Kizlar merhaba adet duzenleyici ilac kullanıyorum ve o nedenle adetim 28 gunde bir oluyorum adetimden 2 gun önce dün açık pembe afedersiniz sümüksü akinti oldu çok az sanciyla gun icinde birdaha gelmedi akşamında da 2 damla kahve akinti gelmiş adetim yarin test yaptım saniyesinde böyle cikti doğruluğu varmidir
Insallah fakat normal kaset testte çıkmadı bide yumurtlamadan 2 3 gun sonra gogus ağrısı şişkinlik başlamıştı geçmedi hala arada çok hafif sancı geliyor 2 gunde toplasan 5 6 damla leke geldi bat yarin artimedin yalancı pozitif çıkardığını okudum
Kizlar merhaba adet duzenleyici ilac kullanıyorum ve o nedenle adetim 28 gunde bir oluyorum adetimden 2 gun önce dün açık pembe afedersiniz sümüksü akinti oldu çok az sanciyla gun icinde birdaha gelmedi akşamında da 2 damla kahve akinti gelmiş adetim yarin test yaptım saniyesinde böyle cikti doğruluğu varmidir
Bende aynı testten regl gecikmemin 5. Gününde yaptım aynı şekilde gözle görülür silik çıktı dün doktor a gittim hala regl olmadığın için ultrasonda görünmedi kan verdim doktor şuanda gebelik görünmüyor dedi ama her türlü belirti var geç döllenme olabilir sanırım