Artımed gebelik testi hakkında ?

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
30
Adetime 7 gün kala bu markanın gebelik testini aldım uyguladım negatif çıktı.. Var mı benim gibi erken uygulayıp pozitifi bulan ? Acaba bu ay tutmadı mı yoksa erken test yaptığım için mi negatif merak ediyorum..

ben adetten önce yapmıştım,5 dakikada pozitif çıktı sonra kan verdim negatifmiş,sonra ki ay yine yapmıştım ozamanda aynı şeyi yaşadım ama adetim bir hafta gecince başka test yaptım pozitifti

Adetime 7 gün kala bu markanın gebelik testini aldım uyguladım negatif çıktı.. Var mı benim gibi erken uygulayıp pozitifi bulan ? Acaba bu ay tutmadı mı yoksa erken test yaptığım için mi negatif merak ediyorum..
Şuan 7 gün çok erken normalde kaç günde adet oluyorsunuz bilmiyorum ama eğer bir aylık bir döngünüz varsa ayın ortasinda yumurtlamistirsiniz ve şuan beta HCG yükselmesi yavaş yavaş olacak bişey. Adetinizi bekleyip tekrar yapın lütfen 🤗

Şuan 7 gün çok erken normalde kaç günde adet oluyorsunuz bilmiyorum ama eğer bir aylık bir döngünüz varsa ayın ortasinda yumurtlamistirsiniz ve şuan beta HCG yükselmesi yavaş yavaş olacak bişey. Adetinizi bekleyip tekrar yapın lütfen 🤗
28-29 günde bir oluyorum :) düzenli oluyorum. Yumurta tarihim ayın 14ydü. İlişki yaşadık . Üzerinden 7 gün geçti ilişkimizin. Adetime de 7 gün kaldı .

Ne zaman yapmak lazım .. bir de negatif olsa bile bebek olabilir değil mi :) yani erken yaptığım için .
Evet aynen öyle. Yani biliyorum sabırsızlık bende de var ama bu kadar erken yapmıyorum ben 🥰 yumurtlama gününüzü biliyorsanız onun üzerine 11-12 gün geçindir test yapın

Reglime 3 gün var. Bugün yaptım başında 3 dk falan bekledim negatif görüp olduğu yerde öylece bırakıp içeri gittim. Sonra atayım diye başına bı geldim hafif bı silik çizgi var. Üzerinden 1 saat falan geçmişti. O çizgi kaç dk içersinde belirdi bir fikrim yok. Kuruma çizgisi falan diyorlar öyle birşey midir? Markası ARTIMED gebelik testi

IMG-20221225-WA0002.webp

ya ben de ilişkiden 1 hafta sonra adet oldum 8 gün sürdü bittikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım negatif çıktı adet olmak hamilelik ihtimalini kaldırıyo mu kızlar

Back
X