Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegim artış yok ki tek değer yazmışsın. Ikinci kan sonucun kaç cıktı?Kızlar merhaba ben 09.12.20 yani geçen çarşamba günü beta hcg yaptırdım sonra aile hekimine gittim pazartesi günü gel yapalım dedi yaptırdım 686.40 çıkmış sizce artış nasıl güzel mi lütfen yardımcı olur musunuz kadın doğum doktorum cevap bile vermiyor
Pardon canım yanlış olmuş çarşamba 98,77 pazartesi 686.40 ikinciBebegim artış yok ki tek değer yazmışsın. Ikinci kan sonucun kaç cıktı?
Çarşamba 98,77 pazrtesi 686.40 canımİlk çarşamba günü mü gittiniz? O gğn brta hcg baktılar mı? Yoksa sadece pazartesi mi kan verdiniz.
Gayet güzel kız Allah tamamına erdirsinPardon canım yanlış olmuş çarşamba 98,77 pazartesi 686.40 ikinci
Çok teşekkür ederim allah razı olsun içimi rahatlattinizrabbim size de yardımcı olsun insallahGayet güzel kız Allah tamamına erdirsin![]()
Amin kuzum Rabbim tüm annelere, hamilelere, bebek isteyenlere yardım etsinÇok teşekkür ederim allah razı olsun içimi rahatlattinizrabbim size de yardımcı olsun insallah
Allah izin verirse pazartesi gideceğimAmin kuzum Rabbim tüm annelere, hamilelere, bebek isteyenlere yardım etsin
Haftaya kese görmeye gidebilirsin![]()
gayet iyiMerhaba kızlar bende pazar günü kan verdim beta 73 çıktı bugün tekrar istedi doktorum 217 olmuş sizce nasıl kızlar doktorum iyi pazartesi gel bir kontrol edelim dedi
Çok teşekkür ederim daha önce kimyasal geçirdim bi tane içimde korku kaldı umarım güzel devam edergayet iyi![]()
Aynı korku ben de de var . Ben de pazartesi verdim kan 106 çıktı bir de bugün verdim 314 çıktı artış iyi ama insan yine de korkuyorMerhaba kızlar bende pazar günü kan verdim beta 73 çıktı bugün tekrar istedi doktorum 217 olmuş sizce nasıl kızlar doktorum iyi pazartesi gel bir kontrol edelim dedi
İnşallah canım ya ben pazartesi kontrole gidicem nasipse inşallah keseyi görürüz.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinAynı korku ben de de var . Ben de pazartesi verdim kan 106 çıktı bir de bugün verdim 314 çıktı artış iyi ama insan yine de korkuyorİnşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza
![]()
İnşallah canımİnşallah canım ya ben pazartesi kontrole gidicem nasipse inşallah keseyi görürüz.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
İnşallah canım pazartesi kese görmeye gidecek çok kişiyizİnşallah canımBen de pazartesi gidicem inşaşşah ikimizde görürüz keseyi
![]()
az artmış gibi tam 48 saat geçtiğine emin misiniz ?Merhaba paZartesi degerim 906 ydı
48 saat sonra 1179 çıktı
Acaba sorunlu bir gebelik mi?
Evet pazartesi 17:30az artmış gibi tam 48 saat geçtiğine emin misiniz ?
22 kasımda son reglimEvet pazartesi 17:30
Çarşamba 18:00 de verdim testi
Az mı artmış
Kimyasal yada dıs gebelik mi acaba