- Konu Sahibi mercan3008
Merhabalar,
Ben 1.68 boyunda 93 kilo ağırlığında bir bayanım. Bundan 4 yıl önce evlenirken 70 kilolardaydım. Evlendikten sonra 4-5 ay içinde 15 kilo aldım. Diyetisyenlere gittim 7-8 kilo verdim tekrar aldım. Toplamda 4 diyetisyene gittim ama nafile. Sanki diyetisyene gidince kilo alıyordum. Öyle 6 öğün yemek yemek bana hiç iyi gelmiyor gerçekten.
Bu 4 yılda neler yaşadım uzun hikaye gerçekten. Ciddi şekilde bunalımlar geçirdim. Hiç bir yere gitmek istemiyordum bişeyler için çabalıyordum ama olmuyordu. Uzun zamandır takip ettiğim kk ne günlük açmaya karar verdim. Yarın sabahtan itibaren ne yediğimi, kilomu, yaptığım sporları buraya yazıcam. Sizlerde bana destek olursanız çok sevinirim. 
Ben 1.68 boyunda 93 kilo ağırlığında bir bayanım. Bundan 4 yıl önce evlenirken 70 kilolardaydım. Evlendikten sonra 4-5 ay içinde 15 kilo aldım. Diyetisyenlere gittim 7-8 kilo verdim tekrar aldım. Toplamda 4 diyetisyene gittim ama nafile. Sanki diyetisyene gidince kilo alıyordum. Öyle 6 öğün yemek yemek bana hiç iyi gelmiyor gerçekten.