Artımed Kaset Gebelik Testi

sommerlie

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
335
302
23
artımed marka güvenirliği düşük ama bu t1 t2 daha iyi diyorlar. Daha önce artımed t1 t2 test ile doğru sonuç alanlar sizce bu test doğru mudur.

Eklentiler

• abc.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 1.392
Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir

Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir
Kuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyor
adet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarla

Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir
bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor.

Eklentiler

• abcde.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 938
  • abcde.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 874
Canım çok yeni 2 haftalık falandır muhtemelen dikkat et kan testini 2 gün emir tekrarla iki katına çıkması gerek sağlıklıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…