Artimed Silik Çizgi Siz De Görüyor Musunuz?

tavsankulak_17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
1.681
1.402
48
Adetime 2 gün var. Dayanamayıp test yaptım 3 gün kala dün negatifti. Bugün ise silik bir çizgi ilk dakikalarda çıktı ama sevinemedim. Çünkü çok silik. Resimde daha da silik ama siz ne düşünüyorsunuz? Yarın sabah yine yaparım.
20231002_142101.webp

artımed kötü bir marka sürekli bu şekilde gölge çıkarıyor. bu test çöp başka marka ile tekrarla testi
Aslında sabırsızlıktan 10 gün kala,6 gün kala, 4 gün, 3 gün kala yaptım. Hepsi bariz negatif çıktı. Ne hayalet ne de kuruma çizgisi falan çıkmadı. Bugün böyle çıkınca bir heyecanlandım. Ama en iyisi başka testle deneyeyim yarın.

adetken yapsan yine silik çizgi çıkar artımed çöp
Eşime dedim başka test al. Gitmiş yine artimed alıp gelmiş. 🤣 Neyse ki erken testlerden de istemiştim innovata da almış bakayım yarın sabah nasıl çıkacak.

Eşime dedim başka test al. Gitmiş yine artimed alıp gelmiş. 🤣 Neyse ki erken testlerden de istemiştim innovata da almış bakayım yarın sabah nasıl çıkacak.
Adetime 2 gün var. Dayanamayıp test yaptım 3 gün kala dün negatifti. Bugün ise silik bir çizgi ilk dakikalarda çıktı ama sevinemedim. Çünkü çok silik. Resimde daha da silik ama siz ne düşünüyorsunuz? Yarın sabah yine yaparım.Eki Görüntüle 3310710

Aynen erkenden regl oldum hem de. Yalan dolan artimed falan beleş olsa yapmak istemiyorum. Ben ilk hamileliğimde silik çizgiyle öğrendim. Artimedden başka böyle hatalı pozitif çıkaran bir test falan olmadı hayatımda. Arada şüphe falan olursa yaptıklarım oldu hep negatif. Bir tek artimed böyle çıktı. Ne hikmetse her eczane bunu tutuşturmuş eşime. Neyse ki tembihledim şimdi almaz artık diye umuyorum.

Back
X