Cok tesekkur ederim. Arastiriyim bunuÇoğu bebekte oluyor bu sanırım, kardeşim bebekken balkon duvarının sıvasını kazıyıp yemeğe çalışıyordu.
Babam fayansla kapatmıştı hatta. Birde ne kadar doğru bilmiyorum, demir eksikliği olduğunda bebekler kum vs. yerlermiş diye duymuştum. Araştırın isterseniz.
En cok yedigi bolgeye kucuk bir cadir kurun mesela cocugunuz icin. Bu istek geldigi zaman hemen dikkatini dagitin. Oyun oynayin. Sevdigi bir meyveyi yedirin. Oyle parkeleri sokup yiyemez zaten. Kalkan bolmeleri kapatin.Cok tesekkur ederim boyle tanimaya calistigini biliyorum karistirmasinida gecdim hergun cikariyorum enerjisini atsin die. Ama laminati gidip yemesi bunu nasil engelliyim yutuyor belkide(
Bu aklima gelmemisdi oyuncak kutusunu koymustum aklina gelmez oynar die ama engel olamadi bunu deniyimEn cok yedigi bolgeye kucuk bir cadir kurun mesela cocugunuz icin. Bu istek geldigi zaman hemen dikkatini dagitin. Oyun oynayin. Sevdigi bir meyveyi yedirin. Oyle parkeleri sokup yiyemez zaten. Kalkan bolmeleri kapatin.
Doktorumuz kan degerleriyle ilgili tahlil yaptirdi ama 1 ay sonra hem.muayene hemde sonuca bakarim dedi. Biraz yogunbir doktor.universite hastanesi prof. Oldugu icin bisiyde diyemedim artik temmuz ortasi bakicaz ne diycekO anda mutlaka dikkatini dağıtacaksınız , başka yolu yok gibi.
Birde kan değerlerine baktırın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?