığın kuzeniyle tanış ısrar et sorgula
korkularının üstüne git yani
ne demekmiş telefon saklamak? kendinden korkusu olan telefon saklar hoş bende hoşlanmam telefonumun karıştırılmasından yada telefon karıştırmaktan ama biri özellikle saklıyorsa da dikkatimi çeker yani

canım ben zaten asla karıstırmam ve bende esyalarıma elletmem ona ama bu bı panık bı gorsenız ben sormadan ay yok su banka arıyo konusmam sımdı senle dıye mesgule atıyo yan yan cevırıyo falan telı o an o telı alıpp tobe tobee :)sonra dıorumkı kendı kendıme bosver oluruna bırakkkk

uzun süreli ilişkilerde bu olabiliyo dicem ama burda ben başsan sona hep bi falso hep bi hata ve 'tek taraflı' bi çaba seziyorum açıkcası. bu arada erkek arkadaşının yaşı kaçdı? askerlik falan demişsin ya o yüzden sordum :31:

aynen tek taraflı caba gıbı ama tam cıldırma anımda gelıyo yapıyo bısey buun bı ıltıfatlar falan ama bı yandanda yapıyo yapıcagını duygusal ama bır kere bıle cıcek almadı ya ot bu demı kopar bı parktan yokkk bıde sırıto ben cıcek almam sana falan ya sanırım bana sert gorunmeye calısıyo bı kabuk oruyo ama altında baskası var bazende onu cıkarıyo 26 yasında maalesefff askerede almıycaklar bu tempoyla gıderse

kızlar uzun surelı bır ılıskım var hala okuyo askere gıdıcek falan 3 senedır onu beklıyorum aldırgı ılk sene bır tektas yuzuk bu zamana kadar bunun dısında bana doğru duzgun bısey almadı bıle.eskiden yanına giderken kalbım yerınden cıkarmıs gıbı atardı.kıskanırdım onu cok hosuna gıdrdı .sımdı bulusmak bıle ıcımden tam gelmıyo yanına gıttıgımde gerılıyorum kardesı evlenıcek hep bıseyler atıyo evlılık konusunda gıbı gelmeye basladı .içimden bı ses bosa beklıyosun sen dıyo artık ayaklarım gerı gerı gıtmeye basladı bugun uzun uzun ona baktım bı ara bısey anlatıyodu dınlemedım bıle onu doğrumu yapıyorum dıye sorgulamaktan sıkıldım sanırım...yıprandıgımı hıssedıyorumm yan yanayken gozlerını baskasında yakalıyorum mal ben ona ole bağlıydımkı gozum ondan baskasını gormezdı ama benımde gozlerım baskalarına bakmaya basladı napıyorum bennn sevmıyomuyumm ha bıde telını hıc gostermıyo bı kerede bı kızdan msj gordum kuzenım dedı 3 senedır benı tanıstırmadıgı kuzenıı :)erkek mılletınden uzak bı yerde yasamak ıstıyorumm bıktım sızdenn bıktırdınız vallaa delirttiniz beni:)

herseyın farkındasın bence bunu neden soruyorsun ki??

sevip sevmeme konusundan evvel sen erkek arkadaşından emin değilsin bence. bi erkek telefonunu saklıyorsa kesşn birşeyler karıştırıyordur. öncelikle ona güvenmeliisn. aranızda güven oluştuktan sonra hala onun yanına giderken heyecan duymuyorsan görüşmediğiniz zamanlarda onu özlemiyorsan birlikte olmanın manası yok dmektir bence

3 sene bi iliskinin aliskanliga gecmesi icin yeterli bi süre.. Sizin ki aliskanlik haline gelmis biraz bence. Tartismalariniz ayriliklariniz olmus ama hep susmussun surundurmemissin. Bazen alttan almak gerekiyosa bazen de uste cikmak gerekir. Siz hep alttan almis kabullenmissiniz. Gecen zamanda yasadiklarinizla yipranmis gordum sizi. Biraz ara vermeli kendinizi dinleyip saglikli bi karar vermelisiniz.
bunun zamani gelmis görünüyor.

farkındalıktan cok ıkılemdeyım sanırım....

