ArtıMed erken gebelik testi güvenilir mi kızlar

oylesinebiri3333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
19
7
1
21
Kızlar benim 28 Ağustos adet olmam lazım bugün 29 Ağustos daha olmadım bugün sabah ilk idrarla artı Med erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama hemen çıktı iki cizgi 10 saniye sonra belirgin oldu sizce güvenilir mi

Eklentiler

• IMG_20250829_074052.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 458
Simdi de kaset test yaptim böyle çıktı günümde gecikti hamilelik belirtileri de var ama artı Med hankkindaki yorumlar beni korkutuyor

Eklentiler

• 1756608351544592085726221233359.webp
    34 KB · Görüntüleme: 482
Simdi de kaset test yaptim böyle çıktı günümde gecikti hamilelik belirtileri de var ama artı Med hankkindaki yorumlar beni korkutuyor
Her test genelde zaten yanlış çıkartıyor inanır mısın ben gebeligimde 12 tane test yaptım farklı testler her aldığımda da yanılgı var dediler bu her testdr var bence ama şahsen inşallah istiyorsan gebesin hani silik felan degil baya baya belirgin çıkmış yanıltmak istemem ama genelde bu kadar belirgin olmuyorlar diye biliyorum gorduklerimden

İnşallah canım teşekkürler

Bence var,özellikle normal kaset testte de belirgin çıkmış. İnşallah vardır ve sağlıklıdır hayırlı haberlerini bekliyoruz

Merhaba bu ayın 24 ünde sol kasığımda şiddetli bir ağrı oldu göğüslerim 15 gündür çok fazla hassas dün regl olmam gerekiyordu ama daha olmadım regl tarihinden 6 ve 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif hiçbirşey yoktu akıntım başladı ama hala adet olamadım

Kızlar testim çıktı 2060
Bazen erken gebelik testi insanı yanıltabilir simdi dene günün geçmişse

Kızlar kan sonucum çıktı 2060 hamileyim 28 Ağustos persembe gunu adet olmam lazımdı olmadım pazartesi yani dün kan verdim bugün sonuç 2060 kan değerim yüksek değil mi tarihlere göre acaba ikiz gebelik falan mı

Şu yorumu okumak öyle mutlu etti ki beni inşallah sağlıkla kucağınıza alın yarın adet olmam gerekiyor benim de belirtilerim var bugün artımet aldım ama güvenilir olmadığını söyleyenler var diye tedirgindim. Kaset test de silik bir çizgi gördüm akşam erken gebeliğini de yaptım. 5 dakikada ikinci çizgi çıktı çok koyu olmasa da ümitlendim. İnşallah benim de sürecim güzel ilerler böyle güzel haber alırım.

Siz de bir bakar mısınız ben yanlış mı görüyorum

Eklentiler

• 423dcc85-3bbf-4a9e-ab7b-c2ebcb638c22.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 317
  • IMG_4049.webp
    10 KB · Görüntüleme: 270
Kızlar gitti mi ultrasondan baktım gebelik kesesi göründü boş kese de değil içinde Bebek olduğuna dair bir bulgu var dedi doktor 15 Eylül pazartesi günü gidip kalp atışını dinleyeceğim İnşallah dualarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20250905-WA0006.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 302
Beta hcg aynı çıkmış benim ki 5,6 gün gecikmeden sonra bu şekilde çıktı. İkiz değil ama belki sizinki ikiz çıkar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…