- Konu Sahibi SStormAngeLL
Arkadaslar ben merve 18 yaşındayım bu forumda ilk defa bir konu olusturuyorum neyse gelelim asıl konuya ben kendimi zayıf bildiğim tek an küçüklügümdür ve bunun nasıl kötü bir şey olduğunu anlayamazsiniz hayatta hep güzel ve zayıf kızları süzmekle onlara imrenmekle geçiyor . Onların üstünde hergün farklı farklı kıyafetler olurken bizim ustumuzde hep aynı üst nedenmi? Çünkü bir mağazaya girdiğinde kusura bakmayin sadece XL a kadar beden var duymaktan XXL bir üst için gezmedigin bir yer kalmıyor v3 sonunda sadece basit ve sıradan bir t shirt buluyorsun ve onu almak zorunda kalıyorsun. Halbuki zayıf olanlar mağaza seçiyor bırak kıyafeti . Sizede oluyormu bilmem ama hep bu karşılaştırmalar vardır bak sunun kızı ne kadar zayıf her giydiği yakışıyor gibi sende ancak ye gibi incitici laflar ben bunlardan gerçekten bıktım ... ben artık begenilmek istiyorum dolabım kıyafet dolu olsun istiyorum ve en çok da bu kız zayiflayamaz diyenleri susturmak istiyorum . Ben 23 yaşında gibi duruyormusum .neden böyle allahım yemeyi çok seviyorum insülin direncim yüksek olduğu için daima yeme ihtiyaci duyuyorum .zayiflayamiyorum birsürü diyet uyguladım ama başaramadım yemek daha cazip geldi .bir gün diyet yapıyorsam ertesi gün yenik düşüyorum şeytan bana bir şey olmaz ye diyo suan 94 kiloyum boyum 1.68 bikere 8 kilo vermiştim 86 kiloya düşmüştüm geriye aldım ondan sonrada veremedim zaten... ama artık yeter okulda tatil nasıl olsa bu bi fırsat olmalı hem arkadaşlarıma beni seneye farklı göreceksiniz dedim bide kilo vermezeem rezil olurum benim çok fazla morale ihtiyacım var benim vücudum kilo vermeye elverişli ben bir haftada 3-4 kilo verebilitorum ana bana destek çıkan yok varmı aranızda bana destek olucak :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.