Artimed mi doğru predictor mu

Pinkpink1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
103
7
11
30
Artimed pozitif predictor negatif hangisine inanmalıyım

Eklentiler

• B780000C-4A23-4C1F-8120-5452B32A34E8.webp
    B780000C-4A23-4C1F-8120-5452B32A34E8.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 214
2sinden de farklı bir test alıp bugün onu yapıp ona göre kan vermeyi düşünüyorum

Az önce kan verdim bir saate sonuç çıkacak bugun tam üç tane farklı markalardan test yaptım biri artı med biri nova check diğerini hatırlamıyorum artı med ile novacheck yine silik çizgi çıkardı ve 1 dk içinde çıktı bu çizgiler adını hatırlayamadığım da çizgi yoktu bakalım sonuç çıkınca yazarım

Az önce kan verdim bir saate sonuç çıkacak bugun tam üç tane farklı markalardan test yaptım biri artı med biri nova check diğerini hatırlamıyorum artı med ile novacheck yine silik çizgi çıkardı ve 1 dk içinde çıktı bu çizgiler adını hatırlayamadığım da çizgi yoktu bakalım sonuç çıkınca yazarım
Sonucunuz ne çıktı acaba birde artimed testinizi paylaşabilir misiniz

Merhaba sonucunuz nedir

Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım şuan da artimed silik cizgi regl 2 gün var

Laboquick 10dk sonra belli belirsizdi, belki değer düşük olduğundandır. Ertesi sabah Artimed yaptım silik 2. çizgi gördüm. Kanda 65ti. Şu erken gebelik testleri kafanızı karıştırıyor. Eski usul kaset test daha kesin sanki. Varsa var yoksa yok

Back
X