artik takmiyorum...

olcayyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
109
14
38
Evet artik takmiyorum yaklaşık 2 senelik evliyim insanların bebegin varmi hamilemisin olmuyi mu yapmiyomusun sorularini artik takmiyorum yaklaşık 1 senedir hamile kalmaya calisigorum bide bu sorular bi ara cildirtiyodu beni bide belli edememek iyice geriyo insani ama artik takmiyorum ve bu sorulari sorunlara ben tatildeyim keyfime bakiyorum diyorum

Evet artik takmiyorum yaklaşık 2 senelik evliyim insanların bebegin varmi hamilemisin olmuyi mu yapmiyomusun sorularini artik takmiyorum yaklaşık 1 senedir hamile kalmaya calisigorum bide bu sorular bi ara cildirtiyodu beni bide belli edememek iyice geriyo insani ama artik takmiyorum ve bu sorulari sorunlara ben tatildeyim keyfime bakiyorum diyorum

Bir kadin duymustum 55 yasinda ve 8 ay once ikiz bebeği olmuş tüp bebek yöntemiyle.Hatta dorduz olacakmis bebekler ama 2sini karninda dondurmuslar.Sizin için hayirli olan şeyin ne zaman gerçekleşeceğini Allah bilir.İnsanlara dayatılmış olan bu evlenirler ve çocukları olur ertesinde.Bu yuzden bu tur sorulara maruz kaliyorsunuz. Hamile kalmaya calisiyormussunuz bu konuda moral cok onemli bence.Yuksek tutmaya calisin,dinlemeyin insanlara. Bu sizin hayatiniz.İnşallah en kisa zamanda Allah dileginize kavusturur :)

daha çok yeni olmus zaten :) 1 yıl olmus daha :) sen ınsanlara ne bakıyorsun ki? ağzı olan konusuyor işte

Bir kadin duymustum 55 yasinda ve 8 ay once ikiz bebeği olmuş tüp bebek yöntemiyle.Hatta dorduz olacakmis bebekler ama 2sini karninda dondurmuslar.Sizin için hayirli olan şeyin ne zaman gerçekleşeceğini Allah bilir.İnsanlara dayatılmış olan bu evlenirler ve çocukları olur ertesinde.Bu yuzden bu tur sorulara maruz kaliyorsunuz. Hamile kalmaya calisiyormussunuz bu konuda moral cok onemli bence.Yuksek tutmaya calisin,dinlemeyin insanlara. Bu sizin hayatiniz.İnşallah en kisa zamanda Allah dileginize kavusturur :)

Öyle tabiki tam tevekkulle rabbimden bekliyorum modelini yuksek tutmaya calisiyorum her ay regl zamanimda ama insanlar çok garip sanki ne kadar olmuş evleneli olmuyo mu diyince insan ister istemez cildiriyo

canım bende yaklaşık 2 senedir evliyim evlendğimden beri hiç korunmamıstık eşim ve ben cok istiyoduk insanlar benide bunalmıştı ama kimseye istediğimi pek belli etmiyodum daha yeni evliyim,hazır değilim falan geçiştiriyordum ama içimde fırtınalar kopuyo artık kendimi kısır ilan etmiştim resmen benim cocuğum olmaz diyodum kendi kendime herşey kafada bitiyor derlerdide inanmazdım ama öyleymiş tedavi oluyodum yok yumurtlama günü falan sonunda canıma tak etti tedaviyi bıraktım boşverdim düşünmüyodum artık çocuğu inanki zamana bırakmıştım bide ne olsun pat o ay çift çizgii inanamamıştım şimdi meleğim karnımda sende en iyisini yapıyosun sakın takma sonranlarada aynı sekilde demeye devam et insallah en kısa zamanda yavrun seninle olurrr :49:

daha çok yenısınız canım. soranlara; acelemız yok, kovalayan yok, daha evlenelı ne kadar oldu ki... :34:diyebılırsın.
gercekten 1 yıl çok az bır sure :)
1senedir hamile kalmaya calisiyorum 2 senedir evliyim tabiki az bi zaman ama bazi insanlar için kadim evlenir ve hemen pes peşe doğurur bu mantigi taşıyan cok

