• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık son, ayrılamıyorum bu şehirden :((

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
merhaba kızlar. Ben istanbul dışında yaşıyordum üniversite için 2 yıldır.
Bugün bütün işlemlerim bitti kısmetse gidiyorum. Ama ayrılmak istemiyorum nedense. Aslında bu günü çok sabırsızlıkla bekliyordum. Bugün çok üzgünüm. Gitmek istemiyorum sanki. Dısarda herşeye daha bi tuhaf hissederek bakıyorum. Burda yaşadım iki yıl sokaklarında gezdim. Ama bir daha gelmeyeceğim bir yer. Acayip hissediyorum kızlar size de böyle oldu mu? Burda yazıyordum oysa arkadasımdan herşeyden kurtulup işe başlayacağım diye. Sinir olduğum insanları bile şimdiden özledim sanki :14: Alışmam kolay olur mu? Herşeyi burda bırakıp gitmek çok zor şimdi..

Son düzenleme:
insan alışınca zor oluyodur bende yaşadıgım sehırde okudum ama sehır dısında okuyan akrabalarım o kadar guzel anılarını anlatıyolar kı ınsan ozenıyo ınsanlar genelde okudugu şehri cok sevıyo ozluyo ama ıstanbula gıdınce de gerı yavas yavas alısrsın canım

Aynen bana da böyle olmuştu...Üniversite okuduğum yerden iki sene sonra ayrılmak ölüm gibi gelmişti.. Bende çok bunalmış çok sıkılmıştım ama yaşadığın yeri kolay silip atamıyorsun..Umarım hemen iş bulursunda aklına hatıraların gelip daha da zor gelmez dayanması...Zamanla yeni hayatınada alışırsın emin ol...

olmaz mı,insan bir nevi ailesini terketmiş oluyor,ev arkadasların,iyi kötü günde yanında olan dostların. her sokakta yaşamından izler vardır. güzel anılar. hele bir de iş hayatına atılınca o kadar özlüyorsun ki öğrencilik günlerini ah ah :31:

hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim. söyler hep hocalarımız şimdi sıkılıyosunuz çok ararsınız diye haklılar galiba. şimdi verseler yine elime defteri koşa koşa giderim. ben birazda okumaya aşığım. bi yandan artık çalışmak istiyorum. of bi an önce alışsam tekrar evime :14:

Arkadaşlarım da böylelerdi. Üstelik içlerinde burda yaşamaya devam edicem diyenler oldukça fazlaydı ama bir gittiler ve birdaha da gelmediler. İnsan zamanla alışıyor canım biraz zor gelir başta ancak sonra güzel bir anı olarak kalır

:1::1:
mezun olalı 4 sene olcak..
birebir böyle hissetmiştim bende..
hep o son gün gelsin diye beklerken
o gün geldiğinde gitmek istemiyosun işte..
keşke okulu uzatsaydım gelmeseydim dediğim çok oldu,
o günlerin kıymetini bilerek yaşamama rağmen,hala eksik bişeyler kalmış gibi geliyor.
üzülme..bu sivil hayatada alışıyosun..

inşallah ya buraya alışmak için o kadar zorlanmıstım. telefonda annemle konusurken zırıl zırıl ağlardım gelmek istiyorum diye. şimdi de gelmicem diye ağlayasım var işte:1: bir düzen kolay kurulup bozulmuyor ne yazikki. inşallah iş hayatım güzel olur da yanlızlık çekmem :25:

benmde az kaldı 17 haziranda bitecek açıkçası biran önce memleketime gitmek istiyorum alışamadım buraya buradaki insanlara

aynı senin gibi hissediyorum hatta biraz daha abarttım ben sanırım:17:
okuduğum şehirde 4 yıl lisans 1 yıl formasyon olmak üzere 5.yılım.. 2 ay sonra memleketime dönücem ama sanki zorla evlendiriliyomuş gibi hissediyorum kendimi:1: burdan nasıl ayrılcam bilmiyorum düşündükçe içim kararıyo, nasıl toparlanıp gidip yerleşicem diye düşünüyorum, ailemi çok özlüyorum elbette ama tekrar kalabalık bir evde yaşamak(4 kişi:60:), uyum sağlayabilmek.. burda o kadar güzel yıllarım geçtiki:5:

benmde az kaldı 17 haziranda bitecek açıkçası biran önce memleketime gitmek istiyorum alışamadım buraya buradaki insanlara
keşke bende alıştırmasaydım kendimi :(
aynı senin gibi hissediyorum hatta biraz daha abarttım ben sanırım:17:
okuduğum şehirde 4 yıl lisans 1 yıl formasyon olmak üzere 5.yılım.. 2 ay sonra memleketime dönücem ama sanki zorla evlendiriliyomuş gibi hissediyorum kendimi:1: burdan nasıl ayrılcam bilmiyorum düşündükçe içim kararıyo, nasıl toparlanıp gidip yerleşicem diye düşünüyorum, ailemi çok özlüyorum elbette ama tekrar kalabalık bir evde yaşamak(4 kişi:60:), uyum sağlayabilmek.. burda o kadar güzel yıllarım geçtiki:5:
aynen öyle hislerime tercüman oldun vallahi :1: şimdi yeniden kalabalık bir evde. üff kendi ailem tabi sonuçta ama insanın kendine ait bir hayatı olması çok güzel. :27: hayırlısıyla gidelim de evimize alışıcaz zor da olsa :44:

keşke bende alıştırmasaydım kendimi :(

aynen öyle hislerime tercüman oldun vallahi :1: şimdi yeniden kalabalık bir evde. üff kendi ailem tabi sonuçta ama insanın kendine ait bir hayatı olması çok güzel. :27: hayırlısıyla gidelim de evimize alışıcaz zor da olsa :44:

kesinliklee, ailemizi özledik tabi ama sanki hiç beraber yaşamamışım gibi, evde odamda tek başıma mutluydum ben ya:1: alışıcaz mecburen hayırlısı tabi:16:

olmaz olurmu bissürü anı bırakıyosun arkanda bende 4 yıl okudugum şehirden ayrılırken çok zor gelmişti şimdi bile tvde filan çıksın içim garip oluyor ama şimdi gidecegin ortamada alışıyosun merak etme insan nelere alışmıyokiii...

bende 3 yıl önce mezun oldum . bana da zor gelmişti o şehirden ayrılmak.
ama evine dönünce o üzüntü geçiyor yerini tatlı bir hüzüne bırakıyor.
yakınsa oturduğun yere arada gidebilirsin , arkadaşlarınla görüşebilirsin..
üzülecek birşey yok, bu son yepyeni bir başlangıç sizin için ...

bende 3 yıl önce mezun oldum . bana da zor gelmişti o şehirden ayrılmak.
ama evine dönünce o üzüntü geçiyor yerini tatlı bir hüzüne bırakıyor.
yakınsa oturduğun yere arada gidebilirsin , arkadaşlarınla görüşebilirsin..
üzülecek birşey yok, bu son yepyeni bir başlangıç sizin için ...

yok canım yakın değil 9 saat var arada. sanmıyorum geleceğimi. ama buranın bu güzel gölünü bile özleyeceğim arkadasla kaçamak yapardık dersten sonra oyy oyy :) inşallah yeni bir başlangıç olacak inşallah...

Back
X