Artık umudumu yitirmeye başladım..Yardım lütfen

zeyno_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
78
0
86
Diğer
2 yıl olacak evleneli iki kez düşük yaptım 9 aydır gebe kalamıyorum moralım çok bozuk...konuyu açtım sildim tekrardan yazıyorum bilmiyorum ne olacak bu halimiz....:a015:

Son düzenleme:
ah canım yaa neden yazdında sildin..:uhm:
Sana dilimin döndüğünce yardımcı olmak isterdim:teselli:

günlerdir kafam allak bullak ve böyle bir başlık açmayı düşünüyodum bende.... arkadaşlar ümidimi yitirdim ve anladımki artık normal yolla bu iş olmayacak.... tedaviye başlamalıyımm... kendim doktora gittim muayne oldum doktor temiz dedi.. fakat eşim hiç gitmedi hiç tahlilde yaptırmadım.. çalışmalarımızın 8. ayında kimyasal gebelik yaşadımm....5 aydır yine hamile kalamıyorum... artık yoruldum... içim dışım ot oldu... eşimde aynı şekilde.... eşimde çok çok istiyor benim üzülmeme hiç dayanamıyo ve her ay bu ay olacak inşallah diyo..ama yok 14. ayımızdayız hadi bakalım bu ay dahada çok çalıştık.... oldu oldu olmadı bu ay artık klomenmi olurrr aşılamamı olur ne yapmam gerekir nolur bana yardımcı olun ben hep istedimki doğal yoldan olsun ... oldu ama kimyasal gebelik oldu.... offffff offf arkadaşlarım bazen diyorumki keşke keşke hiç bişe bilmeseydimm kafam çok rahat olurdu.... yoruldum test yapmaktan belirti aramaktan oramı buramı ellemekten...... benden sonra evlenenlerin bile üstüme doğurmalarından .. bütün hamilelerin gözüme gözüme göbeklerini sokmalarından..allah hepsini sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin çekememezlik değil çok üzülüyorum ((((

sabır arkadaşlar sabır demekki daha zamanı var beklerken pes etmek yok ok Allaha dua edin

aynen bende senin gibiyim beklemekten yoruldum artık ben dr yede gittim herşey normal diyor hiç bi sorun yok diyor bu zamana kadar kalman gerek diyor ama olmuyor geçen ay çatlatma iğneside oldum tutmadı bi daha gitmedim bi kaç ay deneyelim bakalım ne olacak dedik işte üzülmemek elde değil...

Son düzenleme:
zeyno canım hemen moralini bozma bak sen ne güzel hamile kalabiliyorsun bu da bir artı senin için..peki düşüklerinin sebebi neymiş ne dedi dr un?eşindeki sorun neymiş?bak canım benimde bekarken adetlerim düzensizdi gitmediğimiz dr sormadığımız hemşire kalmadı hepsi daha bekar bişey yapamayız dediler..evlendim yine aynen devam etti..dr a gittim pko dedi,yumurtalıklarım tembel çalışıyomuş..sonra hapla iğneyle tedavi ett dr um şükürler olsun ilk ay hamile kaldım.her ay kontrole gittim..kızım şimdi 2,5 yaşında..şimdi yine adetlerim düzensiz..ve ben 2.bebişim için tekrar tedavi görüyorum bu tedavide 2.ayım bakalım hayırlısı..demem o ki zeynocum,muzurpericim canınızı sıkmayın,moraliniz yüksek olsun olmasa benim olmazdı çünkü yumoşlarım çok tembel hapsız gelişmiyo büyümüyo,hapla bile zor büyüyo..inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile haberlerinizi alırız..öptüm canlarııımmm...

bugün hep kısırlık bölümündeydimm... hep korktuğum şey başıma geldi sanırım ben kısırım.... çok yorgunum ağladım ağladım çok mutsuzumm

bugün hep kısırlık bölümündeydimm... hep korktuğum şey başıma geldi sanırım ben kısırım.... çok yorgunum ağladım ağladım çok mutsuzumm

canım ölye düşünme bende senin gibiym birbirimize moral vermemiz zalım herşeyin bi çaresi var ama işte beklemek zor belkide daha zamanı gelmedi zamanı gunu geldiğinde bebislerimizi kucağımıza alırız inş rabbim hepimize nasip eder ama işte sabretmeyi bilmiyoruz beklemeyi bilmiyoruz işte burda birbirimize moral verelim ve dua edelim..

Canım Allahın istediğinden ötesi olmaz. Demekki vakti zamanı var. Herkesin sınavı kendine. Kimimiz sabırla kimimizde sevgi ve hoşgörüyle sınanırız. Bu gününe şükret ve asla isyan etme. Rabbim herşeyi kararlamıştır ve hayırlısını verir. Allah yardımcın olsun..

Canım sen hamile kalmışsın neden kısır diyorsun kendine...
Kendini çok üzmüşsün haklısında bende çok bekledim hep hüsranla sonlandı ama yumurta takibi yaptırabilirsin yada kendin ovulasyon testleri alabilirsin.. Önce eşinde bir doktora gitsin..

