artık sıkıldım ewde oturmaktan çalışmak istiyorum:(

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
merhabalar 1 yıl önce doğum yaptım hamile kalmadan önce çalışıyordum kasiyerdim bir alışveriş mağazasında şimdi ise ewdeyim çok sıkıldım ayrıca borçlarımız var yani sadece sıkıntıdan değil parayada ihtiyaç var ama eşim inatla çalışmamı istemiyor bebeğimize senden başka kimse iyi bakamaz haklı ama çok sıkıldım bütün gün çocuklayım havalar malum kötü sabahtan akşama kadar ne yapcağımı şaşırıyorum annemle ablam ewde el işi yapıyorlar iğne oyası patik falan aylık 50-60 tl gelirleri oluyor ama benim elim yatkın değilki en azından kendime harçlık çıkarabiliyim yada günlük mutfak masrafını ama bilemiyorum ne yapcağımı nikah şekeri sordum kimse ewlere vermiyormuş artık birde internetten ewde iş yapıldığını duydum bilen varmı bana yardım edebilirmisiniz

canım calısmak ıstemekte cok haklısın aılen yakın mı sana bebegını annene bıraksan esın razı olur belkı

annemin bel fıtığı var canım o bakamaz eşimin ailesine baktırmak istemiyorum onlar zaten çalışmamı istemiyorlar tek seçenek birini bulmak yada ewden iş yapmak tabi önce öle bi iş bulmak off çok zorr ya çokk çocuk varken çalışmak

canım evde yapılan ıslerde de emegını somuruyorlar resmen ınsanın en ıyısı bır ıs bulman hem kafan daha rahat olur...
gercı bn kurumsal bı fırmada calısıyorum ama su kafam hıcbrturlu rahat olamadı ya neyse

evet canım haklısın walla en iyisi iyi biş bulmak başka çare yok gibiayrıca işteki sorunlar bitmez hayatın kendisi sorun zatee

anket siteleri felan var ama ben guvenıpte bı uye olamadım uye oldum sonra 60 70 mılyonluk bı anket lıstesı fırmaların sıtelrı oldugu kıtap alıp onlara uye olman gerekıyomus felan ben guvenemedım ama olan varsa bılemem baska bılmıyorum

ben de aynı durumdaym.. paraya ihtiyaç var, evde de çok sıkılıyorm.. oğlum 10 aylık.. kimseye emenet edemem onu.. evde çocuk bakmayı bile düşünüyorm ama sonra vazgeçiyorm.. evdekiyle zor başediyorm bi de ikinci olursa..... ama neticede para kazanıp eve katkıda bulunucam. çok kararsızım, bilemiyorm

evet canım var uye olur bellı mıktarda para verıyorsun bnm buldgum 30 tl ydı snrada reklam yapıyorsun senın reklamına tıklayıp uye olan ınsanlar olursa para kazanıyorsun bna sacma gelmıstı yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…