Artimed gebelik testi güvenilir mi

Koredizisever

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
474
327
23
29
Artimed gebelik testi güvenilir mi hafif silik çizgi var ama yeni test aldım days comfort bozuk çıktı bende artimedi size sorayım dedim

Attım

Eklentiler

• 20210701_103020.webp
    20210701_103020.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 2.496
Valla fotoğrafta da hiç gözükmemis ama hayali çizgi gibi insanı umutlandiracak kadar işte cok çok dikkatli bakınca. Bir de erken gebelik testi değil ve bat tarihinden bir gün önce yapmıştım o yüzden biraz umutlandım ha bir de battan üç gün önce ovulasyon yaptım t çizgisi c den daha koyu olunca ikisi Üst üste geldi bende umutlandım biraz

Gebelik varsa ilk 5 dkda cikar silik olsa bile hamilesin
Ama bekletilmiş halinde silik cizgi hafif cikiyor
Bende hep kendimi kandirirdim o silik cizgiyle😁
Ya batın geçmesi ovulasyon t nin daha koyu olmadı bir de ovulasyonla yumurtlama ya denk getirdim + sogan kuru yaptım çok düzenli olmasada on gün yaptım . Doktor muayenesinde sıkıntın yok polistik over falan filan kist mist yok sen folik aside başla dedi 2 aydır kullanıyorum ha bi de benim dongum düzenliydi 2 yıl hap kullanmak zorunda kaldım sağlık sebeplerinden dahiliye doktoru düzenini bozar dedi . Tam bozmadı ama 28 gün 33 güne çıkmıştı ama düzensiz değildi neyse sonra folik asit düzenledi 28 güne çekti geri döngüyü iki aydır bu ayda geç kalma da olunca sanki hepsi üst işte gelip bana suphelen diyor gibi :))

Ya batın geçmesi ovulasyon t nin daha koyu olmadı bir de ovulasyonla yumurtlama ya denk getirdim + sogan kuru yaptım çok düzenli olmasada on gün yaptım . Doktor muayenesinde sıkıntın yok polistik over falan filan kist mist yok sen folik aside başla dedi 2 aydır kullanıyorum ha bi de benim dongum düzenliydi 2 yıl hap kullanmak zorunda kaldım sağlık sebeplerinden dahiliye doktoru düzenini bozar dedi . Tam bozmadı ama 28 gün 33 güne çıkmıştı ama düzensiz değildi neyse sonra folik asit düzenledi 28 güne çekti geri döngüyü iki aydır bu ayda geç kalma da olunca sanki hepsi üst işte gelip bana suphelen diyor gibi :))
Belki adet tarihine yakin yumurtlama oluyo oyuzden ovulasyon t daha koyu cikiyordur
Bende de hic bi sorunum yoktu 2 yil olmadi klomenle 2 defa hamile kaldim ama kurtaj oldum

Birinci pik i 14. Günde gördüm sonra bu site de gezerken bata yakın t c den koyu olursa belki gebelik olabilir yorumu okudum üç gün kala ovu yaptım t c den koyuydu sonra dayanamadım batı beklemeyi bata 1 gün kala normal test aldım bu çıktı. Bende kan vermeden emin olayım dedim days comfort aldım bugun bozuk çıktı o da . Ve bu süreçte hafif kasık ağrısı ve akıntı oldu bi de ne alaka bilmiyorum ama aft çıktı ağzımda üç tane gebelik başlangıcında hormonlardan dolayi çıkabiliyormus. Aft neden cikar yazdığımda okudum bende Kasık ağrısı ve akıntı psikolojik de olabilir tabi 😀 yani ya herseyi hamilelige yorgunum için ya da hersey Üst üste geldiği için şüphelendim bu ay

Belki adet tarihine yakin yumurtlama oluyo oyuzden ovulasyon t daha koyu cikiyordur
Bende de hic bi sorunum yoktu 2 yil olmadi klomenle 2 defa hamile kaldim ama kurtaj oldum
Geçmiş olsun canım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back
X