- Konu Sahibi babyface26
Merhaba hanımlar, kaç günlerden beri sinirden çıldıracağım.Kısaca sizlerin de görüşünü almak istedim işin içinden çıkamıyorum.Kendi evimizde kendi annem eşim ve ben yaşıyoruz.Üst kat teyzemin durmadan kiraya veriyor.Apartmanda birtek ev sahibi biziz.Diğerleri kiracı fakat teyzemin kiracılarından illallah geldi resmen sanki biz kiracıyız onlar ev sahibi kendi evimizde aman bişey olmasın aman bir vukuat olmasın diyekorkarak oturuyoruz.Teyzemin evinden umuru yok ev ile ilgilenme işini alt katta dükkanı olan dayıma görevlendiriyor.Daha doğrusu uğraşmak istemiyor ileride satacak diye..... geçen çıkan kiracılarıyla karakolluk olduk...Onların yüzüne başımıza iş açılacaktı eşim kendi halinde aman bir olay olmasın diyor...Annemi de hep bu zamana kadar ezdiler...Çıkan kiracıda bir aileydi Neyse öyle böyle derken tepinmeler konken partileri içki içmeler derken artık yeter dedik en sonunda kadının kocası anneme afedin şeyini gösterdi neler neler....sonunda çıktılar iki gün içinde de yine kiraya verdiler canım kira veriyorsun diye de her istediğini yapamazsın adam resmen öyle dedi...Kusura bakmayın ama insan ayrımı yapmam asla din dil ırk v.s.... şimdide gitmiş çingeneye vermiş napacağımızı şaşırdık annem perişan vaziyet evi satıp başka yerden almaya karar verdik sizce bir fikir lütfen zaten teyzem dayımla görüşmüyoruz onlarda bizimle.... Kendi evimde terbiye mi olacağım...Annem allahlarından bulsunlar diyor sizce şunlara hadlerini bildirmenin zamanı gelmedi mi??? çok sinirliyim