Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonucun ne oldu benimde böyle çıktı bugün bat günümduMerhaba sonucunuz ne çıktı acaba hamilerinizden inşallahbenim de bugün bat günü ama şu kadarcık kararlıya güvenilir mi bilmiyorum ..
Kan vermeye gidemedim prediktör yaptım o da böyle çok çok silik bi gölge çıkardı ama ben de pembemsi bir akıntı başladı genelde adetten önce olur sanırım değilim.Canım sonucun ne oldu benimde böyle çıktı bugün bat günümdu
İnşallah hamilesindirKan vermeye gidemedim prediktör yaptım o da böyle çok çok silik bi gölge çıkardı ama ben de pembemsi bir akıntı başladı genelde adetten önce olur sanırım değilim.
Bir gün gecikmeyle çıkar mı peki bende prodocter aldım hafif silik çıktıKan vermeye gidemedim prediktör yaptım o da böyle çok çok silik bi gölge çıkardı ama ben de pembemsi bir akıntı başladı genelde adetten önce olur sanırım değilim.
Bu test böyle arada bir veriyormuş pozitif .. hamile olsam regl olacak gibi ağrım olmaz sanırım ve pembe akıntı … ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah hamilesindir
Bir gün gecikme yaşıyorum çıkmaması normal midir canımBu test böyle arada bir veriyormuş pozitif .. hamile olsam regl olacak gibi ağrım olmaz sanırım ve pembe akıntı … ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun![]()
ben artimed kaset test yaptım bat’a 5 gün kala silik çizgi çıktı (yaklaşık 5/6 tane kaset test ysptım bu arada) sonra predictor aldım sonrada innovitaBir gün gecikmeyle çıkar mı peki bende prodocter aldım hafif silik çıktı
beta hcg düşük olduğunda hamilelik testlerinde gözükmeyebilir, kan testi verinBir gün gecikme yaşıyorum çıkmaması normal midir canım