Bende 2 yılılık evliyim 3 gebelik yaşadım hepside düşükle sonlandı... Ama ben bu aralar pek takmıyorumkafama yani herşeyde bir hayır var gerçekten buna inanıyorum.. Bekleyişler çok zor çok yorucu hele kaybetmeksenağlama Ben haftaya doktora gidicem t hiç içimden gelmiyor ama düşüklerimin sebebi neyse araştırılmasını istiyorum...
Senin düşüklerinin sebebi neymiş canım öğrenebildinmi..
Birde yaa benim içimde bir huzur var sanki eskisi kadar üzülemiyorum sanki bebeğim gelcekmiş gibi doğcakmış gibi hissediyorum acaba pskolojimmi bozuldu:uhm: bak bende bunu düşünür oldum bu gülerde:çok üzgünüm:

sen moralini bozma olurmu hiç öyle şey.benim görümcem 8 düşükten sonra 2 tane oğlan doğurdu.eşinin ne rahatsızlığıvar?öğrenebilirmiyim.spermlerle ilgili bi rahatsızlık değilse önemli değil hamilelik açısından.

zeyno 87 ve muzurperi lütfen üzmeyin kendinizi ve bir eksiklikte aramayın kendinizde rabbim ol derse olur kuru dallaracan veren rabbim elbet sizlere gönderecektir meleklerini
benimde iki defa düşüğüm oldu çok ağladım çok üzüldüm ama üzülmekle ağlamakla bir yere varılmadığını anladım sadece kendimi yıprattım hayat sadece çocuktan ibaret değil önce bunu düşünün
ya hiç olmazsa ne yapacağız değilmi allahın bir bildiği vardır muhakkak ben hiç kendimi eksik hissetmiyorum olursa olur olmazsa da vardır bir hayır değil mi
çünkü olupta allah korusun sağlıksız olursa yada hayırsız bir evlat olursa daha beter ondan diyorum ya allahım bizim için hayırlı olanı ver
lütfen sıkılıpta kendinizi hırpalamayın olurmu
öncelikle düşüklerinizin neden lerini araştırmak için bir dra gitmelisiniz ben şu an bu testleri yaptırdım sonuçlarını bekliyorum bu testler genetik testler ve de kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler
son olarak allah dert verir ama çaresinide veriri sadece bizler çaresini bulmak için çaba göstermeliyiz inş hamileyim haberlerinizi de alırız allah kimseyi bu yolda oyalamasın çünkü ben kendimden biliyorum çok zor

arkadaşlar yapmayın moralinizi yüksek tutun olur inşaallah moral bozukluğu en büyük düşman benim ilk bebeğim evlendiğimde 2 ayımda hamile kaldım anneliği 6 ay tatım ama bana kısmet değilmiş vefat etti 4 ay oldu yeniden istiyorum ama kalamadım daha demekki zamanı var Allahım herşiyin en iyisini bilir ölmeseydi 1 yaşına 2 ay kalmıştı sabır dua bunu yapın olur inşallah sıkmayın kendinizi benimde herşeyim normal doktorada gittim iltihap tedavisi gördüm ama 4 aydır bekliyoruz sabır bekleyin ALLAHIM çok büyük olcak BİRkere bir yerde duydum yüce rabim o insan için hayırsızsa bebek vermezmiş hayırlısıysa verirmiş yani ALLAH,ım herşeyin en iyisini bilir zor ama herşey biz insanlar için tek şey sabır ve dua bu ay bekliyorum inşallah olur sizede bol bol bebişler versin ALLAH

zeyno canım umudunuzu yitirmeyin belki tamam olmuyor dediğin bi zaman da olacak üzülmeyin ya inanın bende üzülüyorum bazen bende yoksa bidaha olmuyacak mı diye düşünüyorum ALLAHım bilir o verirse olur vermese olmaz ama inşallah hepimize verir yüce rabbim :Saruboceq:

:Saruboceq:zeyno ve muzur periye
arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim. ilk 3 sene korunduk.sonra olması için epey uğraştım.3 yıl.olmadı. belli aşamalardan sonra tüp bebek denedik. ilk denememizde tuttu.bu arada sorun yoktu bizde. açıklanamayan infertilite.bebeklerimi 5 aylıkken kaybettim.öyle bir kaybedişki... anlatmaya kelimeler yetmez.birini evde lavoba da düşürdüm.ikizdi.diğeri için günlerce hastenede yattım. hem hayatım tehliye girme olasılığına karşı yaşatmak istedim olmadı. çok acı bir tecrübeydi.sizleri anlıyorum.şu an normal yolla olması için uğraşıyorum. ne kadar güzel fazla zaman kaybetmeden bebek istiyorsunuz. ben çok zaman kaybettim.moralinizi bozmayın. iyi bir doktora gidip tüm tahlillerinizi yaptırın. zeyno senin 2 düşüğün olmuş doktorun senden testler istemedi mi canım. kan pıhtılaşması ile ilgili bazı testler isyiyorlar. ayrıca bazı ilaçlar kullanıyorsun hamile kalmyı kolaylaştırıyor.muzur peri sen kısır değilsinki sonuçta kalmışsın kimyasalda olsa. yumurtalık takibi yaptırabilirsin. yada kendine biraz zaman ver. rahat ol.. YA ÇARE SİZSİNİZ... YADA ÇARESİZSİNİZ....

şuan oturmuş bende ağlıyorum.o kadar yoruldum ki artık doktora gitmekten kürlerden.her gittiğim doktordan hrşeyin normal gebe kalmana engel yok demelerinden.artık Allah a şöyle dua ediyorum hani olsnda düşük yapayım en azından tuttuğunu bilirim diyorum kendi kendime.umutlarım heveslerim tükeniyor.her ay heveslenip umutlanıp hüsrana uğramak yıkıyor off çok kötüyüm nie böyle oluyor neden allahımmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…