Artık yoruldum ayrılığı nasıl atlattınız:(

diyar2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
132
0
26
Antalya
KIZLARrrrrr artık öyle yoruldum ki geçmiyor. 4 yıllık bir birliktelik aniden değişmesi terk ediliş ve fotolarını görmem. berbat bi ayrılık yaşadım canımı fazlasıyla yaktı. ilk sevgılımdı ve çok sevmiştim.ayrılalı 3 ay oldu ama içim yanıyor. hele o kızla gordukçe:( bide bana dedığı lafı ona yazmış aynısı sevdiceğim:(erkekler bu kadar hızlı nasıl yeni bi ilişkiye giriyorlar ya. benim göz yasım kurumadı hala.benım ahımı aldı adam gıbı gıtse lafım yoktu. yuzuk takmıştık. İş buldu çalıştığı yerdende kız:(bılmıyorum eden gercekten bulur mu?Siz nasıl atlattınız...bana fıkır verın..

Merhba cnim, cok zor gercekten seven ıcin. sadece sunu diyebilirim zaman herseyin ilacı. ole bi insanin ardindanda cok uzme kendini. ilerde bi hc için uzmuşum kendimi diyebilirsin. sosyal etkinliklerni arttir, arkadaşlarnla daha ck birlikte ol ksacasi onu bi an bile aklina dusurecek vaktin olmasn ugras ara kendine. sevdgin seyleri yap.

Merhba cnim, cok zor gercekten seven ıcin. sadece sunu diyebilirim zaman herseyin ilacı. ole bi insanin ardindanda cok uzme kendini. ilerde bi hc için uzmuşum kendimi diyebilirsin. sosyal etkinliklerni arttir, arkadaşlarnla daha ck birlikte ol ksacasi onu bi an bile aklina dusurecek vaktin olmasn ugras ara kendine. sevdgin seyleri yap.

denıyorum ama bi turlu olmuyor zamanda sankı durmuş gibi geçmiyor şu 3 ay yıl gıbıydı ve bı fayda yok . yıne aynıyım...

alışamadın daha onsuzluğa. biliyorum çok klişe bir söz ama zamanla alışıcaksın . gerçekten zor.. lütfen hakkında hiçbirşey görmemeye duymamaya bilmemeye çalış yavaş yavaş her zerresini çıkarman gerek hayatından. baksana o seni çıkarmış :( bol bol ağla..
dediklerimi emininm hemen yapamıycaksın , doğal olarak. ama bi an gelicek ve artık bişeyler değiştirmen gerektiğini anlıcaksın 3 ay çok zaman geçmemiş ama daha fazla zaman geçipte harap olucaksan değermi ki. sevdiklerinle olmaya çalış özellikle en yakın ve seni en iyi anlayan arkadaşlarınla..

Back
X