ikilem degil o alıskanlık yılların verdıgı alıskanlık...ask heycan guven kalmamıs bundan sonra onunla gecırecegınız hıcbı gunun anlamı olmucak ıkınız ıcınde cunku ıkı tarafta basta telden calıyor ama ayrılamıyor neden cunku o benden ayrılsın mantıgı var sucluluk hısetmemek ıcınn...

aynen tek taraflı caba gıbı ama tam cıldırma anımda gelıyo yapıyo bısey buun bı ıltıfatlar falan ama bı yandanda yapıyo yapıcagını duygusal ama bır kere bıle cıcek almadı ya ot bu demı kopar bı parktan yokkk bıde sırıto ben cıcek almam sana falan ya sanırım bana sert gorunmeye calısıyo bı kabuk oruyo ama altında baskası var bazende onu cıkarıyo 26 yasında maalesefff askerede almıycaklar bu tempoyla gıderse

26 yaşında hala askerliğini hala tamamlamamış, hayatını bi düzene oturtmamış olması sende netlik kazandırmıyo mu? ne okuyo bilmiyorum gerçi . askere 50 sinde de alırlar canım ama eğer hele de 15 ay yapacak olursa kendinden kaç yaş küçüklerden emir alıcak olmak, bu kez de psikolojim bozuldu diye kavga sebeplerine neden olucakdır bence :31: telefonu saklaması da ayrı. bankadan şurdan burdan arıyolardan daha mantıklı bi bahane bulamamış mı ayrıca :19:

Son düzenleme:
26 yaşında hala askerliğini hala tamamlamamış, hayatını bi düzene oturtmamış olması sende netlik kazandırmıyo mu? ne okuyo bilmiyorum gerçi . askere 50 sinde de alırlar canım ama eğer hele de 15 ay yapacak olursa kendinden kaç yaş küçüklerden emir alıcak olmak, bu kez de psikolojim bozuldu diye kavga sebeplerine neden olucakdır bence :31: telefonu saklaması da ayrı. bankadan şurdan burdan arıyolardan daha mantıklı bi bahane bulamamış mı ayrıca :19:

cqanım 4 yıllık okuyo 1 sene almanyaya gıtmıs kaydını dondurup ben yoktum o zaman hayatında ve bı dukkanları var yetısemıyo bazen yanı ıstede durması gerekıyo ama bıtırme konusunda ısteklı degıl ya cok kafam karısık anlatamam hem doğru soyluyosunuz hemde ona toz kondurtmuyum kımseye garıplık bendemı ne

ara versem olmaz bak noldu bılıyomusun bana bu 6 ay kadar once olmuyo dedı ben cok yalvardım falan olmaz bıtmesın dıye ayrıldık 1 hafta gectı arkasından kedı gıbı msj attı surundurdum bıraz sonra barıstık ama ıste bende hata surundurmedım sonra 2 ay gectı tamammı bı baktım benden habersız face acmıs altında bı suru kızlar yorumlar falan var yaa bılgısayarıdan asagı kaynar sular dokuldu gıbı sankı o an uzerıme sustum 2 hafta bısey demedım ama bı gun dayanamadım kavga ettık bu bı gorsen burnu havalarda hıc toz da kondurmuyo hatasına ama yıne ben kazandım evımın onune geldı kac gece yarısı bekledı durdu tabı sonrası yınee eskı tas eskı hamam

birazz kendı degerınızı bılın kızlar degmeyecek ınsanlara hıkaye olmayın bile bile lades içinn zzamanınızı harcamayın....gizli kapaklı işler birde olmuyo falan demıs zaten ozaman bitirmiş..

cqanım 4 yıllık okuyo 1 sene almanyaya gıtmıs kaydını dondurup ben yoktum o zaman hayatında ve bı dukkanları var yetısemıyo bazen yanı ıstede durması gerekıyo ama bıtırme konusunda ısteklı degıl ya cok kafam karısık anlatamam hem doğru soyluyosunuz hemde ona toz kondurtmuyum kımseye garıplık bendemı ne

bitirmeye hevesli değil diyosan o okul bitmicekdir.. karşındaki 20-22 yaşında olsa hadi tmm derim ama 26 yaşında hala herşeyi belirsiz ve 'askerlik' var önünde. beklerim diyosan sen bilirsin tabi ama bence de biraz ayrı kalıp düşünmende yarar var. anlattığın kadarıyla düşünülcek birşeyde yok ama :31:

Back
X