Artık uyumak istiyorumm yardım edin lütfenn

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Bebeğim 45 günlük. Geceleri saat başı kalkıyor ve zor uyuyor. Gaz için ilaç kullanıyoruz ve uykularından uyandıracak ya da uyutmayacak kadar sancıları olmuyor. Emiyor doyuyor altıda temiz ama yok uyumuyor hep uyanıyor sürekli zırıl zırıl. Yardım edin ne yapabilirim uyuması için

Gercekten gazinin ciktigindan emin misiniz? Ya da karninin doymasindan. Bir de gögsünüzde uyutmayi deneyin. Benim kizim bes alti ay civarlarinda cok huysuzluk yapmisti yanima almistim ben de bir gün o gün sabaha kadar uyumustu. Bir deneyin en azindan uyursunuz. Huizursuzdur belki. doktora götürdünüz mü hic?
Belki midesinde sorun vardir, reflüsü falan olan bebekler var, belki süt alerjisi vardir?

Doyuyor diye düşüyorum çünkü memede uyuyor kilo alıyor bezini kirletiyor.
Doyuyor diye düşünüyorum çünkü memede uykuya geçiyor kilo alıuor bez kirletiyor. Benimle birlikte uyumya alışmasını istemiyorum ablamda öyle yaptı şuan çok zorlanıyor birde korkuyorum gece farkında olmadan ezmekten çünkü babannemin öyle bi evladı vefat etmiş. Doktora götürmedik anasağlıktaki hemşiremizde bişey demedi olur bizimkide öyleydi dedi çıkmazdayım

Allah sabır versinn uyku versin
Amin, size tavsiyem doktoruna danışarak, 3-4 aydan sonra geceleri mümkün olduğu kadar az emzirin. Ek gıdaya geçtiğinde gece emzirmeyi bırakın. Her uyandığında hemen odasına koşmayın. Geri uyumayı öğrenmesi için biraz fırsat tanıyın.

Bizim gibi her uyandığında ışık hızıyla müdahale ederseniz, her uyandığında emzirmeye devam ederseniz, ilerleyen aylarda daha fazlasını beklîyor. Emzirmek, üstüne sallamak, bazen bunları birer kereden fazla yapmak gerekiyor.

1,5 yılda zombiye döndüm resmen, hiçbir şey beni bu kadar yıpratmamıştı bu zamana kadar. Eşekler gibi pişmanım zamanında vicdan yapıp oğlumu böyle alıştırdığım için.

Çok haklısınız dediklerinizi kesinlikle dikkate alıcam sanırım bu aylarda yapabileceğim bişey yok

Uç aydan sonra daha yerine oturur canim daha küçük ve anne sütü aldığı için hemen hazmeder çabuk acikir.. Benim kizimda öyleydi yedi sekiz sefer kalkardim gece, onun için yanıma alirdim ve alıştı hala yanıma gelir benle uyumak ister..
Biraz sabır..

bebeğiniz daha çok küçük. Ama öncelike karnının iyi duydupuna emin olun. Sarasında gazını kontrol edin. Reflsü olabilir diye bebeği 45 derecelik eğimle yatırın.emdikte sonra yatıyosa yedikleri apzına gelip boğaznı yakıyo olabilir. idrar ve kaka takibi yapın güzelce. Tüm bunlarda bir sıkıntı yoksa bebeğiniz sadece sizi istediği için böyle yapıyo olabilir. Merak etmeyin geçecektir bu durum.Allah güç kuvvet versin.

Gün aşırı yikayabilirsin rahatlar uyur belki

Ben 4 ay böyle sorun çektim gündüz uyuyordu gece masallah aynı saate aglama kirizleri başlıyordu 2 saat 3 saat nerdeyse durmak bilmiyordu sabahlara kadar uyumuyorduk hata 4 ay koltuk tepesinde uyudum bebeğim ise anne kucagında salaya salaya uyuordu yatagını istemiyordu yatığı anda uyanıyordu poklu eşim sağolsun cok yardım etı gece bazen o uykusuz kalıyordu 2 saat uykuyla işe gıdıyordu emzik vermedım ama baktık bir gece çıldırdı verdik sustu o zamam istemedım alışsın ama mecbur başladık nys şimdi şükür düzeldi kendi odasında uyuyor şimdide diş sorunumuz var iştahımız yok okdadar bide ara ara gece ağlama krizleri oluor tabii Allah kolaylık versin geçiçek bu günler ama çok güzel günler bu günlerhee bide okudugum bir yazı burun tıkanıklıda sebeb olabilirmiş ağlamasınaher ağladıgında sarıl ona alışmaz kucagına meraketme ben öyle yaptım 3 aya kadar sıcaklıgını duysun yavrun

daha bebeğiniz çok küçük ve tam da gazlı olduğu dönemler.siz yok zannediyor olabilirsiniz belki de.bu aylarda bebekler vücutları rahat olduğu sürece çoğunlukla uyurlar.gece gündüz olayını karıştırmış da olabilir.gündüz daha az uyutmayı deneyin isterseniz.
geceleri karanlık olsun yattığı oda.kendisiyle mümkün olduğunca geceleri iletişime geçmeyin uyumasını bekleyin.
2 yaşına kadar bebekler anneleriyle uyumalı benim oğlum 2 yaşında hala benimle uyuyor.yeni yeni yalnız uyumaya alıştırıyorum.onlar herşeyimiz anne olmak kolay değil.ilk dört ay uykuya hasret kaldım hala gecleri uyanıp ağlıyor ama tekrar uyuyor çok zor oldu çok sıkıntı çektim bi daha olsa bi daha aynı şekilde davranırım hiç pişman değilim.

Benim kızım 7 aylıktan beri odasında hatamı yaptım alıştıda ama şu anda 11 aylık

Benim kızım 7 aylıktan beri odasında hatamı yaptım alıştıda ama şu anda 11 aylık

uzmanlar 2 yaşına kadar annesine çok yakın uyumasını öneriyor.alışmış olması güzel ama doğru mu bilmiyorum.ben de çok alıştım ondan ayrı uyumak bana zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…