- 25 Ağustos 2025
- 19
- 7
- 1
- 21
- Konu Sahibi oylesinebiri3333
-
Her test genelde zaten yanlış çıkartıyor inanır mısın ben gebeligimde 12 tane test yaptım farklı testler her aldığımda da yanılgı var dediler bu her testdr var bence ama şahsen inşallah istiyorsan gebesin hani silik felan degil baya baya belirgin çıkmış yanıltmak istemem ama genelde bu kadar belirgin olmuyorlar diye biliyorum gorduklerimdenSimdi de kaset test yaptim böyle çıktı günümde gecikti hamilelik belirtileri de var ama artı Med hankkindaki yorumlar beni korkutuyor
İnşallah canım teşekkürlerHer test genelde zaten yanlış çıkartıyor inanır mısın ben gebeligimde 12 tane test yaptım farklı testler her aldığımda da yanılgı var dediler bu her testdr var bence ama şahsen inşallah istiyorsan gebesin hani silik felan degil baya baya belirgin çıkmış yanıltmak istemem ama genelde bu kadar belirgin olmuyorlar diye biliyorum gorduklerimden
Bugün kan verdim bakalımBence var,özellikle normal kaset testte de belirgin çıkmış. İnşallah vardır ve sağlıklıdır hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hadi inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlarını bekliyoruzBugün kan verdim bakalım
Bazen erken gebelik testi insanı yanıltabilir simdi dene günün geçmişseMerhaba bu ayın 24 ünde sol kasığımda şiddetli bir ağrı oldu göğüslerim 15 gündür çok fazla hassas dün regl olmam gerekiyordu ama daha olmadım regl tarihinden 6 ve 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif hiçbirşey yoktu akıntım başladı ama hala adet olamadım
Şu yorumu okumak öyle mutlu etti ki beni inşallah sağlıkla kucağınıza alınKızlar kan sonucum çıktı 2060 hamileyim 28 Ağustos persembe gunu adet olmam lazımdı olmadım pazartesi yani dün kan verdim bugün sonuç 2060 kan değerim yüksek değil mi tarihlere göre acaba ikiz gebelik falan mı
Ben göremedim..Siz de bir bakar mısınız ben yanlış mı görüyorum
Çok silinik var evet. Muhtemelen çok yeni. kaçıncı gündesinizSiz de bir bakar mısınız ben yanlış mı görüyorum
adetim bugün olması gerekiyor ama henüz gelen giden yok. Son ilişkimde yumurtlama günümdü. 22 AğustosÇok silinik var evet. Muhtemelen çok yeni. kaçıncı gündesiniz
Evet görünen bu çizgi var Kan testi verdikten sonra buraya yazın güzel haberlerinizi bekliyoruzSiz de bir bakar mısınız ben yanlış mı görüyorum
Beta hcg aynı çıkmışKızlar kan sonucum çıktı 2060 hamileyim 28 Ağustos persembe gunu adet olmam lazımdı olmadım pazartesi yani dün kan verdim bugün sonuç 2060 kan değerim yüksek değil mi tarihlere göre acaba ikiz gebelik falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?