• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık umursamıyorum evde tek başıma ve yalnız yaşıyor gibiyim ..

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
daha önce açtığım konularda bilen bilir... eşimle aramda yaşanan cinsel sorunu...bunu o kadar kafaya taktım ki bütün psikolojim bozuldu . depresyona girdim hayatım alt üst oldu ... benim psikolojimi en çok alt üst eden ise ailelere karşı hç bir sorunumuz yokmuş gibi davranmak , herşey yolunda ve dört dörtlük bir evliliğmiz var gibi görünüyor dışarıdan ... o kadar ki buluştuğum arkadaşlarım evliliğimizi ve bizi örnek çift olarak gördüklerini söylediler :( kimseye karşı bi sorunumuz yok benim içimde kıyametler kopuyor ... artık umursamamaya ve takmamaya karar verdim ki inşallah bunu başarabilirim ... şimdi kendimi evdeki bütün işleri yapan evdeki adama hizmet eden biri olarak hissediyorum ... artık acabalar la yaşıyorum :) ve artık evde öylesine yaşıyorum ... yuvam diye hazırladığım evde öylesine yaşıyorum .... sonumuz nereye gider ne ile sonuçlanır bilmiyorum ... zamanın getirir bilmem allah sonumuzu hayr eylesin

bu yaşam şekli kendini kandırmaktan başka bişey değil... sorunu bilmiyorum ama çözüm bulmalısın yada bu mutsuzluğu yaşamaya devam etmelisin.

ben daha 6 aylık evliyim ve benim sorunum 4 aydır devam eden bi sorun geçer diye bekliyorum ... iyiki burayı keşfettim yoksa hepten kafayı yiyecekmişim

daha önce açtığım konularda bilen bilir... eşimle aramda yaşanan cinsel sorunu...bunu o kadar kafaya taktım ki bütün psikolojim bozuldu . depresyona girdim hayatım alt üst oldu ... benim psikolojimi en çok alt üst eden ise ailelere karşı hç bir sorunumuz yokmuş gibi davranmak , herşey yolunda ve dört dörtlük bir evliliğmiz var gibi görünüyor dışarıdan ... o kadar ki buluştuğum arkadaşlarım evliliğimizi ve bizi örnek çift olarak gördüklerini söylediler :( kimseye karşı bi sorunumuz yok benim içimde kıyametler kopuyor ... artık umursamamaya ve takmamaya karar verdim ki inşallah bunu başarabilirim ... şimdi kendimi evdeki bütün işleri yapan evdeki adama hizmet eden biri olarak hissediyorum ... artık acabalar la yaşıyorum :) ve artık evde öylesine yaşıyorum ... yuvam diye hazırladığım evde öylesine yaşıyorum .... sonumuz nereye gider ne ile sonuçlanır bilmiyorum ... zamanın getirir bilmem allah sonumuzu hayr eylesin
Daha önceki konularınızı okumadım, sorun ne bilmiyorum ama ortada bir sorun varsa hasıraltı yaparak hiçbiryere varamazsınız,üzerine gidin yüzleşin, bu şekilde altında ezilip çok mutsuz olursunuz.

Merhaba.birtek siz yaşamıyorsunuz bu problemi her 7 kadından beri yaşıyor.bende yaşadım ama aştım.bukadar karamsar olma ölümden başka herşeyin çaresi var.okadar emek verip yuva kuruyoruz mutsuz olmak içinmi.mücadele sabır bunlar olmadan nasıl mutlu olacağız.bence biran evvel kendinize gelin siz çok değerlisiniz sizi seven aileniz var mutlu olmak hakkınız bunun için savaşın.geçen günlerinize yazık hayat okadar kısa ki....lütfen silkelenin

bence bu kadar umutsuz davranma..
elinden gelen herşeyi yaptığından emin olduktan sonra tamamen bırakmalısın...

Karşınıza alıp ciddi ciddi konuşup,psikolojik veya fizyolojik bir problemse dr.a gitmelisiniz.

daha çok yeni evlisiniz ama
zaman zaman çogu evlilikte cinsel anlamda sorun mutlaka oluyor
bu kadar çabuk pes etmeyin
beraber dr gidin
yani çabalayın

Back
X