Artimed gebelik testi sonuc

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Kizlar merhaba adet duzenleyici ilac kullanıyorum ve o nedenle adetim 28 gunde bir oluyorum adetimden 2 gun önce dün açık pembe afedersiniz sümüksü akinti oldu çok az sanciyla gun icinde birdaha gelmedi akşamında da 2 damla kahve akinti gelmiş adetim yarin test yaptım saniyesinde böyle cikti doğruluğu varmidir

Eklentiler

• 20230711_094740.webp
    20230711_094740.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 674
Daha önce yaşayan varmi bu durumu doğruluğu acisindan

Insallah fakat normal kaset testte çıkmadı bide yumurtlamadan 2 3 gun sonra gogus ağrısı şişkinlik başlamıştı geçmedi hala arada çok hafif sancı geliyor 2 gunde toplasan 5 6 damla leke geldi bat yarin artimedin yalancı pozitif çıkardığını okudum

Bugun regl oldum maalesef artimed yalancı pozitif veriyor

Kizlar merhaba adet duzenleyici ilac kullanıyorum ve o nedenle adetim 28 gunde bir oluyorum adetimden 2 gun önce dün açık pembe afedersiniz sümüksü akinti oldu çok az sanciyla gun icinde birdaha gelmedi akşamında da 2 damla kahve akinti gelmiş adetim yarin test yaptım saniyesinde böyle cikti doğruluğu varmidir
Bende aynı testten regl gecikmemin 5. Gününde yaptım aynı şekilde gözle görülür silik çıktı dün doktor a gittim hala regl olmadığın için ultrasonda görünmedi kan verdim doktor şuanda gebelik görünmüyor dedi ama her türlü belirti var geç döllenme olabilir sanırım

Yalancı pozitif olduğunu hiç sanmıyorum bence kimyasal geçirdiniz

Back
X