- 24 Temmuz 2025
- 84
- 30
- 3
- Konu Sahibi neyazsamki
T çizgisi C çizgisinden koyu bu ne anlama geliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredeyse hemen her gün değerlendirmek kaliteyi düşürür mü? Öyle bir söylem varda ikilemde kaldım. Geçen ay gün aşırı değerlendirdim bir sonuç elde edemedim.pik demek oluyor yumurtan yarın çatlar degerlendır bu gunlerı
her zaman yumutlama olmuyor ama çatlama gunu ve pik oldugu gunler yüksek gunlerNeredeyse hemen her gün değerlendirmek kaliteyi düşürür mü? Öyle bir söylem varda ikilemde kaldım. Geçen ay gün aşırı değerlendirdim bir sonuç elde edemedim.
her zaman yumutlama olmuyor ama çatlama gunu ve pik oldugu gunler yüksek gunler
Pik olmuş canım bugünü ve yarını mutlaka değerlendirT çizgisi C çizgisinden koyu bu ne anlama geliyor? Eki Görüntüle 3623957
2 gün Max pik durur 3 de çatlar çatlamaz ise havuç ye 1 2 tane yardımcı olur çatlamayaEki Görüntüle 3623962 Bakalım artık inşallah olur
Batma ve sancımın olması normal miPik olmuş canım bugünü ve yarını mutlaka değerlendir
Valla denk geldikçe tüketiyorum buarada batma ve sancım var nedense sol tarafta2 gün Max pik durur 3 de çatlar çatlamaz ise havuç ye 1 2 tane yardımcı olur çatlamaya
Yumurtlamada normal catlyacaktir göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti kasık ağrıları normalValla denk geldikçe tüketiyorum buarada batma ve sancım var nedense sol tarafta
Enfeksiyon olmasından korktum batma falan normal yaniYumurtlamada normal catlyacaktir göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti kasık ağrıları normal
Kasık ağrısı normal bende d olurEnfeksiyon olmasından korktum batma falan normal yani
Teste devam et catlayana kadarEki Görüntüle 3624319
Bugün de böyle
Hafif silikleşmeye başlamış sanki. Gün aşırı değerlendirsem tutar mı acabaTeste devam et catlayana kadar
Bundan sonrası taktırın ilahi canım yer yumurtlama.doneminde kesin hamilelik olacak diye bir şey yok bizler sansi arttırmak için kullanıyoruz bu testi sen degerlendirmeni yapHafif silikleşmeye başlamış sanki. Gün aşırı değerlendirsem tutar mı acaba
3 aydır düşünüyoruz bakalım bu kez bebeğim benimle olur mu hayırlısı olsun. Siz de var mı şuan?Bundan sonrası taktırın ilahi canım yer yumurtlama.doneminde kesin hamilelik olacak diye bir şey yok bizler sansi arttırmak için kullanıyoruz bu testi sen degerlendirmeni yap
Bilmiyorum 2 gün kaldı regly bu ay yapmadım ovulasyon ilk gebeligimi evliliğimin 2ci ayında kaldım ilk ovulasyon ile tabi kısmet işi bunlar düşük yaptım sağlıksız gebelikti 1 sene oldu daha kalamadik hamile3 aydır düşünüyoruz bakalım bu kez bebeğim benimle olur mu hayırlısı olsun. Siz de var mı şuan?
inşallah gebesindir Rabbim büyük bizim gibilerin kucağını boş bırakmasın. Ne zaman kafadan attıktan sonra o zaman oluyor nedenseBilmiyorum 2 gün kaldı regly bu ay yapmadım ovulasyon ilk gebeligimi evliliğimin 2ci ayında kaldım ilk ovulasyon ile tabi kısmet işi bunlar düşük yaptım sağlıksız gebelikti 1 sene oldu daha kalamadik hamile
İlkide öyle oldu günü değerlendiremedik bayrama denk geldi vs dedim olmaz artık elimde ovulasyon kalmıştı baktım pik hatta kızlara sordum burada dediler hamilesin kesin 5 gün var regl ama ogelen 2 de koştur eczane gittim 3 farklı marka ile yaptım pozitif değerim 26.7 di öğrendimde 28 Haziran diinşallah gebesindir Rabbim büyük bizim gibilerin kucağını boş bırakmasın. Ne zaman kafadan attıktan sonra o zaman oluyor nedense