Artımed kaset testime bakar mısınız kızlar

umran60

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
33
7
16
31
Kızlar selam klasik tüm anne adaylarının yaşadığı heyecan ve meraklı bekleyiş sebebiyle reglime 4 gün kala artımed kaset test yaptım ilk on dakika da çok çok silik çizgi belirdi ancak genelde bu testle ilgili yaşancı çizgilerin olduğu yazıyor yine de olumlu sonuç alanlarınız oldu mu merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_3103.webp
    IMG_3103.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 584
  • IMG_3102.webp
    IMG_3102.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 495
Başka testle yapsanız içiniz daha rahat eder, illaki doğru sonuç alan vardır ama yalancı sonuç alanlar çok fazla ben de dahil

Evet ben ilk defa sipariş verdim bu testten ama bin pişman oldum yorumlar hep testin aldattığını söylüyor hayırlısı bakalım başka bir testle denerim inş

Evet ben ilk defa sipariş verdim bu testten ama bin pişman oldum yorumlar hep testin aldattığını söylüyor hayırlısı bakalım başka bir testle denerim inş
İnşallah pozitiftir gerçekten 🙏🏿

Kızlar selam klasik tüm anne adaylarının yaşadığı heyecan ve meraklı bekleyiş sebebiyle reglime 4 gün kala artımed kaset test yaptım ilk on dakika da çok çok silik çizgi belirdi ancak genelde bu testle ilgili yaşancı çizgilerin olduğu yazıyor yine de olumlu sonuç alanlarınız oldu mu merak ediyorum
Bennde sende görüyorum bize bebişler ver allahımm❤️

Ay amin inşallah ya çok silik çizgi umut ışığı oluyor bizlere ama bekleyelim bakalım seninkini de çok merak ettim inşallah pozitif sonuçları görürüz 😽
Merhaba canım bugünde bunu yaptım bakalım bi umut

Eklentiler

• IMG_1217.webp
    IMG_1217.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 411
  • IMG_1216.webp
    IMG_1216.webp
    129,6 KB · Görüntüleme: 295
  • IMG_1160.webp
    IMG_1160.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 248
  • IMG_1162.webp
    IMG_1162.webp
    15 KB · Görüntüleme: 331
Evet yaptım canım bugün erken gebelik olandan eşime aldırdım pozitif çıktı ama daha reglim geçmedi geçtikten sonra ve kan verdikten sonra sevinicem inşallah
Aa süper canım. Kaset testte de adet gecikmeden pozitif olabiliyor o zaman. Bu ay tedavi falan görmüş müydün

Merhaba canım sanada :) Ben attığın fotoların birinde çok silik gördüm diğerlerinde göremedim canım ama sence dünle bugün arasında fark varmı testlerin de sen daha net görürsün
Evet canım farklandı git gide daha belirgin oluyo
Senin regl olmana ne kadar var

Hamile çıktınızmı acaba

Back
X