Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silik bir gölge var aslında ama teste güvenemedim artımed hakkında yazılanlardan dolayı.Negatif . Regliniz gecince mi yaptınız
Kuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyorsilik bir gölge var aslında ama teste güvenemedim artımed hakkında yazılanlardan dolayı.
Artimed hep böyle çıkarıyor nedense daycomfort vardı yanlış bilmyosam onu daha çok yapanlar var adetiniz geçmemişse böyle çıkması normal olabilir
adet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarlaKuruma çizgisi oluyor bazen ben pek göremedim adetten gecikmesinden 3-4 gün sonra bu testtler net sonuç veriyor
Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabiliradet geçmesini bekleyeceğim artık. bir tane erken gelebik testim var mimea marka(ilk kez duydum) onu deneyeceğim hafta sonu ilk idrarla
biliyorum evet inan hiç bir eczanede denk gelmedim onlara hep artımed ve pahalı erken gebelik testleri var.Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir
bu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor.Bence strip testler. Hani kağıt incecik dandik olan testler onlar daha hassas oluyor çizgileri daha net olabilir
Hafif bi çizgiye benzer gölge gördüm sanki ama yine de adeti bekleyinbu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor.
Testler negatifbu teste ne dersin dayanamadım yaptım. erken gebelik testi bu daha belirgin ve pembesi ama fotoğrafta silik ve gri çıkıyor.
Testler negatif