Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısınız size katılıyorum doğuda durum bu dedikoduya müsaitler .özlellikle biraz bakımlıysanız siz kaşınmışsınızdır haketmişsinizdir oluyo..........Arkadaşim bencede canini sikmaya devam edeceklerdir o insanlar.. en iyisi tayin istemen gibi duruyor.. birak arkandan ne konuşurlar sa konussunlar... bende senin gibi dört sene gdoguda gorev yaptim.. ne yazik ki oralarda dedikodu had safhada.. çoğu iyi niyetli arkadaslada calistim ama ne yazik ki erkek bisey yaptimi karsi tarafi suclamaya daha musaitler.. ataerkil toplum baskisi cok fazla oralarda ne yazik ki... belki hatirlarsiniz dört bes sene önce bir sehirde iki ortaokul ogrencisi kizkardese uzun sureli taciz tecavüz vakasi olmustu.. ve yapanlar toplumun ondr gelen sayilan isimleriydi..orda bazi arkadaslarin o adamlari hakli görüp o küçücük kizlari sucladiklarini kendi kulaklarımla duyduktan sonra ben artik hic biseye sasirmaz oldum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tayinini iste ve git arkadasim ..arkandan ne istiyolarsa desinler yeni bi hayat kur kendine..hersey yoluna girecek insallah..
Daha önce açtığım konularda bahsetmiştim.beni rahatsız eden taciz eden bir adamı eşim dövdü iş yerinde.Doğuda çalışıyorum ve türkiyenin en yobaz insanlarının çalıştığı bir kurum,beni rahatsız eden adam namazlı niyazlı çok efendi gözüken biri çalışan kadınların %90 ı kapalı açıklarında çoğusu yaşlı dedikodular şu yönde bizi neden rahatsız etmedi,açık giyiniyordu olacağı buydu (dekolte asla giymiyorum normal açıklık),yüz vermiştir(ki adamla 1 yıldır selamlaştığımı gören yoktur) ve en iğrenci ilişkileri varmış.Konu amirler tarafından değerlendirildi adam suçlu bulundu ve sürüldü.giderkende ilişkimiz vardı beni sürdürmediler ben kendim gidiyorum diye diyip kendini aklınca aklamaya ve benide huzursuz edip intikam almaya çalıştığını düşünüyorum.ayrıca şunuda belirteyim iş yerinde oturup muhabbet ettiğim tek bir erkek yok ciddiyimdir neden bunu yaptıklarını anlaymıyorum.evimden işime işimden evime giden anti sosyalin tekiyim sadece güzel giyinmeyi seviyorum oda kendi öz güvenim için iftira olunca kaldıramadım bide bu namus