Doyuyor diye düşünüyorum çünkü memede uykuya geçiyor kilo alıuor bez kirletiyor. Benimle birlikte uyumya alışmasını istemiyorum ablamda öyle yaptı şuan çok zorlanıyor birde korkuyorum gece farkında olmadan ezmekten çünkü babannemin öyle bi evladı vefat etmiş. Doktora götürmedik anasağlıktaki hemşiremizde bişey demedi olur bizimkide öyleydi dedi çıkmazdayımGercekten gazinin ciktigindan emin misiniz? Ya da karninin doymasindan. Bir de gögsünüzde uyutmayi deneyin. Benim kizim bes alti ay civarlarinda cok huysuzluk yapmisti yanima almistim ben de bir gün o gün sabaha kadar uyumustu. Bir deneyin en azindan uyursunuz. Huizursuzdur belki. doktora götürdünüz mü hic?
Belki midesinde sorun vardir, reflüsü falan olan bebekler var, belki süt alerjisi vardir?
Allah sabır versinn uyku versinBenimki 20 aylık, hala öyle.
Amin, size tavsiyem doktoruna danışarak, 3-4 aydan sonra geceleri mümkün olduğu kadar az emzirin. Ek gıdaya geçtiğinde gece emzirmeyi bırakın. Her uyandığında hemen odasına koşmayın. Geri uyumayı öğrenmesi için biraz fırsat tanıyın.Allah sabır versinn uyku versin
Çok haklısınız dediklerinizi kesinlikle dikkate alıcam sanırım bu aylarda yapabileceğim bişey yokAmin, size tavsiyem doktoruna danışarak, 3-4 aydan sonra geceleri mümkün olduğu kadar az emzirin. Ek gıdaya geçtiğinde gece emzirmeyi bırakın. Her uyandığında hemen odasına koşmayın. Geri uyumayı öğrenmesi için biraz fırsat tanıyın.
Bizim gibi her uyandığında ışık hızıyla müdahale ederseniz, her uyandığında emzirmeye devam ederseniz, ilerleyen aylarda daha fazlasını beklîyor. Emzirmek, üstüne sallamak, bazen bunları birer kereden fazla yapmak gerekiyor.
1,5 yılda zombiye döndüm resmen, hiçbir şey beni bu kadar yıpratmamıştı bu zamana kadar. Eşekler gibi pişmanım zamanında vicdan yapıp oğlumu böyle alıştırdığım için.
Bebeğim 45 günlük. Geceleri saat başı kalkıyor ve zor uyuyor. Gaz için ilaç kullanıyoruz ve uykularından uyandıracak ya da uyutmayacak kadar sancıları olmuyor. Emiyor doyuyor altıda temiz ama yok uyumuyor hep uyanıyor sürekli zırıl zırıl. Yardım edin ne yapabilirim uyuması için
Gün aşırı yikayabilirsin rahatlar uyur belkiBebeğim 45 günlük. Geceleri saat başı kalkıyor ve zor uyuyor. Gaz için ilaç kullanıyoruz ve uykularından uyandıracak ya da uyutmayacak kadar sancıları olmuyor. Emiyor doyuyor altıda temiz ama yok uyumuyor hep uyanıyor sürekli zırıl zırıl. Yardım edin ne yapabilirim uyuması için
Benim kızım 7 aylıktan beri odasında hatamı yaptım alıştıda ama şu anda 11 aylıkdaha bebeğiniz çok küçük ve tam da gazlı olduğu dönemler.siz yok zannediyor olabilirsiniz belki de.bu aylarda bebekler vücutları rahat olduğu sürece çoğunlukla uyurlar.gece gündüz olayını karıştırmış da olabilir.gündüz daha az uyutmayı deneyin isterseniz.
geceleri karanlık olsun yattığı oda.kendisiyle mümkün olduğunca geceleri iletişime geçmeyin uyumasını bekleyin.
2 yaşına kadar bebekler anneleriyle uyumalı benim oğlum 2 yaşında hala benimle uyuyor.yeni yeni yalnız uyumaya alıştırıyorum.onlar herşeyimiz anne olmak kolay değil.ilk dört ay uykuya hasret kaldım hala gecleri uyanıp ağlıyor ama tekrar uyuyor çok zor oldu çok sıkıntı çektim bi daha olsa bi daha aynı şekilde davranırım hiç pişman değilim.
Benim kızım 7 aylıktan beri odasında hatamı yaptım alıştıda ama şu anda 11 aylık
Herkes birsey söylüyor yauzmanlar 2 yaşına kadar annesine çok yakın uyumasını öneriyor.alışmış olması güzel ama doğru mu bilmiyorum.ben de çok alıştım ondan ayrı uyumak bana zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?