Artik uyumak istiyoruumm :'(

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Hanimlar bebegim 45 gunluk. Ilk gunler cok iyiydi uykulari zorla uyandirip emziriyordum bir keresinde bende uyuyakalmisim ve 5,5 saat uyumus. Ama o gunler geride kaldi. Ziril ziril surekli. Gaz problemi uykularini kaciracak kadar cok degil ilac kullaniyoruz bunun icin. emiyor alti temiz bi sikintisi yok ama surekli aglama hali ve geceleri saat basi uyaniyor bittim artik geceleri uyumasi icin ne yapabilirim nolur yardim edin

O günleri hatırlayinca cok moralim bozuluyor. Bebegimin en güzel anlarında sinirli,uykusuz,gergin ve kizima karsi soguktum beni uyutmadigi icin.suan koligin en hat safhada oldugu anlari yasiyorsunuz bitmicek gibi geliyo ama sabredin cunku sadece 1 ay sonra rahatlamis olursunuz.benim 2 bucuk aydan sonra hafifledi 4 ayda bitti cok şükür. Hic bisey fayda etmiyo sadece zaman.ama ayagini ve karnini sicak tutun,dizlerini karnina dogru cekin en azindan gazin cikisini kolaylastiriyor.birde rezene dicem ama ben bi farkini görmedim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…