S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #1 artımed marka güvenirliği düşük ama bu t1 t2 daha iyi diyorlar. Daha önce artımed t1 t2 test ile doğru sonuç alanlar sizce bu test doğru mudur. Eklentiler abc.webp 23,4 KB · Görüntüleme: 1.392
artımed marka güvenirliği düşük ama bu t1 t2 daha iyi diyorlar. Daha önce artımed t1 t2 test ile doğru sonuç alanlar sizce bu test doğru mudur.
Cukurova78 B🌸 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2021 514 368 53 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #2 Negatif . Regliniz gecince mi yaptınız
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #3 adet günüm yarın.
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #4 Cukurova78 .!.: Negatif . Regliniz gecince mi yaptınız Genişletmek için tıkla... silik bir gölge var aslında ama teste güvenemedim artımed hakkında yazılanlardan dolayı. Eklentiler abcd.webp 27,8 KB · Görüntüleme: 981
Cukurova78 .!.: Negatif . Regliniz gecince mi yaptınız Genişletmek için tıkla... silik bir gölge var aslında ama teste güvenemedim artımed hakkında yazılanlardan dolayı.
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 10.039 En iyi cevaplar 1 5.280 248 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #5 Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir
Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir
Cukurova78 B🌸 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2021 514 368 53 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #6 haribobulbulo .!.: silik bir gölge var aslında ama teste güvenemedim artımed hakkında yazılanlardan dolayı. Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyor
haribobulbulo .!.: silik bir gölge var aslında ama teste güvenemedim artımed hakkında yazılanlardan dolayı. Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyor
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #7 Mehrii34 .!.: Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir Genişletmek için tıkla... Cukurova78 .!.: Kuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyor Genişletmek için tıkla... adet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarla
Mehrii34 .!.: Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir Genişletmek için tıkla... Cukurova78 .!.: Kuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyor Genişletmek için tıkla... adet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarla
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 10.039 En iyi cevaplar 1 5.280 248 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #8 haribobulbulo .!.: adet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarla Genişletmek için tıkla... Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir
haribobulbulo .!.: adet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarla Genişletmek için tıkla... Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #9 Mehrii34 .!.: Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir Genişletmek için tıkla... biliyorum evet inan hiç bir eczanede denk gelmedim onlara hep artımed ve pahalı erken gebelik testleri var.
Mehrii34 .!.: Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir Genişletmek için tıkla... biliyorum evet inan hiç bir eczanede denk gelmedim onlara hep artımed ve pahalı erken gebelik testleri var.
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #10 Mehrii34 .!.: Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir Genişletmek için tıkla... bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor. Eklentiler abcde.webp 10,4 KB · Görüntüleme: 938 abcde.webp 16,8 KB · Görüntüleme: 874
Mehrii34 .!.: Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir Genişletmek için tıkla... bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor.
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 10.039 En iyi cevaplar 1 5.280 248 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #11 haribobulbulo .!.: bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hafif bi çizgiye benzer gölge gördüm sanki ama yine de adeti bekleyin
haribobulbulo .!.: bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hafif bi çizgiye benzer gölge gördüm sanki ama yine de adeti bekleyin
Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.515 940 73 33 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #12 haribobulbulo .!.: bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Testler negatif
haribobulbulo .!.: bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Testler negatif
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 335 302 23 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #13 kahveseverkedi91 .!.: Testler negatif Genişletmek için tıkla... Eklentiler test.webp 9,1 KB · Görüntüleme: 887
K Kurt24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2020 1.541 395 73 24 20 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #14 Canım çok yeni 2 haftalık falandır muhtemelen dikkat et kan testini 2 gün emir tekrarla iki katına çıkması gerek sağlıklıysa
Canım çok yeni 2 haftalık falandır muhtemelen dikkat et kan testini 2 gün emir tekrarla iki katına çıkması gerek sağlıklıysa
A arwen42 Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 89 44 8 29 25 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sommerlie #15 Hayrlı olsn bende test yaptm bugün aynı marka böyle çıktı