Artımed ovülasyon testi

neyazsamki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
84
30
3
T çizgisi C çizgisinden koyu bu ne anlama geliyor?
28BAD850-7746-4A45-859F-ED72B1832B62.webp

3 aydır düşünüyoruz bakalım bu kez bebeğim benimle olur mu hayırlısı olsun. Siz de var mı şuan?
Bilmiyorum 2 gün kaldı regly bu ay yapmadım ovulasyon ilk gebeligimi evliliğimin 2ci ayında kaldım ilk ovulasyon ile tabi kısmet işi bunlar düşük yaptım sağlıksız gebelikti 1 sene oldu daha kalamadik hamile

Bilmiyorum 2 gün kaldı regly bu ay yapmadım ovulasyon ilk gebeligimi evliliğimin 2ci ayında kaldım ilk ovulasyon ile tabi kısmet işi bunlar düşük yaptım sağlıksız gebelikti 1 sene oldu daha kalamadik hamile
inşallah gebesindir Rabbim büyük bizim gibilerin kucağını boş bırakmasın. Ne zaman kafadan attıktan sonra o zaman oluyor nedense

inşallah gebesindir Rabbim büyük bizim gibilerin kucağını boş bırakmasın. Ne zaman kafadan attıktan sonra o zaman oluyor nedense
İlkide öyle oldu günü değerlendiremedik bayrama denk geldi vs dedim olmaz artık elimde ovulasyon kalmıştı baktım pik hatta kızlara sordum burada dediler hamilesin kesin 5 gün var regl ama ogelen 2 de koştur eczane gittim 3 farklı marka ile yaptım pozitif değerim 26.7 di öğrendimde 28 Haziran di

Back
X