ARTIK SUSTUM

_hayat ve hayal_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
10
2
1
Merhaba bayanlar
ben 14 senelik evliyim.eşimle oldum olası sorunlar yaşıyoruz.akşam eve gelince yemeğini yer.telefonun
başına oturur.ne sohbet,ne muhabbet.defalarca uyardım eve gelince bırak şu telefonu diye anlamıyor.
üstelik benimle beraber aynı saatte yatmaz.gece bir iki telefon elinde.çok kavga ettim.ne yapıyorsun ne karıştırıyosun dedim.okey oynuyomuş.inanoyorum beni aldatmadığına.çok evcil bir insan aslında evden
işe işten eve.ben bunca sene kocamla bir yorganın altında yatmadım.aynı yatakta ayrı yorganlarda
sıcaklığını hissetmedim.sarılamadım.öpmek istiyorum geri çekiliyor.sarılmak tatlı tatlı gülüşmekte yok.
cilveden anlamıyor.konuşsak kavga ediyoruz.ne yapacağımı şaşırdım.artık istemsiz sustum.konuşmak fayda etmiyor.çocuklarımda var onlar için katlanıyorum.ben gibi olupta bu sorunları aşan varmı?

Merhaba bayanlar
ben 14 senelik evliyim.eşimle oldum olası sorunlar yaşıyoruz.akşam eve gelince yemeğini yer.telefonun
başına oturur.ne sohbet,ne muhabbet.defalarca uyardım eve gelince bırak şu telefonu diye anlamıyor.
üstelik benimle beraber aynı saatte yatmaz.gece bir iki telefon elinde.çok kavga ettim.ne yapıyorsun ne karıştırıyosun dedim.okey oynuyomuş.inanoyorum beni aldatmadığına.çok evcil bir insan aslında evden
işe işten eve.ben bunca sene kocamla bir yorganın altında yatmadım.aynı yatakta ayrı yorganlarda
sıcaklığını hissetmedim.sarılamadım.öpmek istiyorum geri çekiliyor.sarılmak tatlı tatlı gülüşmekte yok.
cilveden anlamıyor.konuşsak kavga ediyoruz.ne yapacağımı şaşırdım.artık istemsiz sustum.konuşmak fayda etmiyor.çocuklarımda var onlar için katlanıyorum.ben gibi olupta bu sorunları aşan varmı?
Adam yıllardır bu şekildeyse değişmesi çok zor,üzgünüm.
O kadar da anlatmışsınız,üzülmüşsünüz de demek ki yapacak bir şey yok.
Olduğu gibi kabullenip kendinizi mutlu edecek farklı uğraşlar bulmalısınız.

Merhaba bayanlar

14 senelik hayatınız boyunca hep mi böyleydi ?

15 günlük gelinken dövmeye başladıi4-5 sene dayak yedim.sonra bıraktı.kısacası hiç sevgisini göstermedi.seviyomu onuda anlayamadım bunca sene

Sizi sevdiğini sanmıyorum, evliliğe de işine geldiği için devam ediyor muhtemelen. Üzgünüm gerçekten sizin için, gençliğinizi heba etmişsiniz, yıllarınız geçmiş gitmiş. İmkanınız olsa da mutlu olsanız keşke. Bu adam düzelmez.

15 günlük gelinken dövmeye başladıi4-5 sene dayak yedim.sonra bıraktı.kısacası hiç sevgisini göstermedi.seviyomu onuda anlayamadım bunca sene

iyi yine döveceğinden korkmayıp da uyarabiliyorsunuz. döven, sevgisiz bir evliliğe çocuklar. baya sağlıksız bir ortam. bunun için güzel bir ata sözü mevcut ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
bana kalırsa boşa yaşanmış bir ömür yazık. değiştirmek elinizde halbuki.

Şu yaşadığınız şey evlilik değil.Evliliğin temel taşı olan hiçbir öğe yok içinde.Sevgi yok,saygı yok,paylaşım yok.Bir de üstüne şiddet görmüşsünüz.Çocuklar için katlanıyorum demekte yanlış.Bu ortamda sağlıklı bireyler olarak yetişemezler ki.İflah olmaz bir adamla yaşayarak,hem kendinizin hem çocuklarınızın mutlu geçirebileceği yılları mutsuzlukla harcıyorsunuz.

Back
X