Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testine guvenin kan verinArtimed pozitif predictor negatif hangisine inanmalıyım
Regl günümü bekliyorum siz yaptırdınız mı kan tahliliMerhaba bende aynı testden yaptım sizin görseldekinin aynısı sonucunuz nedir ?
Sonucunuz ne çıktı acaba birde artimed testinizi paylaşabilir misinizAz önce kan verdim bir saate sonuç çıkacak bugun tam üç tane farklı markalardan test yaptım biri artı med biri nova check diğerini hatırlamıyorum artı med ile novacheck yine silik çizgi çıkardı ve 1 dk içinde çıktı bu çizgiler adını hatırlayamadığım da çizgi yoktu bakalım sonuç çıkınca yazarım
Merhaba sonucunuz nedirAz önce kan verdim bir saate sonuç çıkacak bugun tam üç tane farklı markalardan test yaptım biri artı med biri nova check diğerini hatırlamıyorum artı med ile novacheck yine silik çizgi çıkardı ve 1 dk içinde çıktı bu çizgiler adını hatırlayamadığım da çizgi yoktu bakalım sonuç çıkınca yazarım
Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım şuan da artimed silik cizgi regl 2 gün varAz önce kan verdim bir saate sonuç çıkacak bugun tam üç tane farklı markalardan test yaptım biri artı med biri nova check diğerini hatırlamıyorum artı med ile novacheck yine silik çizgi çıkardı ve 1 dk içinde çıktı bu çizgiler adını hatırlayamadığım da çizgi yoktu bakalım sonuç çıkınca yazarım