1senedir hamile kalmaya calisiyorum 2 senedir evliyim tabiki az bi zaman ama bazi insanlar için kadim evlenir ve hemen pes peşe doğurur bu mantigi taşıyan cok
sen o komsu kadınlarına bakma. ağzı olan konusuyor
kımse kendı eşiğine bakmıyor. tavuk musun sen:19:

Son düzenleme:
canım bende yaklaşık 2 senedir evliyim evlendğimden beri hiç korunmamıstık eşim ve ben cok istiyoduk insanlar benide bunalmıştı ama kimseye istediğimi pek belli etmiyodum daha yeni evliyim,hazır değilim falan geçiştiriyordum ama içimde fırtınalar kopuyo artık kendimi kısır ilan etmiştim resmen benim cocuğum olmaz diyodum kendi kendime herşey kafada bitiyor derlerdide inanmazdım ama öyleymiş tedavi oluyodum yok yumurtlama günü falan sonunda canıma tak etti tedaviyi bıraktım boşverdim düşünmüyodum artık çocuğu inanki zamana bırakmıştım bide ne olsun pat o ay çift çizgii inanamamıştım şimdi meleğim karnımda sende en iyisini yapıyosun sakın takma sonranlarada aynı sekilde demeye devam et insallah en kısa zamanda yavrun seninle olurrr :49:

Çok sevindim senin adina hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin inşallah bende belli etmiyorum zaten aciyarak bakmasinlar diye

anlamıyorum ben bu insanların çocuk merakına .... ne demek olmuyor mu yapmıyor musun , kime ne ki bundan ... özel hayata müdahale değildirde nedir bu .. aaaa hadi ama yap bi tane bekleme diyorlar .... olur buna sen mi karar vereceksin diyesim geliyor çoğu zaman ... hatta zaman verenler bile oldu bana ... kızım 1 sene iyidir 1 sene bekle sonra yap bitane diyenlerle karşılaştım .... bazı insanlar çok anlayışlı oluyo çoluk çocuk lafı edilmiyor ama bazıları var daha merhaba demeden yok mu çoluk çocuk :20: ben daha 1 senelik evliyim ne kendi ailem ne eşimin ailesi bu konuda baskı yapmaz yada somaz :) sağolsun eş dost akraba aldı başını gidiyo :) sanki biliyorlar sorunlarımı evimn içini ... lafta çoğu ...takmaman en iyisi boşver gitsin . arkadaşların dediği gibi moral çok önemli....:24:

Doğru E=famutsuzevli;35254390]anlamıyorum ben bu insanların çocuk merakına .... ne demek olmuyor mu yapmıyor musun , kime ne ki bundan ... özel hayata müdahale değildirde nedir bu .. aaaa hadi ama yap bi tane bekleme diyorlar .... olur buna sen mi karar vereceksin diyesim geliyor çoğu zaman ... hatta zaman verenler bile oldu bana ... kızım 1 sene iyidir 1 sene bekle sonra yap bitane diyenlerle karşılaştım .... bazı insanlar çok anlayışlı oluyo çoluk çocuk lafı edilmiyor ama bazıları var daha merhaba demeden yok mu çoluk çocuk :20: ben daha 1 senelik evliyim ne kendi ailem ne eşimin ailesi bu konuda baskı yapmaz yada somaz :) sağolsun eş dost akraba aldı başını gidiyo :) sanki biliyorlar sorunlarımı evimn içini ... lafta çoğu ...takmaman en iyisi boşver gitsin . arkadaşların dediği gibi moral çok önemli....:24:[/QUOTE]

Dogrud diyorsun ohooo bana ne tavsiyeler geliyor varya duymuyorum hic birini ben tatildeyim diyip geciyorum aatik napim kendi kendimi yemektense böylesi daha iyi gene olmadi diye uzulsemde insanların sorulari uzmuyo en azindan

onlar ona programlı oldukları için
senı de öyle sanmıslar. bır de ınsan olacaklar, bır şeyi her seferınde sormanın manası ne? ben art nıyet ararım

Yani bir kere sorsalar zaten insanin sinirine gitmez zevk aliyolar bu soruyu sormaktan ben öyle algiloyorum insanların yarasina tuz basmak hoslarina gidiyo

Back
X